Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: 2008 OZAN ARİF ERCİYES’TE !

Sayfa: [ 1 ]
2

BAŞKAN 10.07.2008 16:56:07
OZAN ARİF ERCİYES’TE
Türk milliyetçiliğinin yaşayan Dede Korkut’u Ozan Arif Erciyes Tekir Yaylasında Ülkücüler ile buluşuyor!..
Ozan Arif, sazı ve sözü ile Erciyes’ten Ülküdaşlarına “Yine verdik baş başa Merhaba, merhaba, merhaba!” diyecek.
Ozan yıllar öncenin heyecanını yeniden yaşayacak ve yaşatacak.
Ozanla birlikte;
SELAM SANA ERCİYES
Erciyes seni artık cümle cihan biliyor
Sende olan kurultay zaferi müjdeliyor
Rüzgârından zaferin kokuları geliyor
Es Erciyes rüzgârı Bozkurt’un bağrına es
Selam size Bozkurtlar, selam sana Erciyes
demek, haykırmak için Başbuğumuzun emanetine sahip çıkmak için 3 Ağustosta Erciyes’teyiz

YALGUZAK 11.07.2008 00:45:10
Orada olacağım!
Başbuğumun emanetini, bu güzel Türk töresini yaşatmak için orada olmalıyız. Biliyorum ki başbuğumun ruhu da o gün orada bizimle olacak.
Her şerde bir hayır vardır ! ne kadar doğru imiş. İptal kararı alan üstelik bunu yaparken de rahmetli başbuğumu kullanmaya kalkanlar, onun ağzından vasiyetler uydurarak kendi acizliklerini de sergileyenler aslında belki de hayırlı bir işe imza attılar. Öyle ya, bu kez kurultayda konser dinlemek için gelenler olmayacak, ticari kazançlar için gelenler, rantçılar olmayacak. Bu kez kurultayda sadece sadece gerçek ülkücüler olacak. Aman duymasınlar. İki gün sonra “zaten biz de bu amaçla iptal kararı almıştık gerçek ülkücüleri toplamak için” bile derlerse şaşmam…
ERCİYESTE GÖRÜŞMEK ÜZERE …

turkislamfedaisi 11.07.2008 01:06:38

"Her şerde bir hayır vardır"

Tekrar ,Ozan Arif'li kurultaylar görmek nasip olacak inşallah.

ilker 11.07.2008 01:08:35
ALLAHIN İZNİ İLE ORADA OLACAĞIZ

tengiz 11.07.2008 01:29:59
ozan arif'in erciyese katılacağı haber nerede ve ne zaman açıklandı...

umarım asparagas haber yapmıyorsunuz.?

kimsenin haberi yok?

Bu konuyu açıklarsanız sevinirim...

BAŞKAN 11.07.2008 01:39:14
Sn. "tengiz" bizde o dediğiniz olmaz Allahın izni ile.

Haberin kaynağı www.erciyeszaferkurultayi.org

Haber sitelerinde daha sonra yer alacaktır. Kastınız onlarsa...

hkilic18 11.07.2008 02:37:46
s.a

bu haber bir duyum değil bir müjdedir ülküdaşlar. birkaçgün önce yine buradan ozanın kurultay için Türkiyeye geldiğini duyurmuştum. bizzat kendisinin agzından organizasyonun şekillenmeye başladıgını ve çok kısa bir süre içinde duyurulacagını ögrendik. herkes te üzerine düşeni yapsın ne kadar çabuk birbirimizi haberdar edersek okadar iyi olur. bu siteyi msj veya mail yoluyla olabildiğince hızlı dağıtalım. www.erciyeszaferkurultayi.org

saygılarımla....

uyvarhan 11.07.2008 05:37:03
hiç şüpheniz olmasın Allah'tan bir mani olmazsa orada olacak Ozan ve binlerce ülkücü!!!!!

bozkurtlar18 11.07.2008 05:39:10
Allah razı olsun inş bu davaya gönül weren herkez orada toplanacağiz..

cemsarp06 11.07.2008 06:35:52
bu haber ülkücülerimiz için onurlandırıcı bırsey..
orda olacagız...

cantürk can 11.07.2008 09:47:19
    Ozan Arif gelmez. Servet Kabaklı gelmez. Kim diyor gelmez diye? Siz onlara inanmayın .GEEELİİİİİİİİYOOOOOOOOOR. Sazıyla sözüyle özüyle GEEEEEELİİİİİİYOOOOOOOOOOOOOR .

cemsarp06 12.07.2008 02:06:24
EVET GELECEĞİ HABERİ YAYILIYOR..

sertürk 14.07.2008 02:07:45
OZAN ARİF ESAT KABAKLI VE DE İSMAİL TÜRÜT'ÜN GELMESİ MÜTHİŞ OLUR. BU ÜÇ İSİM UNUTULMAZ BİR ERCİYES YAŞATIR. İYİ REKLAM LAZIM.......

alp_eren 16.07.2008 01:20:01
Bu güne kadar Erciyes Zafer Kurultayının biri hariç hepsine katıldım katılamadığım yılda askerdim .Ozan Arif ' in Erciyes Zafer Kurultayına son katılışınıda çok iyi hatırlıyorum Ozanımız protokolde otururken proğramı izleyen ülkücüler Ozan Arif in sahneye çıkması için yoğun bir istekte bulundular ve tempo tuttular peki Ozanımız ne yaptı biliyormusunuz Protokol alanını terk etti hemde alanda bekleyen binlerce ülkücüye selam bile vermeden sonra alandakilerde yuh çekti tabi hiç kimse ozanımızdan böyle bir hareket beklemiyordu çünkü ozanı ozan yapanda bu ülkücü kardeşlerimizdi avrupada ve Türkiye de kucak açan ona maddi manevi destek veren ülkücülere bunu yapmamalıydı onun için ozanın Kurultaya gelip gelmemesi beni değil sadece parti içi muhalefeti ilgilendiyor benim liderini aşağılayan ve para almadan sahneye çıkmayan bir ozanım asla olamaz Allah'ın selamı üzerinize olsun olsun

ulug_bey 16.07.2008 02:18:20
Bu güne kadar Erciyes Zafer Kurultayının biri hariç hepsine katıldım katılamadığım yılda askerdim .Ozan Arif ' in Erciyes Zafer Kurultayına son katılışınıda çok iyi hatırlıyorum Ozanımız protokolde otururken proğramı izleyen ülkücüler Ozan Arif in sahneye çıkması için yoğun bir istekte bulundular ve tempo tuttular peki Ozanımız ne yaptı biliyormusunuz Protokol alanını terk etti hemde alanda bekleyen binlerce ülkücüye selam bile vermeden sonra alandakilerde yuh çekti tabi hiç kimse ozanımızdan böyle bir hareket beklemiyordu çünkü ozanı ozan yapanda bu ülkücü kardeşlerimizdi avrupada ve Türkiye de kucak açan ona maddi manevi destek veren ülkücülere bunu yapmamalıydı onun için ozanın Kurultaya gelip gelmemesi beni değil sadece parti içi muhalefeti ilgilendiyor benim liderini aşağılayan ve para almadan sahneye çıkmayan bir ozanım asla olamaz Allah'ın selamı üzerinize olsun olsun

kurultayımızı bile iptal eden birisine sahip çıkan 'hala benim liderim diyenlere''seslenmek istiyorum..
...
lideriniz gelmiyor zaten...
...
erciyes öksüz kalmayacak ''davasının adamı olanlar orada olacak''

ALLAH BÜYÜKTÜR..!!!

Sayfa: [ 1 ]
2