Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Türkiye Gündemi

Konu: OZAN ARİF HOCAM! BAŞIN SAGOLSUN...

Sayfa: [ 1 ]

C*GÜLİSTANC* 14.11.2009 13:45:49
"Milliyetçi camianın Dede Korkut'u Ozan Arif'in babası Hacı Mehmet Şirin vefat etti. Bir süreden beri amansız hastalığı çeken Hacı Mehmet Şirin, 80 yaşındaydı. 10 gün önce, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Hacı Mehmet Şirin'in, gece son saatlere kadar şuuru yerinde idi. Merhumun cenazesi, 15 Kasım pazar günü Samsun Büyük Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra Kıranköy'deki aile kabristanına defnedilecek."

OZAN ARİF hocamın  bir nebzede olsa acısını sizler aracılılığıyla  paylaşmak istedim...ARİF hocamın üzüntüsüne elemine kederine ortak olmak görevimiz.. Bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan devrın ozanına ailesine buradan başlığı ve sabırlar diliyorum.biz de her zaman yanındayız hocam!!!(OZAN ARİF ŞİRİN'in babası bugun HAKK'ın rahmetıne kavuşmuştur.)

saygılarımla...

BAŞKAN 14.11.2009 16:00:27
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun...

ATO 15.11.2009 13:17:15
OZAN ARİF abimin değerli babası hacı mehmet şirinin vefatını  teesürle öğrenmiş bulunmaktayım

merhuma Cenab-ı Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesi ile bütün sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim...

pantürkist 15.11.2009 21:05:50
SAYIN HOCAM
BABANIZA CENAB-I HAK'TAN GANİ GANİ RAHMET DİLERİM
MEKANI CENNET OLSUN

BİZ BİR ÖLÜRÜZ
BİN DOĞARIZ
GÜN GELECEK
TÜM DÜNYAYA
TUĞRAN I KURARIZ...CcC

PANTÜRKİST_66

MUSTAFA ALPERENOĞLU 16.11.2009 02:40:37
        Sayın Ozanın Başınız Sağ olsun, Allahtan  rahmet diler,kalanlara sabır temmeni ederim,mekanı cennet olsun.

kurt38 20.11.2009 01:44:27
Allah´tan Rahmet bütün ülkücü camia ve yakinlarina sabirlar diliyorum...Mekani Cennet olsun.!!!Öyle bir evlat miras biraktinki onunla milyonlar senelerdir Yürekleri kipir kipir...Allah Razi olsun senden....

ilker 25.11.2009 01:07:27
sayın ozanımızın başı sağolsun mekanı cennet olsun

Sayfa: [ 1 ]