|
||
![]() Bu yol HAK yoludur geri dönülmez can verilir amma vatan verilmez. milletin kalbinde ŞEHİTLER ÖLMEZ Başımız sağolsun vatan sağolsun. (ATO) Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir Nede yıldızlar gibi parlayıp sönmemektir. Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir Kahramanlık:saldırıp bir daha dönmemektir. Sızlasada gönüller düşenlerin yasından Koşar adım gitmeli onların arkasından. Kahramanlık:içerek acı ölüm tasından İleriye atılmak ve sonra dönmemektir. H.Nihal ATSIZ BUGÜN TOKAT NİKSAR KIRSALINDA ŞEHİT DÜŞEN MEHMETCİKLERE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA ve TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM... |
||
|
||
| BUGÜN TOKAT NİKSAR KIRSALINDA ŞEHİT DÜŞEN MEHMETCİKLERE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA ve TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM... |
||
|
||
Her taraf kan kan Her taraf şehit yası Ya bir ana ya bir dul ya da yetim ağlaması İşte bu Türkiye’nin bugünkü manzarası .... ülkü ocakları il teşkilatı olarak bizler yarın meydanlarda olacağız..Elden ne gelir ne yapmak gereklidir inanın sastık kaldık..! Sessiz çığlık bu olsa gerek. YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN |
||
|
||
| Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun.Allah yakınlarına ve Tür Milletine sabırlar versin. | ||