|
||
| Kimse bana vatan haini diyemez. Bu çirkin iftirayı iadeye de tenezzül etmiyorum. Kimin hain, kimin vatanperver olduğunu tarih tayin edecektir. Hatta etmiştir bile! (Hüseyin Nihal Atsız) Selamün Aleyküm: ÜLKÜDAŞLARIM... Sevgili bozkurtlar Kur’an bir sure vardır bilirsiniz ? ''Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Onlar hayattadırlar lakin sizler hissetmezsiniz''(Bakara suresi 154) “ Bu sureyi destur edinmiş, beş bin ÜLKÜ eri kara toprağa düştü peki biz geride kalanlar onlar için ne yaptık. Hiç düşündünüz mü ? Ne yapabilirim yada ne yapmalıyım diye evet bazı Gardaşlarım benim ve sizin gibi bir şeyler yapmış yapmaya da devam ediyor. Kendini davasına borçlu hisseden GÖNÜLDAŞLAR’ım kendi imkanlarıyla bir şeyler yaptıklarını görüyorum. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. ÜLKÜDAŞLARIM geçtiğimiz bir söyleşi okumuştum bu söyleşinin konusu ülkücü şehitler için düşünülen bir sinema filmi idi. Peki filmden önce bizim bu şehitlerimizin isim Listesi var mı ? elbette var. Fakat benim araştırdığım kadarı ile (bölük pörçük ) yani parça parça nedenini kimse söylemiyor. Neden bunları birleştirip bunları yetişen Genç bozkurtlara ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER diye 5-10-kaç cilt olursa hazırlamıyoruz. Yapacak insanımız mı yok ki ? Anlamakta zorlandığım neden yapmıyoruz yada yapan kişilere yardımcı olmuyoruz. Sonrada yetişen gençliğe suç buluyoruz. Suçu hepimiz kendimizde aramamız lazım. Sayın BAHÇELİ Selçuklunun arması olan çift başlı kartalı araştırma konusu yapmıştı Yapsın. Fakat yakın tarihte olan ve gençliğe inanç ve ruh verecek araştırmalara yönelmesini de bekliyoruz. AHDE VEFA İMANDANDIR… Evet eğer ki bu şehitlerimize biz bu vefayı göstermemeye devam edersek aynı ülkemin Başbakanının durumuna düşmüş sayılmaz mıyız? Ne demişti Başbakan Tayyip efendi!! Şehidine KELLE .Peki nerede duyarlı TÜRK MİLLETİ .Gençliğin nerede ? Tamam teröre bulaşmasın. Fakat TERÖR ayrı TEPKİ ayrıdır. Sayın büyüğümüz bu konuları ( istişare ) tartıştığımız zemini neden yaratmaz bilen var mı? Bunlara cevap aramak en doğal hakkımız olmalıdır. Bu görüş ve düşüncelerle ALLAH’A emanet olun… A.EROL YALÇIN bu konu elinde bilği ve belğe olan benimle irtibata geçebilir |
||