Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Ülkücü Şehitler

Konu: Ülkücü Şehitler

Sayfa: [ 1 ]

ATO 30.11.2010 13:18:13
Kimse bana vatan haini diyemez. Bu çirkin iftirayı iadeye de tenezzül etmiyorum. Kimin hain, kimin vatanperver olduğunu tarih tayin edecektir. Hatta etmiştir bile!                                                                                                              (Hüseyin Nihal Atsız)

Selamün Aleyküm: ÜLKÜDAŞLARIM...

Sevgili bozkurtlar Kur’an bir sure vardır bilirsiniz ?

''Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Onlar hayattadırlar lakin sizler hissetmezsiniz''(Bakara suresi 154) “
Bu sureyi destur edinmiş, beş bin ÜLKÜ eri kara toprağa düştü peki biz geride kalanlar onlar için ne yaptık.
Hiç düşündünüz mü ?
Ne yapabilirim yada ne yapmalıyım diye  evet  bazı   Gardaşlarım  benim ve sizin gibi bir şeyler yapmış yapmaya da  devam ediyor.
Kendini davasına borçlu  hisseden   GÖNÜLDAŞLAR’ım kendi imkanlarıyla bir şeyler yaptıklarını görüyorum.
Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

ÜLKÜDAŞLARIM  geçtiğimiz bir söyleşi okumuştum bu söyleşinin konusu ülkücü şehitler için düşünülen bir sinema filmi idi.

Peki filmden önce bizim bu  şehitlerimizin  isim Listesi var mı ? elbette var. Fakat benim araştırdığım  kadarı ile
(bölük pörçük ) yani parça  parça nedenini kimse  söylemiyor.
Neden bunları birleştirip bunları  yetişen  Genç bozkurtlara

ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER  diye 5-10-kaç cilt olursa  hazırlamıyoruz. Yapacak insanımız  mı  yok ki ? 
Anlamakta zorlandığım  neden yapmıyoruz  yada yapan kişilere  yardımcı olmuyoruz.

Sonrada yetişen gençliğe suç buluyoruz. Suçu hepimiz kendimizde aramamız lazım.

Sayın BAHÇELİ Selçuklunun arması olan çift başlı kartalı araştırma konusu yapmıştı
Yapsın.  Fakat  yakın tarihte olan ve gençliğe inanç ve ruh  verecek araştırmalara yönelmesini de bekliyoruz.

AHDE VEFA İMANDANDIR… Evet eğer ki  bu şehitlerimize biz bu vefayı göstermemeye devam edersek aynı ülkemin Başbakanının durumuna düşmüş sayılmaz mıyız?

Ne demişti Başbakan Tayyip efendi!!
    Şehidine KELLE .Peki nerede duyarlı TÜRK MİLLETİ .Gençliğin nerede ?
    Tamam teröre bulaşmasın.  Fakat  TERÖR ayrı TEPKİ  ayrıdır.

Sayın büyüğümüz bu konuları ( istişare )  tartıştığımız  zemini neden yaratmaz  bilen var mı?
Bunlara cevap aramak en doğal hakkımız olmalıdır.

Bu görüş ve düşüncelerle ALLAH’A emanet olun…

A.EROL YALÇIN

bu  konu elinde bilği ve  belğe olan benimle irtibata geçebilir

Sayfa: [ 1 ]