|
||
| BU KURULTAYDA SESSİZ SEDASIZ GEÇTİ GELENDEN DE GELMEYENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN.ARTIK BU SENEDEN SONRA OLACAĞINIDA HİÇ SANMIYORUM.OZANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ ÜZERİMİZE ÖLÜ TOPRAĞIMI SERPİLDİ YOKSA... BİZ YİNEDE HER YIL ERCİYESİMİZE ÇIKACAĞIZ.ALLAHA EMANET OLUN |
||
|
||
31 TEMMUZ 2010 SAAT: 23.00 ERCİYES TEKİR YAYLASI... ÜLKÜCÜLER BAŞBUĞLARI ALPASLAN TÜRKEŞ VE ÜLKÜDAŞLARI PAŞA TANBAY’I ANDILAR... |
||
|
||
| http://www.facebook.com/?sk=messages#!/video/video.php?v=424955142578&ref=mf http://www.facebook.com/?sk=messages#!/video/video.php?v=424952787578&ref=mf |
||
|
||
| ABİLERİM BENDE ORADAYDIM AMA HİÇ KİMSEYLE KARŞILAŞAMADIM | ||
|
||
| SAAT 19:00 DA TEKİRE GELDİK.ÇADIRI KURMAMIZ SAAT 20:30'U BULDU BİR FAALİYET YOK GİBİYDİ.SAAT 23:00 SIRALARINDA ETRAFI DOLANDIK AMA KİMSEYLE KARŞILAŞAMADIK.ACABA ŞU ÇEVRESİNDE MUM YANAN ÇADIR MI DEDİK ONUN YANINDAN DA GEÇTİK.HEM AKŞAM HEM SABAH.KİMSEYE RASTLAYAMADIK.KEŞKE HABERLEŞSEYDİK. ÇOK ÜZÜLDÜK |
||
|
||
| selamünAleyküm: gardaşım ben cumartesi saat 7.30 gibi tekire çıktım yahyalı dolmuşuyla geldim. tlf. olmadığı için ulaşım sağlayamadık otağın altındaki kulübenin üstünde yattım sagolsun bi hacı amcayla teyze vardı yanda çay verdiler sabah leyide mehmet gardaşın çadırını bulduk sen gelmişin görüşemedik ALİ İHSAN BAŞKANLADA GÖRÜŞEMEDİK oda gelip gitmiş bir abimizin cadırı vardı ismini hatırlayamadım yolun solunda önünde 9 tane ışık vardı hani hayırlısı olsun inşallah seneye nasipse görüşürüz. şimdi ismini hatılayamadım da halil di galiba dönerken onunla karşılaştım |
||
|
||
| Sayın ERCİYESZAFERKURULTAYI ORG.( ERCİYES TÜRKDÜNYASI KURULTAYI) Yöneticileri, bu geleneği sürdürmemiz için nasıl bir yöntem bulmalıyızki bu işi devam ettirmeliyiz, bu gibi durumlar sadece maneviyatla olmuyor, birazda maddiyat gerekiyor. Bu durumları göz önüne alarak bir kaynak yaratmak gerekir kanısındayım, bunun için ne yapabiliriz, nasıl olurda bir yol buluruz ve ne gibi katkılarımız olur bu konuda, İstişare yapmalıyız ve bunu Öncelikle Kayseride bulunan veya yakın olan Gönüdaşlarım, bir toplantı veya girişimde bulunurlarsa bizlerde dışarıdan ne kadar yardımcı oluruz veya olabiliriz. Elimizden geldiğince mücadeleye devam edelim diyorum. Bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden Allaın yardımı ve bereketi üzerinizden eksik olmasın diyor başarılarınızı diliyorum. Allaha emanet olun. |
||