Evet Sayın bu güzel ülkemizde yaşayan ve kendini bu ülkenin ferdi olarak, kabul edenlere seslenmek istiyorum. Bu vatan toprağında yaşyorsun, havasını suyunu ve nimetlerinden faydalanıyyorsun, sonrada tek görevlri Devlet adına insanların huzurunu ve güvenliğini sağlamak olan görevlilere, pusu kur, katlet, sonrada ben deokratik hak arıyorum de, sevsinler senin hak aramanı, yeter artık bu insanlara, bunlara insan denirmi bilmem ama, bu canilere gereken dersi vermenin zamanı gelmedimi, bence geçti bile, yoksa beklenen veya çekinilen bir durummu var, bunların anladığı dilde belli yöntemde, yeter Allah aşkına gerekeni yapın. Bu ülkeyi yönetme yetkisi elinde olanlara diyorumki, yılanın başını küçükken ezmezsen, büyüdümü başına bela olur.Bir insan neresi yani hangi ülke olursa olsun, kendine has bir kurallar Zinci vardır,orada yaşayanlar, o kurallara uymak zorunda, hoşuna gider, gitmez ama şahısların kurallara uyma zorunluluğu vardır. Uymayanlara gereken yapılır, bizde tersi oluyor, Taviz verdikçe daha vazlası isteniyor, yetmezmi verilen bu tavizler, ne bekleniyor, belediye başkanı, Meclis azası, Millet Vekili önüne gelen devleti tekdit ediyor, nedir bu allah aşkına, efendim neymiş Başbakan PKK ya çağrıda bulunacakmış, mış ta ne olacak, açıkça söyleyin gerçi onuda söyledilerya, Savaş ilan ettiler. Bağımsız Kürdistan kurulana kadar savaşımız devam edecek diye, vekillerinin biri çıktı konuşma yaptı. E daha bunun gizlisi saklısı varmı bu ülkeyi bölüp, yeni bir devlet kurmak istiyorlar, buna ne yapılır.Bu devleti Yöneten sayın büyükler gerekeb belli, gerekeni yepın Lütfen, Yeter artık bu kadar verilen şehitler ve dökülen kanlar yerde kalmasın, bu ülke Her karışı kanla alındı ancak kan ile geri verilir.Dağdaki PKK ya gerillamız ve şehirdeki KCK ya asayiş kuvvetlerimiz diyen bir tarafla ne uzlaşması ve anlaşması yaplacak, anladıkları dil belli, lütfen, Bu Millet arkanızda gözyaşları dinsin artık. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun.
|