|
||
| ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYAN YÜCE ALLAH'IN ADI İLE YÜCE ALLAH'IN RAHMET VE BEREKETİ BÜYÜK MİLLETİMİN ÜZERİNE OLSUN... Sevgili ülküdaşlarım. Konu başlığının sizlere bira tuhaf geldiğinin farkındayım. Ancak ne kadar tuhaf hatta acıda olsa gerçeklerle yüzleşmek zorunda olduğumuz hepinizin takdiridir diye düşünüyorum. şunu unutmamalıyız ki ''ÜLKÜ YOLU'' kutlu bir yoldur. Ne kadar çetin bir yol olursa olsun bu yolda yürümenin hazzı, bir adım bile olsa ileriye gidebilme başarısı insanı o kadar mutlu ve gururlu yapar ki; bu haz anlatılabilemez... Ancak bu haz karşılıksız değildir. Baştada dediğim gibi çetin bir yoldayız. Hele günümüz şartlarını göz önünde bulundurursak... Biz şunu anlamalıyız ki, bizler kutlu bir yolun temsilcileri, kutlu bir ecdadın takipçileri, ardıllarıyız. Öyle bir milletiz ki; geçmişimiz şan ve şerefle dolu. Zamanın birinde bundan bahsettiğim bir gafil bana ''artık bu geçmiş edebiyatların bir kenara bırakıp gbünümüze bakmalıyız'' gibi bir yumurta bırakmıştı avuçlarıma. Geleceğin apaçık aynası olan geçmiş bir kenara bırakılarak nasıl asri bir davranış ortaya konulabilir, nasıl bir gelecek inşa edilebilir... Günümüz şartları bizleri öyle bir hale getirdiki, artık bencilleşmeye başladık. sadecekendimizi düşünür olduk. Ne geçmişimizi, ne bugün bizimle yaşayan diğer insanlarımızı, nede gelecekte bu dünyada yaşayacak olan neslimizi düşünmez olduk. hal böyle olunca herşey sarpa sarmaya başlıyor ve amaçlar tamamen kişiselleşiyor. Amaçların kişiselleşmesi pratikte bencilliği ve amaç sapmalarını getiriyor. Biz diyoruz ki; Şu zamanda bize düşen görev, kişisel hesaplarımızı bir kenara bırakarak birlik olmalıyız. Kişisel hedeflerimizi bir yana bırakarak ortak ''MİLLİ HEDEFLERİMİZ''e odaklanmalıyız. Ancak o zaman ecdadımıza ve neslimize layık birer TÜRK EVLADI olabiliriz. yurdumuz ve milletimiz üzerine bukadar çok ve bukadar sinsi oyunlar oynanırken kişisel arzularımızın peşine düşersek yarın neslimize yaşayacak bir yurt bırakamayız. Ecdadımızın bize emanet etmiş olduğu bayrağı bir adım bile ileriye taşıyamayızzz... VE BİZ, DİYORUZ Kİ; ŞİMDİ AYRILIK DEĞİL BİRLİK ZAMANI. HEMDE MİLLİ BİRLİK, SÖZDE DEĞİL ÖZDE BİRLİK ZAMANIDIR KARDEŞLEERRR... ALLAH'A EMANET OLUN... YÜCE ALLAH RAHMET VE BEREKETİNİ VE NURUNU ÜZERİMİZDEN EKSİK ETMESİN... YÜCE ALLAH BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN VE YÜCELTSİNN... SEVGİ, SAYGI VE MUHABBETLE..... ))
|
||