|
||
| "Milliyetçi camianın Dede Korkut'u Ozan Arif'in babası Hacı Mehmet Şirin vefat etti. Bir süreden beri amansız hastalığı çeken Hacı Mehmet Şirin, 80 yaşındaydı. 10 gün önce, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Hacı Mehmet Şirin'in, gece son saatlere kadar şuuru yerinde idi. Merhumun cenazesi, 15 Kasım pazar günü Samsun Büyük Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra Kıranköy'deki aile kabristanına defnedilecek." OZAN ARİF hocamın bir nebzede olsa acısını sizler aracılılığıyla paylaşmak istedim...ARİF hocamın üzüntüsüne elemine kederine ortak olmak görevimiz.. Bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan devrın ozanına ailesine buradan başlığı ve sabırlar diliyorum.biz de her zaman yanındayız hocam!!!(OZAN ARİF ŞİRİN'in babası bugun HAKK'ın rahmetıne kavuşmuştur.) saygılarımla... |
||
|
||
| Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun... | ||
|
||
| OZAN ARİF abimin değerli babası hacı mehmet şirinin vefatını teesürle öğrenmiş bulunmaktayım merhuma Cenab-ı Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesi ile bütün sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim... |
||
|
||
| SAYIN HOCAM BABANIZA CENAB-I HAK'TAN GANİ GANİ RAHMET DİLERİM MEKANI CENNET OLSUN BİZ BİR ÖLÜRÜZ BİN DOĞARIZ GÜN GELECEK TÜM DÜNYAYA TUĞRAN I KURARIZ...CcC PANTÜRKİST_66 |
||
|
||
| Sayın Ozanın Başınız Sağ olsun, Allahtan rahmet diler,kalanlara sabır temmeni ederim,mekanı cennet olsun. | ||
|
||
| Allah´tan Rahmet bütün ülkücü camia ve yakinlarina sabirlar diliyorum...Mekani Cennet olsun.!!!Öyle bir evlat miras biraktinki onunla milyonlar senelerdir Yürekleri kipir kipir...Allah Razi olsun senden.... |
||
|
||
| sayın ozanımızın başı sağolsun mekanı cennet olsun | ||