Evet, Erciyes Ülkücücüler için bir sevdadır;
Çünkü Kurultayın ilk toplandığı sene doğan çocuklar bugün 18 yaşında...
... Ve bu çocukların (ailesi ülkücü olanları kastediyorum) büyük çoğunluğu ilk adımlarını kurultay alanında attı...
İlk konserlerini orada dinlediler...
İlk defa o kadar çok ülkücüyü, o kadar çok bayrağı bir arada gördüler...
İlk defa BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'i orada gördüler...
Fransa'dan, Almanya'ya, Kerkük'ten Bakü'ye, Irak Türkmenlerinden Doğu Türkistan'a kadar geniş bir coğrafyada Ülkücülerin yaşadığı bilincine orada vardılar...
Atalarımızın yerleşik hayata geçmeden önce çadırlarda nasıl yaşadığını orada uygulamalı olarak gördüler...
İlk defa orada "AÇIK HAVADA CUMA NAMAZI"nı o kadar kalabalık bir şekilde ifa ettiler...
Birbirini daha önce hiç tanımayan insanların, nasıl bir anda kaynaştıklarını, yiyeceklerini, içeceklerini nasıl paylaştıklarını, Kurultay bitiminde seneye yeniden buluşmak için sözleşirken gözlerinin nemlendiğini, her yıl Erciyes'e çıkıp Tekir yaylası göründüğünde sevinç gözyaşlarının yanaklarından süzülüşüne orada şahit oldular...
Her sene Kurultay'dan döndükten bir iki hafta sonra "Baba Kurultaya kaç gün kaldı, Ne zaman tekrar gideceğiz?" diye soran 6 yaşındaki kızıma (Ayyüce Selcenime) şimdi ben nasıl derim, Liderimiz, Begimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli kurultayın toplanmasını istememiş, o yüzden kurultay iptal edilmiş, biliyorum bunu söylediğim an kızım ağlamaya başlayacak, kızım bir kaç gün ağlar sonra belki unutur ama, asıl şanssız olan bu güne kadar hiç kurultayda bulunmamış çocuklar... O çocuklar kurultay görmeden, Türk'ün töresinin, geleneklerinin, inancının en güzellerinin sergilendiği Tekir Yaylasında o güzel havayı teneffüs edemeden büyüyecekler...
Bu vebal kimin olacak?
Vatan toprağının karış karış satıldığı,
Misyonerlerin cirit attığı,
Hergün yeni yeni kiliselerin açıldığı,
Arabasının plakasına Türk Bayrağı yapıştıranlara ceza yazıldığı,
İşyerine Türk Bayrağı asanların uyarıldığı,
Türk Bayrağı asılan arabaların kundaklandığı,
Bölücülerin, hainlerin, uşakların habis bir virüs gibi çoğaldığı,
Devlet dairelerinde makam işgal edenlerin bile devletin resmi telefonuyla ve personeliyle kürtçe konuştuğu,
Kürtçe bilmeyenlere şüpheyle bakıldığı,
BEN TÜRK'ÜM diyenlere "Sus Bölücülük Yapma" denildiği,
Bölücü hainlere özel afların çıkarılıp, vatanseverlerin cezaevlerine doldurulduğu,
.... vs......
bir Türkiye Cumhuriyetinde Erciyes Zafer Kurultayının devam ettirilmesi şarttır.
ERCİYES ZAFER KURULTAYI Türk milletinin yüz akıdır.
ERCİYES ZAFER KURULTAYI Dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur.
ERCİYES ZAFER KURULTAYI Ülkücülerin kendini ifade edebildiği yegane mekandır.
ERCİYES ZAFER KURULTAYI bushu, tayyibi, apoyu ve bütün Türk düşmanlarını korkudan titreten bir gelenektir.
Bu kurultay devam etmelidir ki;
Türk'ün gücünü, heybetini unutanlar her yıl yeniden hatırlayıp, korkudan titresinler...
Selam Saygı ve Muhabbetlerimle...
İmam Hüseyin Savaş
ŞANLIURFA
pusatasilsoy@mynet.com