|
||
| AFFETMİYORUM SİZİ SEN..! Bakınma sağa sola! Evet SEN! Bir kilo prince bir torba makarnaya kandın. Bu kadar mı açtın! Bu... kadar mı sefildin! Seni buna muhtaç edip verenin niyetini hiç mi anlamadın! SEN! Evet SEN! Yüzü kızaran! Bir metre kare yere bin kurşunun düştüğü yerde, şehit düştü atan. Hiç mi titremedi o elin! Vatan toprağını satana "evet" dedin.! SEN! Ya SEN! Köşe bucak saklanan! Gaflet,delalet ve hıyanet içinde olanları görüp susan! Adı "AYDIN" olan! Sana dokunmadı mı yılan! Kır o kalemini KIR! Ya SEN! Ya SEN! Ağlayarak bana bakan! Okumadın mı gençliğe hitabımı? İçerden işgal ediliyor vatan! Silkele üstündeki tozu, emdiğin süt haram olmadan! Ya SİZ! Ya SİZLER! SİLİN CUMHURİYET İLKELERİMİ TEKER TEKER! Dolarla yatıp dolarla kalkın! "AVRUPA AVRUPA" diye yerlere yatın! Cübbelerinizle zafer narası atın! Mehmetçiğe kurşun sıkana "kardeşlerim" diyeni meclise alın! Kurumları, madenleri, toprağı, denize döktüklerime satın..! Size zaten sözüm yok....!!! Bir açıklama ekle AFFETMİYORUM SİZİ SEN..! Bakınma sağa sola! Evet SEN! Bir kilo prince bir torba makarnaya kandın. Bu kadar mı açtın! Bu... kadar mı sefildin! Seni buna muhtaç edip verenin niyetini hiç mi anlamadın! SEN! Evet SEN! Yüzü kızaran! Bir metre kare yere bin kurşunun düştüğü yerde, şehit düştü atan. Hiç mi titremedi o elin! Vatan toprağını satana "evet" dedin.! SEN! Ya SEN! Köşe bucak saklanan! Gaflet,delalet ve hıyanet içinde olanları görüp susan! Adı "AYDIN" olan! Sana dokunmadı mı yılan! Kır o kalemini KIR! Ya SEN! Ya SEN! Ağlayarak bana bakan! Okumadın mı gençliğe hitabımı? İçerden işgal ediliyor vatan! Silkele üstündeki tozu, emdiğin süt haram olmadan! Ya SİZ! Ya SİZLER! SİLİN CUMHURİYET İLKELERİMİ TEKER TEKER! Dolarla yatıp dolarla kalkın! "AVRUPA AVRUPA" diye yerlere yatın! Cübbelerinizle zafer narası atın! Mehmetçiğe kurşun sıkana "kardeşlerim" diyeni meclise alın! Kurumları, madenleri, toprağı, denize döktüklerime satın..! Size zaten sözüm yok....!!!.. |
||
|
||
| Saygıdeğer kardeşim ATO tesbitlerine katılmamak elde değil,yüreğine sağlık, İnşallah bu Milleti Sadakaya Muhtaç edenlerin niyetlerini ve yaptılarını, sanki ölüm uykusuna yatmışcasına uyuyan bu halk biran önce uyanırda kendine gelir, iş işten geçtik sonra dövünmenin bir anlamı kalmaz. | ||
|
||
| sayın M.ALPERENOĞLU; kardeşim inşallah uyanmaları içindir bütün çabamız fakat durum böyle değil? bizim gördüğümüz uyku hali? insana birşey yaptığıda tepki verir bunlar vermiyor birşey sorduğunda cevap verir, bunlar acınaklı bir halde gözleriyin içine bakarak herşeyi anlatıyor. bazıları olayların ve gidişatın farkında bana birşey olmaz edasıyla, kimileri birilerinin değirmenine su taşıma hevesinde. fakat bizim inancımızla örf ve adetlerimizle amentümüz olan ülkümüzle uğraşmaya başladılar. buna tevessül eden mihraklara haddini bildirecek cevap verecek birilerini bekliyoruz. ya cevap versinler ya da o işğal ettikleri makamı terk etmelerini bekliyoruz. ya cevap ya terk etmek ikiside erdemdir... inşallah birileri sesimizi duyar ve söylediklerimize uyğun hareket hep birlikte mutlu günlere ulaşmak ümidiyle... slm ve sayğılarımla |
||