|
||
| Benim saygıdeğer ve Bu güzelim yurdumun güzel insanları,dünden beri devam eden ve bu gün iyice gün yüzüne çıkan ve ABD nin elini kolunu sallayarak Çin'e kadar gitme projesi olan BOP aleni şekilde su yüzüne çıkmasına rağmen benim insanım hala hiç bir şeyi görmemezlikten gelmesine bir anlam veremiyorum. ABD Başkanı sayın Başbakanımızı arıyor ve Mısır için gereken girişimde bulun diyor, Sayın başbakanımız Mübarek beye Halkın sesine kulak ver diyor, Mübarek bey sen her yere burnunu sokma diyor. Bu nasıl arabuluculuk ve nasıl cevap anlaşılmıyor. Mübarek beye halkın sesine kulak ver diyen Sayın Başbakanımız, hak aramak için on kişi yürüse bütün emniyet güçleri hışımla üzerlerine gidiyor ama hiç bir müdahele veya uyarıda bulunmuyorlar, Mısır halkının demokratik hak araması hakda Türk halkının Hak araması süçmu, en ufak bir isteğe dahi en sert şekilde karşılık veriliyor. Bu BOP projesi sırayla TUNUS,MISIR, ÜRDÜN,YEMEN,SURİYE,ARNAVUTLUK,IRAK,AFGANİSTAN derken sıra TÜRKİYE'ye gelecek bunu görmeyen veya görmek istemeyen sayın halkıma diyorumki, günü birlik değilde biraz ileriyi görün, iş işten geçerse eyvah demek hiç bir işe yaramaz. Kafanızı kaldırın ve ileriniz görün. Geleceğimiz yok edilmeye çalışılıyor. Uykudan uyanın lütfen. Allahın selamı Üzerinize olsun ve Cumanız Mübarek olsun. |
||