cennettugba
BOZKURT

Aldığı Teşekkür: 0
|
 |
« : Haziran 24, 2009, 17:16:10 ÖS » |
|
Arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:13:17 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
|
ilker
|
 |
« Cevapla #1 : Temmuz 22, 2009, 12:11:49 ÖS » |
|
bence ne kadar çok kitleye ulaşabilirsek o kadar iyi güzel reklam & afişler tv ve gazete radyo yayın organlarında yer almamız çünkü hedef kitlenin bir çoğu kurultayın yapılmayacağını sanıyor sesimizi duyurmamız lazım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:13:49 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
BEN TÜRKEŞTEN BAŞKA LİDER ELİ ÖPMEDİM... ÖPMEMDE MÜMKÜN DEĞİL
|
|
|
|
ATO
Ziyaretçi
|
 |
« Cevapla #2 : Temmuz 22, 2009, 12:20:38 ÖS » |
|
selamünaleyküm: sevgili kardeşlerim, bu konuda ilker kardeşime katılıyorum.Hedef kitleye ulaşabilmemiz için elinde imkanı bulunan kardeşlerimiz yardımcı olurlarsa memnun oluruz. Allah'a Emanet Olun.
ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN VE YÜCELTSİN..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:14:27 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
|
ati_ati
|
 |
« Cevapla #3 : Temmuz 22, 2009, 14:25:58 ÖS » |
|
sizinle itibata geçmek istiyorum afiş pankart basılması konusunda sponsor konusunda... bulabileceğimize inanıyorum sponsor prasıyla bunları halldebiliriz. zaman kısıtlı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:14:47 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
|
ATO
Ziyaretçi
|
 |
« Cevapla #4 : Temmuz 22, 2009, 18:50:54 ÖS » |
|
sizinle itibata geçmek istiyorum afiş pankart basılması konusunda sponsor konusunda... bulabileceğimize inanıyorum sponsor prasıyla bunları halldebiliriz. zaman kısıtlı
MENMUN OLURUM
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:15:09 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
4066
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #5 : Temmuz 25, 2009, 00:32:14 ÖÖ » |
|
arkadaşlar kurultay sadece 2 ağustosta mı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:15:29 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
|
ATO
Ziyaretçi
|
 |
« Cevapla #6 : Temmuz 25, 2009, 00:52:31 ÖÖ » |
|
Evet bir günlük program. Program 2 Ağustos 2009 Pazar günü gerçekleştirilecektir. Türk Dünyası Kurultayına Bütün Ülküdaşlarımız gibi Ülkücü sanatçılar da davetlidir. Katılıp Kurultayımızı renklendirirlerse elbette seviniriz. Bu faaliyet bir KONSER değil bir KURULTAY olduğu ve zaman olarak da bir günle sınırlı olduğu için KÜLTÜR ve SANATın KÜLTÜR kısmını Konuşmacılarımız SANAT Kısmını da ozanımızın sohbeti dolduracaktır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:15:47 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
kartal_mustafa
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #7 : Kasım 22, 2009, 07:25:05 ÖÖ » |
|
Sevgili kardeslerim araniza yeni katildim kayseriliyim ama yurt disinda almanyada yasiyorum elimden ne gelirse4 yaparim saygilar devam etmesi hepimizin temennisi saygilar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:16:06 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
|
erciyeskurdu38
|
 |
« Cevapla #8 : Kasım 24, 2009, 11:58:49 ÖÖ » |
|
ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAM OLSUN.OZANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ HERKESİN GÖZÜ,KULAĞI YİNE ERCİYESDE OLACAK.İLK İŞİMİZ İZİN SORUNUNU HALLETMEK.DAHA SONRA GÜZEL BİR ORGANİZASYON YAPIP AFİŞ VE REKLAMLARLA HALKIMIZA DUYURULMAK.GELECEK SANATÇIKARIMIZI OZANIMIZIN HALLEDECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK.DAVET EDİLECEKLER ARASINDA ÖZELLİKLE AHMET REYİZ YILMAZ,HAKKI ŞAFAK SES,RAMİZ ONGUN,KORAY AYDIN,YUSUFİYELİLER BAŞKANI AHMET YILMAZ GİBİ İSİMLER ÇOK ÖNEM TAŞIR.TANITIM İŞİNİN EN AZ BİR AY ÖNCEDEN BAŞLAMASI LAZIM Kİ BU YIL GİBİ HABER ULAŞMAMIŞ KİMSE KALMASIN.HER YIL OLDUĞU GİBİ AĞUSTOS AYININ İLK PAZARI ERCİYESDE BULUŞMAK ÜZERE.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:16:23 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
Turkmeneli
BOZKURT

Aldığı Teşekkür: 2
|
 |
« Cevapla #9 : Şubat 01, 2010, 22:54:12 ÖS » |
|
Bu sene katilmak icin ve sitelere haber vermek icin elimden gelen herseyi yapacagim Allahin izniyle~!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2010, 10:16:43 ÖÖ Gönderen: ALİ KAYA »
|
|
|
|
|
|
ALİ KAYA
|
 |
« Cevapla #10 : Şubat 02, 2010, 10:19:02 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar kurultayımızın adı "Erciyes Türk Dünyası Kurultayı" bu başlık altında yazılarınızı yazarsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Işbara Alp
YAVRUKURT
|
 |
« Cevapla #11 : Mart 14, 2010, 23:11:45 ÖS » |
|
sevgili ülküdaşlarım sanırım genel merkezden bu konuda bi hareket yada destek yok biz burada kitleleri harekete geçirip genel merkeze imza yada dilekçe versek talepte bulunsak yardım ederlermi sizce benim çok fazla bilgim yok genel merkezden bi destek yoksa ülküdaşlar olarak kitleleri harekete geçirelim her ildeki ilçedeki ülküdaşım afiş bastıramasa bile kulaktan kulağa facebookta msn gibi yerlerde ülkücü kardeşlerime ulaşıp destek istemeli sayıyı artırmalı böylece kurultayda gövde gösteriside yapabiliriz TÜRK lerin özelliği teşkilatçı olmaları değilmi onun için en basit şekildede olsa teşkilatlanmalıyız diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|