Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: Siz bu işin neresindesiniz paşam!

Sayfa: [ 1 ]

ATO 23.01.2010 12:10:10
Neredeyse her gün aşağılıyorlar!
Çete diyorlar, cunta diyorlar, darbe diyorlar!
Katillikle itham ediyorlar!
Dahası, kendi yavrusunu, evladını Mehmedini boğmakla suçluyorlar!
Askerimiz 2500 yıldır böyle bir zulüm görmedi.
Ve ne acıdır ki aynı asker bütün bunları sadece ve sadece  seyrediyor!
Yok hakkını yemeyelim arada bir sızlanıyor!

Bana psikolojik operasyon yapılıyor diye basın toplantıları düzenliyor!
İki de bir Başbakan’a gidiyor!
Peki varılan nokta mı?
Haftalar ve aylardır aynı tiyatro sürüyor!
Yoksa bu yapılanlar zirvedeki mutabakatın gereği mi?
Eğer öyle ise farklı görüntü vermek niye?
TSK’da varsa bir cuntalaşma, peşinen açıklarsın bunu ve kurumu yıpranmaktan korursun!
Hayır bu yapılmıyor, yani operasyoncularla ortak hareket edildiğine dair zerre bir işaret yok!
O zaman TSK’yı yönetenlere, pozisyonunuz ve stratejiniz nedir diye sormak gerekmiyor mu?
Sakın ha, amacımız mağdur ve mazlum olmaktır, onun için susuyoruz demesinler!

TSK yetimler ocağı ya da siyasi parti değil, adı üstünde Silahlı Kuvvetler!
Üstelik diğer ülke ordularından çok farklı misyonları olan bir  mübarek yapı!
Böyle bir kurumun değil mağdurları oynaması, mutlak suretle mağrur olması zorunlu!
Olamazsa emin olun tasfiye olur, ya da edilirler!
Silahın merhamet dilendiği bir yerde artık onun etkisi ya da caydırıcılığından söz edilemez!
Evet gelinen bu noktada cevap arayan soru, TSK’yı yönetenlerin aldığı pozisyondur!
Tekrar ediyorum, Ordu’da bizim bilmediğimiz kirlenmeler söz konusu ise açıklayın bunu,
 destek olalım size!

Böyle bir şey yoksa eğer, o zaman gereğini hem de hemen yapın!
Haşa, elbette darbeyi falan kastediyor değilim!
Meşru zeminler içinde savunun TSK’yı!
Askeri savcılıkları TSK’yı hedef alarak tahkir edenlere karşı harekete geçirin mesela!
Olmadı, TSK’ya operasyon yapanları bir bir deşifre edin! Halkla her şeyi paylaşın!
Daha da ötesi, karşı psikolojik harekatlar yapın!
Bütün bunları yapmayıp sadece sızlanırsanız, biliniz ki TSK’nın tasfiye sürecine bu tutumunuzla siz de omuz veriyorsunuz!
Evet gelinen noktada herkesin nerede durduğu ve nelere sebep olduğu artık yüksek tonlarla sorgulanmalıdır...

TSK çökerse vallahi de tallahi de bu devleti on günde gömerler!

türkçü112 27.01.2010 07:41:51
Orduya karşı yürütülen karalama harekatı yeni başlamadı ki.Yıllardır var.Zamanında önlem alınmadı köpeğin dişi çıktı, boyu uzadı orduya şimdi daha sağlam saldırır oldular. Bu hükümet üyelerinin çoğunun mensup olduğu cemaat herkesce bilinir.Amaç nedir ne değildir orasını söylemiyorum.Bu cemaat yıllarca orduya sızmaya çalıştı başaramadı.sonra karalamaya başladı ordu dinsiz dediler mülakaatlarda adayın dizine bakarlar namaz kılıyorlarsa almazlar dediler ne alakaysa.şimdi cami bombalayan terörist yaptılar.Yıllar önce bir subay tsk 'ye karşı muhalif güç oluşturulmaya çalışılıyor dedi. cemaatleri pmyo sorularını çaldı çaldı adamlarını polis yaptı şimdi de polise ağır silah verilmesi gündem de.peki bu subayın söyledikleri 6-7 yıl önce fark edildi de niye kıl kıpırdamadı.  .Bunun sorumlusu yine tsk çok pasif kaldı bu gün de olduğu gibi.

ATO 27.01.2010 09:35:58
selamünAleyküm: Gardaş senin benim çoğu kişinin bildiği bu  planları paşalarımız nasıl görmüyor.

benim serzenişim onadır.

bir kurum düşünelimki bu kurumda  söz sahibi olmak için planlar yapılacak hem kurum içi hem,

kurum dışı istikbarat  uyuyacak  veya uyuyor gösterilecek isyanımız bunadır.

ASKER Uyuyor  muhalefet uyur gezer gençlik hiç ortalıkta  görünmez olmuş,

bune aymazlık gardaş  yıllar öncesi bir ÜLKÜ devi olan abim REİSİM  kürşat ..... la konuşurken,

bu günlerin gelip yaşarken  kendisini hatırlamamı eger yanımda başka arkadaşlar  varsa 

onları uyandırmak  için çalışmayı  uyandıramassam  bi yerlerden  bağırmamı söylemişti.

şimdi senin cevabı okurken  REİSİM bir Gardaşım uyanık  inşallah öbürleride uyandırırım,

sen mezarinda rahat uyu  ...

seni hiç unutmayan  ATO

YAVUZ 28.01.2010 16:58:49
                        YÜCE ALLAH'IN RAHMET VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN KARDEŞLERİM.
       DEĞERLİ BÜYÜĞÜM ATO AĞABEYİM. O KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN Kİ, ALTINA İMZA ATMAMAK MÜMKÜN DEĞİL. BUNCA ZAMANDIR ÜLKEMİZ, MİLLETİMİZ ÜZERİNE OYUNLAR OYNANIYOR.
       TÜRKÇÜ112 KARDEŞİM SANADA SELAM OLSUN.
      POLİSİMİZİN ÇAKALLAR KARŞISINDA ELİNİ KOLUNU BAĞLAYAN İRADE NEDEN POLİSE AĞIR SİLAH VERİYOR. TEKELCİLER İÇİN Mİ, DOKTORLAR İÇİN Mİ, MEMURLAR İÇİNMİ...
  20 TANE ÇAKAL POSTANEYİ YAKIYOR, ETRAFI YIKIYOR POLİS UZAKTAN İZLİYOR. ARTIK HABER İZLEYEMEZ OLDUM. DİNLEDİKÇE BEYNİME BALYOZ YEMİŞ GİBİ OLUYORUM. BİZ NEDEN BUKADAR ACİZ DURUMA GELDİK.
   ORDUMUZ DAĞITILMAKTA. ÇAKAL BİR GAZETECİ ORDUYU DEĞİŞTİRMEKTEN BAHSETMİŞTİ DAHA BİRKAÇ AY ÖNCE. İT ENİĞİ GENÇ OSMAN GİBİ BİR YİĞİDE ÖZENMİŞ ONUN ADINIDA O CENABET AĞZINDA KİRLETME CÜR'ETİNİ GÖSTERMİŞTİ.
KAREŞLER DAHA FAZLA YAZAMIYORUM. AFFEDİN BENİ...
       YÜCE RABBİME EMANETSİNİZ.
   YÜCE ALLAH BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN VE YÜCELTSİN...

türkçü112 29.01.2010 10:56:07
aynen dediğiniz gibi ordu dağıtılmakta. bunu diyince kızıyorlar polise ağır silah verildi diye orduya muhalif mi olacak diyorlar.Çok merak ediyorum polisin tankından su çıkarken su deposu değişecek mermi deposu olacak peki bu mermiyi iç güvenliği sağlayacak polis napacak.yok eğer bunlar iç güvenlik değil sınır güvenliği içinse o zaman tsk ne olacak.

torrurioula 23.03.2010 07:53:51
Dear friends,

I found Rapidshare Search  .
Rapidshare is a German performers based in Cham, Switzerland. It is specialized on the uncluttered online commerce of generous files and data. The greatest write sum total is bare-boned to 300MB. According to the entourage, more than 160 millions files are stored on the servers. The estimated thorough server competency is higher than 4.5 million gigabytes. Accordingly, it is not a astonish that the website belongs to the Outdistance 20 of the most visited websites. The website is financed at perquisite logins, which allows the consumer a higher silhouette up of downloads and a higher speed. The latest feature is a professional filehosting military talents in compensation work partners. It provides some top-level features including rapid downloads without the goad account, IP-controlled access and restricted access aside misnamed anonymous links.

The Rapidshare servers hold off tens of thousands gigabyte files of abstract that are just waiting to be downloaded. Although there is a reduced amount of copyright protected topic, most of the files in indubitably content. The fro of Rapidshare is the extreme promptness and the general accessibility. Commonly, the download toll is much higher than the one-liner from the aboriginal suppliers' sites.

Sayfa: [ 1 ]