ibrkarakose
YAVRUKURT
Aldığı Teşekkür: 0
BİZ Kİ CİHANGİRANE BİR DEVLET KURDUK BİR AŞİRETTEN
|
 |
« Cevapla #200 : Ağustos 02, 2009, 21:36:11 ÖS » |
|
türk kurultayı turan imparatorlugunu geri kurmanın en onemli başlangıcıdır yeniden birleşmedir. başbuğumuzun bu mirasına sahip çıkalım devlet büyüğümüz her ne kadar sahip çıkmasada biz ler sahip çıkalım devam etmeli ve edecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ergenekon38
YAVRUKURT
Aldığı Teşekkür: 1
|
 |
« Cevapla #201 : Ağustos 02, 2009, 22:11:09 ÖS » |
|
kurultayın devam etmesi,başbuğun emanetinin devam etmesidir...paşa abi.....kurultayı istemeyenler ahde vafa gösteremeyenler senin uçmağa varmana sevinmesinler....Allah rahmet eylesin....
|
|
|
|
|
|
ÜLKÜCÜLÜK ŞEREFTİR...ŞEREFİN TAVİZİ OLMAZ
|
|
|
ASENA_GOKCE
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #202 : Ağustos 03, 2009, 11:08:46 ÖÖ » |
|
KURULTAY DEVAM EDİLMEDLİDİR RAHNETLİ BAŞBUĞUMUN BAŞLATTIĞI TÜM TÜRKLERE ARMAĞAN ETTİĞİ KURULTAY BİTİRİLMEMELİ BİTMEYECEK TÜRKLER VAR OLDUKCA BİZLER DAHA COK COĞALIP SESİMİZİ DUYURACAĞIZ TÜM CAKALLARA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEMALREİS
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #203 : Ağustos 04, 2009, 08:54:46 ÖÖ » |
|
ZATEN ADI ÜSTÜNDE,( ZAFER KURULTAYI ) DEMEK Kİ;ÖNEMLİ KARARLARIN ALINACAĞI BİR TOPLANMA BÖLGESİDİR. OZANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ KÜRT-TÜRK KARDEŞTİR,AYRIM YAPAN KALLEŞTİR. BİZLER TÜRKLÜK GURUR VE ŞUURU İSLAM AHLAK VE FAZİLETİ PRENSİBİMİZ DOĞRULTUSUNDA,OSMANLI RUHU TAŞIYORSAK,MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ,VATAN,BAYRAK,TOPRAK SEVDAMIZ İLKESİNİ YER YÜZÜNDE BİR TEK ÜLKÜCÜ KALANA KADAR YAŞATMALIYIZ.BU YÜZDEN KURULTAY VE KURULTAYLARIMIZ DEVAM ETMELİDİR.SAYGILARIMLA....Cemalreis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzik
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #204 : Ağustos 04, 2009, 19:21:54 ÖS » |
|
Ordaydım,seneyede ordayım..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2009, 20:07:19 ÖS Gönderen: ATO »
|
|
Biz zindana evveldende düşerdik Tabutluktan çıktık? Mamağa girdik. Güneş görmez zindanlarda yeşerdik Ölmez bu hareket ölmez bu dâvâ..
|
|
|
ülkübir
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #205 : Ağustos 05, 2009, 10:39:49 ÖÖ » |
|
19 YIDIR HİÇ ARA VERMEDEN ERCİYES KURULTAYINA KATILDIM.CANIM SAĞ OLDUĞU SÜRECE KATILMAYA DEVAM.PAŞA BEYE ALLAHTAN RAHMET ÜLKÜCÜ ARKADAŞLARINA VE AİLESİNE ALLAHTAN SABI DİLERİM .MEKANI CENNET OLSUN....ÜLKÜDAŞLARIMIN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİNİ KUTLUYORUM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can kan
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #206 : Ağustos 05, 2009, 22:37:32 ÖS » |
|
bu dava bu kadar ucuz degil hic bir sey yolumuzdan bizi ayiramaz ,bu kurultay devam etmeli bu mirasi sahiplenelim ne olursa olsun belliki birileri nin rahatsiz oldugunu zannediyorum . bir gun hesabi da sorulur elbet .hepinizin beratkandilini allah mubarek eylesin slm tum avrupadan oralara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATO
Ziyaretçi
|
 |
« Cevapla #207 : Ağustos 05, 2009, 22:51:33 ÖS » |
|
selamünaleyküm: SAĞOLUN Kardeşlerim sizlerinde mubarek olsun...
ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN veYÜCELTSİN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZAFER-1951
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #208 : Ağustos 13, 2009, 19:34:25 ÖS » |
|
Başbuğ'un Hatırası olan Erciyes Zafer Kurultayının devam etmesini istiyoruz.Paşa TONBAY' a da ALLAH'TAN Rahmet Diliyoruz. 2 AĞUSTOS 2009 Kurultayımız Üzüntülü geçmiştir. Yılmamalıyız eski kurultaylar gibi oluncaya kadar yılmamalıyız devam etmeliyiz. Mustafa BAYBAL - DEVELİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BÖRTEÇİNE ÇELİK
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #209 : Ağustos 21, 2009, 12:57:15 ÖS » |
|
ERCİYES ZAFER KURULTAYI DEVAM ETMELİ.BAŞBUĞUMUZUN EMANETINE SAHIP ÇIKMALIYIZ .BAŞBUGUN ÖLMEDIGINI GOSTERMELIYIZ.BU KURULTAY TÜRK DÜNYASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.SAYIN DEVLET BAHÇELİ NEDEN İSTEMİYOR BU KURULTAYI ANLAMIYORUM BU KURULTAY BAŞBUĞUN EMANETI DEGIL SANKI BIZE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akif
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #210 : Ağustos 31, 2009, 17:21:35 ÖS » |
|
ERCIYES KURULTAYI HER YIL YENI ETKINLIKLERLE SONSUZA KADAR DEVAM ETMELIDIR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülküTARSUS
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #211 : Eylül 06, 2009, 16:30:28 ÖS » |
|
SELAMÜNALEYKÜM GARDAŞLAR,ZAFER KURULTAYINDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ALLAHA EMANEET OLUN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vatan
BOZKURT

|
 |
« Cevapla #212 : Eylül 28, 2009, 14:11:59 ÖS » |
|
Allah aşkına BÜGÜNDEN İTİBAREN HERKES DAHA ÇOK ÇALIŞSIN. BÜTÜN HABER ALMA KAYNAKLARI YOKEDİLİYOR. MİLLETİMİZ KARANLIK BİR DÖNEME DOĞRU İTİLİYOR. KAHRAMANLARIMIZ İNTİHAR EDİYOR. YAŞAYAN KAHRAMANLARIMIZ FARELERİN ARASINA ATILMIŞLAR ÖNCE YAVAŞ YAVAŞ UYUŞTURULUP ,SONRA DA ÖLÜME YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞTIRIYORLAR. MİLLET FAKİRLİK VE YOKSULLUK İÇİNDE ZİHİNLERİ UYUŞTURULMUŞTUR. AMA BİZLER NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE ZALİMLERLE BİLİMDE VE İLİMDE MÜCADELE EDECEĞİZ. ALLAH TÜRKÜ SEVENLERİ KORUSUN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pantürkist
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #213 : Ekim 24, 2009, 01:39:29 ÖÖ » |
|
KURULTAY DEVAM ETMELİ SAYIN YETKİLİLER BİZLER BOZKURTLAR ASENALAR OLARAK KENDİ YERİMİZDE YANİ OTAĞIMIZ DA OLMAK İSTERİZ ORASI BİZİM ÖZ YURDUMUZ BİZ ERGENEKONDAN ÇIKTIN ORASI BİZİM ERGENEKON OVAMIZ BÖRTEÇİNE KURDUN ADI ERGENEKON YURDUN ADI
C C C
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KIZILALMILA38
YAVRUKURT
Türkmen Soylu - Avsar Boylu
|
 |
« Cevapla #214 : Ekim 27, 2009, 22:20:58 ÖS » |
|
kurultay devam etsinde böyle degil !!! eskisi gibi yakindan ilgilenen yok malesef sermaye istiyor tek basina olmuyor ocaklarla anlasilip birlikde hareket edilse daha güzel olacagindan eminim VE BEN SADECE TÜRKIYE SINIRLARI ICERISINDE YASAYAN SOYDASLARIMIZIN DEGIL TÜRK DÜNYASINDANDA DESTEK BEKLIYORUM DIGER SOYDASLARIMIZDA DAVET EDILSIN TÜRKMEN ÖZBEK AZERI KARAKALPAK KIRGIZ KAZAK UYGUR BUNLARIDA ARAMIZDA GÖRMEK ISTIYORUZ BIZLER EGER ÜLKÜCÜYSEK VE TÜRK ISLAM DAVASINI GÜDÜYOR UGURUNDA MÜCADELE ERDIYORSAK SOYDASLARIMIZLA BIRLIKDE HAREKET ETMEMIZ GEREKIR !!!! - MILLIYETCILIGIMIZ SADECE TÜRKIYE ILE SINIRLI KALMASIN - AVSARGIZI  ESEN KALIN. T.T.K
|
|
|
|
|
|
cCc || höR kök BaYRak || cCc  - TüRkSeN öVüN DeGiLSeN iTaaT eT - - Ya SeV Ya TeRk eT -
|
|
|
hkürşat
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #215 : Kasım 08, 2009, 00:08:08 ÖÖ » |
|
biz son başbuğu 1996 erciyes zafer kurultayında erciyes dağında bağrımıza bastık ama son başbuğumuz ALPASLAN TÜRKEŞ'İN öleceğini kim bilirdi.son kurultayıydı.bütün türk dünyası oradaydı ama hainlerin ve bizi işten ve dıştan parçalamak isteyen medya gruplarının ve basının değerli mensupları bir polis ve asker öldüğünde yada polis dövüldüğünde ve taşlandığında neden bu kadar duyarsız kalıyorsunuz ben buna şaşıyorum ama şaşırmıyorum.TÜRK olduğum için hep gurur duydum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ruhun şad olsun başbuğum.ERCİYES ZAFER KURULTAYINI BAZI ŞAHISLAR İPTAL ETTİLER KRİZ YÜZÜNDEN DEDİLER.TÜRKEŞİMİN ZAMANINDA KRİZ YOKTU BU İPTAL HANGİ SOL GÖRÜŞLÜ MHP Yİ DOLDURAN SAĞ GÖRÜŞLÜ GİBİ BİR ZAMANLAR BİZİM REİSLERİMİZE ASKERLERİMİZE KURŞUN SIKANLAR BAYRAĞI İNDİRENLER İSTİKLAL MARŞINA KARŞI ÇIKANLAR NEDEN BU DAVANIN İÇİNDE YER ALIYORLAR.ALLAHA EMANET OLUNUZ.BİZ ÜLKÜCÜLER TANRI DAĞI KADAR TÜRK HİRA MAĞARASI KADAR MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLÜLLAH,KİMSEDEN KORKUMUZ YOK.ERCİYES KURULTAYIMIZ KUTLU OLSUN.2010 DA 1 AĞUSTOSTA GÖRÜŞMEK ÜZERE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pantürkist
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #216 : Kasım 16, 2009, 06:11:51 ÖÖ » |
|
DEVAM ETMELİ BİZİ OTAĞIMIZDAN KİMSE AYIRAMAZ AYIRMAYADA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ ADI ÜSTÜNDE ZAFER KURULTAYI BİZİM KURULTAYIMIZ BU KADAR BOZKURDU OTAĞSIZ BIRAKAMAZSINIZ.... LÜTFEN!!! CcC PANTÜRKİST_66
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BAYKURT
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #217 : Kasım 20, 2009, 03:46:06 ÖÖ » |
|
ERCİYES ZAFER KURULTAYI BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİNİN KURULMASI , TÜRKLÜĞÜ YOK ETMEK İSTEYEN GÜÇLERE KARŞI HER YIL DAHA KALABALIK, DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE KUTLANARAK YAŞATILMADIR. BAŞBUĞUMUZUN BU GÜZEL MİRASINA İLELEBET SAHİP ÇIKILMALIDIR. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ercankaraca
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #218 : Kasım 27, 2009, 15:01:08 ÖS » |
|
bence de devam etmeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dayanışdede
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #219 : Mart 13, 2010, 12:49:02 ÖS » |
|
izmir ödemiş'ten tüm ÜLKÜDAŞLAR'a selam olsun.geçen sene TÜRK KURULTAYINA katıldım.Allah nasip ederse seneyede ailemle katılacağım.benle aynı duyguları paylaşan yüreği vatan aşkıyla yanan arkadaşlarımında dileği bu yıl KURULTAYA katılmak.inşallah diyorum.otobüs olmazsa minübüs daha olmazsa ailem ve ben ordayız. emekli astsb. bülent ulutaş
|
|
|
|
|
|
dd
|
|
|
|
MUSTAFA ALPERENOĞLU
|
 |
« Cevapla #220 : Haziran 01, 2010, 11:29:07 ÖÖ » |
|
Bu kurultayları devam ettirmezsek, ve toplumu, hiş bir konuda gelişen olaylarda ortalığı germeyelim diye pısırık davranmaya zorlarsak, seni ne PKK ne İsrail ne Ermenistan nede diğerleri ciddiye almaz ve Dünya seninle dalga geçer, Tarihin bilindiğinden beri var olan bu milleti şahlandıracak Lider ve liderlere gerek vardır, bu tip liderlerde Milletimizin içinde çoktur, yeterki bazılarının etrafında pervane olmaktan kurtulup, etrafına bakman lazım. Titreyip kendine gelmen lazım, iş işten geçmeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTAFA ALPERENOĞLU
|
 |
« Cevapla #221 : Haziran 01, 2010, 11:30:16 ÖÖ » |
|
Bu kurultayları devam ettirmezsek, ve toplumu, hiş bir konuda gelişen olaylarda ortalığı germeyelim diye pısırık davranmaya zorlarsak, seni ne PKK ne İsrail ne Ermenistan nede diğerleri ciddiye almaz ve Dünya seninle dalga geçer, Tarihin bilindiğinden beri var olan bu milleti şahlandıracak Lider ve liderlere gerek vardır, bu tip liderlerde Milletimizin içinde çoktur, yeterki bazılarının etrafında pervane olmaktan kurtulup, etrafına bakman lazım. Titreyip kendine gelmen lazım, iş işten geçmeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATO
BOZKURT

Aldığı Teşekkür: 17
TÜRKÜM BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR ...
|
 |
« Cevapla #222 : Temmuz 12, 2010, 12:57:58 ÖS » |
|
SelamünAleyküm: sevgili ÜLKÜDAŞLARIM
yaklaşmakta olan kurultayımız için iletişim için ve birlik ve beraberlik ,için kurulan bu sitemizde
kurultayımız gibi ölüm kalım savaşı vermektedir.
sevgili gönüldaşlarım... günümüzde artık ahde vefa bitiriliyor fakat benim
ÜLKÜDAŞLARIMA inancım ve güvenim,
tamdır. birlikte bu zorluğunda üstesinden geleceğiz.
EVETTT durum biraz zor gözüksede TÜRK'ÜN ERGENEKONDAN Çıkış yolu bulduğu gibi bir çıkış bulma
mecburiyeti,hasıl olmuştur.
inşallah bu yıl Gerçekleşecek kurultayda bu konuların görüşülüp ne yapılması na karar verilmesi gerekiyor,
diye düşünüyorum.
Sayın BAŞKAN A.İHSAN ÖZTÜRK ve Arkadaşlarına yardımcı olma mecburiyeti hasıl
Olmuştur Onun için 31- temmuz ve 1-Ağustosta Gerçekleşecek olan kurultaya ,
“ ÜLKÜCÜYÜM…” diyen herkes davetlidir.
Görevim icabı bazı internet sitelerinde gözüme takılıyor şöyle yapılsa gidecektim,
Haberim olsa gidecektim işim olmasa gidecektim bir sürü mazeret sayıyorlar,
Gönüldaşlarım mazeret saymaya gerek yok bir hafta sonunu davana ayıracaksın hepsi bu
Görüşünü söyleyeceksin istişare belki şimdilerde unutuldu da ,
ÜLKÜCÜLÜĞÜN temel
Prensibidir öyle değimli???
Onun için sözün özü lafın kısası
31- TEMMUZ 1- AĞUSTOS TA ERCİYESTE BULUŞMAYA VARMISINIZ …
ALLAH’IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN…
A.EROL YALÇIN (ATO)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2010, 13:02:36 ÖS Gönderen: ATO »
|
|
YA DEVLET ÜLKÜCÜ OLACAK...
YADA ÜLKÜCÜLER DEVLET OLACAK...
|
|
|
|
erciyeskurdu38
|
 |
« Cevapla #223 : Temmuz 12, 2010, 14:33:37 ÖS » |
|
BİZLER İPTAL EDEN ZİHNİYETE KARŞI SANKİ HİÇ İPTAL EDİLMEMİŞ GİBİ BUNDAN ÖNCEKİ YILLARDA OLDUĞU GİBİ YİNE ORADAYIZ.OZANIMIZLA DERTLEŞMEK,HASRET GİDERMEK YETİYOR BİZE.FAKAT YAZAN ARKADAŞLARIMIZIN SAYISINA BAKIP UMUTLANIYORUZ,GELEN KİŞİ SAYISIYLA BAĞDAŞMIYOR.BU DURUM BİZİ ÜZÜYOR.YİNEDE KALABALIK OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM.31 TEMMUZ 01 AĞUSTOS'TA ERİYESDEYİZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTAFA ALPERENOĞLU
|
 |
« Cevapla #224 : Temmuz 13, 2010, 11:10:39 ÖÖ » |
|
Etmesi Şart ve İnşallah Ömrüm olduğu müttetcede katılacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|