Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Türkiye Gündemi

Konu: TÜRK MİLLETİ ŞEHİDİ İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!

Sayfa: [ 1 ]

BAŞKAN 22.10.2009 17:17:43
BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN DEĞERLİ EVLATLARI!

21 Ekim 2009 günü Kayseri Valiliği önünde yaşananlar “Taşların bağlı itlerin serbest bırakıldığı” bir Türkiye’de yaşadığımızın son örneğidir.
Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Eski Başkanı gazi Mete Kurt kendisine verilen devlet övünç madalyasını Cumhurbaşkanlığı’na gönderilmek üzere Vali Mevlüt Bilici'ye iade etmek istedi ama teröristlere gösterilen nezaket ve hoşgörü Mete Kurt’a gösterilmedi ve tutuklanma tehdidine maruz kaldı. Devlet adına orada bulunduğunu beyan edenler Mete Kurt’tan ve Büyük Türk Milletinden özür dilemelidirler.

TÜRK MİLLETİ ŞEHİDİ İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!

1 Kasım 2009 pazar günü saat: 13.30 da Türk Eğitim-Sen Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu olarak Kayseri Cumhuriyet Meydanından kefenlerimizle birlikte şehitliğe yürüyerek son günlerde yaşanan bu onursuz ve şerefsiz süreci kabul etmediğimizi ve etmeyeceğimizi dost düşman herkese haykırmak istiyoruz. Bu yürüyüşte Türk Milletinin evlatlarının da desteğini bekliyoruz.
Tavrımız üzerine ölü toprağı serpilmiş kurum ve kuruluşlara örnek olsun…

"1 KASIM 2009 PAZAR GÜNÜ SAAT: 13.30 DA BULUNDUĞUMUZ İLLERİN MEYDANLARINDA BULUŞUP, KEFENLERİMİZLE BİRLİKTE ŞEHİTLİKLERE YÜRÜYEREK BU ONURSUZ VE ŞEREFSİZ SÜRECİ KABUL ETMEDİĞİMİZİ VE ETMEYECEĞİMİZİ DOST DÜŞMAN HERKESE HAYKIRALIM…
LÜTFEN İLETİŞİM ARAÇLARINI KULLANARAK HERKESİ HABERDAR EDELİM…
TAVRIMIZ ÜZERİNE ÖLÜ TOPRAĞI SERPİLMİŞ KURUM VE KURULUŞLARA ÖRNEK OLSUN…"

Ali İhsan ÖZTÜRK

MUSTAFA ALPERENOĞLU 23.10.2009 03:02:06
                Sayın Başkanım, vermiş olduğunuz mücadeleyi sonuna kadar destekliyorum, bu mücadelenizde cismen olmasada ruhen daima sizlerle oldumu temin ediyorum.
                Yapılan muameleleri kınıyorum, sizlere daima desklerimi eksik etmeyeciğime söz veriyorum. Bütün Türk Milletini silkinip uyanmaya davet ediyorum.
                 Saygı ve selamlarımı sunuyorum. Allaha emanet olun.

ATO 23.10.2009 09:33:38
Alın başınıza çalın!
PKK’lı teröristlerin elini kolunu sallayarak geldikleri Türkiye’de davul zurnayla karşılanması, şehit yakınlarıyla gazileri isyan ettirdi. Güneydoğu Gazisi Mete Kurt, kendisine cumhurbaşkanlığı tarafından verilen Devlet Övünç Madalyası’nı Çankaya’ya iade edeceğini söyledi.

Gazİ Kurt öfkesini, “Bize kurşun sıkanlar serbest bırakılıyor, kahraman muamelesi görüyorsa, bu madalyayı bana niçin verdiler? Cevap bekliyorum” sözleriyle dile getirdi. Şehit annesi Ayşe Çelik de feryadlarını duyurmayan basına tepki göstererek, “Acımız niye gizleniyor?” diye sordu.

Madalyalar Çankaya’ya...
Dağdan inen teröristlerin serbest bırakılmasına gaziler isyan etti: Madalyalarımızı Cumhurbaşkanı’na iade edeceğiz

Güneydoğu Gazisi Mete Kurt, kendisine cumhurbaşkanlığı tarafından verilen Devlet övünç madalyası’nı Çankaya’ya iade edeceğini söyledi. Kendisine verilen madalyayı Kayseri Valisine iade etmek isteyen Kurt, validen cevap gelmemesi durumunda Çankaya Köşkü’ne çıkacağını belirtti. Kurt, dağdan inen PKK’lılara gösterilen muamelenin ve bu süreçte yaşananların bardağı taşıran son damla olduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Ben bu madalyayı vermeye kararlıydım. PKK’lıların serbest bırakılması bardağı taşıran son damla oldu ve madalyamı iade edeceğim.”

Bana niçin verdiler?

1998 yılında vatani görevini yaparken terör örgütünün döşediği mayına basarak her iki ayağını kaybeden Kurt, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Özellikle son günlerde ’açılım’adı altında İmralı’daki caninin yol haritasını uygulayarak bizlere kurşun sıkanların elini kolunu sallaya sallaya uğruna canımızı verdiğimiz topraklarda gezmesine izin verilmesi, bana verilen madalyayı geri verme zorunluluğunu doğurdu. Bize kurşun sıkanlar serbest bırakılıyor, kahraman muamelesi görüyorsa bu madalyayı bana niçin verdiler? Vali beyden cevap bekliyoruz. Vali bey aramazsa ikinci adres olarak Çankaya’ya götüreceğim.” Kandil dağından inen 34 PKK’lının serbest bırakılmasına tepki gösteren Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse ise Başbakan Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Şehitlerin hakkını hukukunu, çocuklarımızın katillerini affederek mi koruyacaksınız? Biz madalyalarımızı iade edelim, teröristlere taksınlar” dedi.

Haber: Sümeyra YILMAZ

not:Ankarada da bir eylem yapıllırsa kefenimle yanlarındayım BAŞKANIM ?

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=25090

C*GÜLİSTANC* 24.10.2009 04:57:49
Eyvâh! Beş on kâfirin îmanına kandık;
Bir uykuya daldık ki: cehennemde uyandık!

M.Akif Ersoy.

Başbakan genelde Türk Miletine dizelerle yanıt verıyor.
Madem öyle bu dizerlerde bizden hediye!!!
Bir de tavsiye:FAZLA AÇILMAYIN KAYBOLACAKSINIZ!!!!!

hocam her zaman Türk Milleti Bekası  İSTİKLAL'i  için dimdik durmaya hazırdır!!!
                                                                                          saygılarımla......

Sayfa: [ 1 ]