Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!

Konu: SELAM VE TESPİT

Sayfa: [ 1 ]

YAVUZ 17.10.2009 14:52:27
                                        ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYAN ALLAH'IN ADI İLE
      YÜCE ALLAH'IN RAHMET VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN KARDEŞLERİM.
Öncelikle böyle bir çalışmayı gerçekleştirdiğiniz için sebep olan kardeşlerimden ALLAH razı olsun.
Ülkücü hareketin bu tip çalışmalara herzaman ihtiyacı vardır. ALLAH muvaffak etsin ve devamını getirsin hayırlısı ile.
Ben şahsen, affınıza sığınarak bir tespitimi iletmek, bu tespitimle ilgili görüşlerinizi almak ve eğer ki taspitim doğru ise bu konu üzerine vatan sathında çalışmalar yapmak için ne yapmamız gerektiği hakkında görüş ve desteklerinizi arzuluyorum.
               Öncelikle benim naçizane tespitim şu;
Yıllardan beri gözlemlediğim kadarıyla ÜLKÜCÜ HAREKET yeterince sosyalleşememiş durumda. Sürekli siyasi olayların içerisinde fakat sosyal olaylarda nedense hiç bulunmuyor. Üstelik hala seksenli yılların imajı ile anılmakta. Unutulmamalı ki ülkücü terakkiperverdir, ilericidir ve dahi asridir. bu bağlamda çağın getirdiği şartlara uygun bir yapılanma içerisinde olmalıdır ki bulunduğu çağın gerisinde kalmasın. Ancak oo zaman ileriye gidebilir ve ÜLKÜMÜZE kavuşabiliriz. Aksi taktirde ideallerimizi daima uzaklardan izlemek zorunda kalırız.
                            Şimdilik benden bu kadar değerli kardeşlerim.
   hepiniz ALLAH'a emanetsiniz.

------------YÜCE ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN-------------

BAŞKAN 17.10.2009 15:01:18
                                       ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYAN ALLAH'IN ADI İLE
      YÜCE ALLAH'IN RAHMET VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN KARDEŞLERİM.
Yıllardan beri gözlemlediğim kadarıyla ÜLKÜCÜ HAREKET yeterince sosyalleşememiş durumda. Sürekli siyasi olayların içerisinde fakat sosyal olaylarda nedense hiç bulunmuyor. Üstelik hala seksenli yılların imajı ile anılmakta. Unutulmamalı ki ülkücü terakkiperverdir, ilericidir ve dahi asridir. bu bağlamda çağın getirdiği şartlara uygun bir yapılanma içerisinde olmalıdır ki bulunduğu çağın gerisinde kalmasın. Ancak oo zaman ileriye gidebilir ve ÜLKÜMÜZE kavuşabiliriz. Aksi taktirde ideallerimizi daima uzaklardan izlemek zorunda kalırız.
                            Şimdilik benden bu kadar değerli kardeşlerim.
   hepiniz ALLAH'a emanetsiniz.

------------YÜCE ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN-------------
Ve aleyküm selam; Evet malesef çalışmalarımızı bilmsel bir temel ve çerçeveye oturtamıyoruz...

C*GÜLİSTANC* 18.10.2009 06:33:00
Aleykumselam güzel ve geniş bir konu açmışsınız.Bu tespitlerinizden yola cıkarak bir kaç soru soracağım müsadenizle..kaleminizden yanıtınızı okumak isterim

''80'li yılların imajı'' göreli bir kavram!!! Bakış açısına göre değişir!! siz nasıl görüyorsunuz?

NECİP FAZIL KISAKÜREK'İN ifade ettiği gibi ''özlenen neslin fideliğini vadeden o dönemde ki ülkücü gençler'' ,bugun burada olmamıza bu cümleleri bile sarfetmemize neden olan ruh, kaynak , değil midir?

siyaset ve sosyal olaylar ne kadar ayrışabilir,  yada sosyal alana müdehale siyaseti beraberinde getirmemiş midir?

niyetim sorularla bu konuyu zenginleştirmek.ALLAH'a emanetsiniz
                                                                                                    saygılarımla.....

YAVUZ 28.10.2009 02:16:48
              ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYAN YÜCE ALLAH'IN ADI İLE
    YÜCE ALLAH'IN RAHMET VE BEREKETİ YÜCE TÜRK MİLLETİNİN ÜZERİNE OLSUN...

80'lerin imajından makasıt odur ki her çağ kendi gereklerini, insiyatflerini beraberinde getirmktedir. O zaman gereken şekilde davranılmış, gereken yapılmış ve ÜLKÜCÜ HAREKET o dönemden, o süreçten alnının akı ile geçmiştir(bizce). Bizim maksadımız 80'lerin kötü bir imajı olduğunu, ÜLKÜCÜ HAREKETİN o dönemde başarısız olduğu veya kötü işler yaptığını ima değildir asla. ''Her çağda gereği yapılmalıdır'' filriyatının takipçisi olmaklığımızdır.
 Sonuç olarak ağabeylerimiz çağlarının gereğini yapmışlardır ve sıra bizlerdedir. Biz bu günün şartlarında ÜLKÜCÜ HAREKETİN gereğini yapmadığını düşünüyoruz. ÜLKÜCÜ AHLAK bizi sıkıştırmakta. Bugün davamıza sahip çaıkmaz isek, başta ağabeylerimiz olmak üzere OĞUZ KAĞANDAN bugüne kadar BÜTÜN ECDADIMIZIN emanetine ihanet etmiş oluruz. VE BU İHANETTEN YÜCE ALLAH'A SIĞINIRIZ.
           Gelelim günümüze;
 Günümüz şartları başdöndürücü bir hızla değişmektedir. Bu bağlamda biz vatanseverlere düşen vazife kökümüze bağlı kalmak sureti ile çağı yakalamaktır. Yalnız bu arada ATALARIMIZIN ''oğul atayı geçmez ise işler yürümez'' sözü kulağımızda olmalıdır.

SELAM SAYGI VE MUHABBETLE
   YÜCE ALLAH'A EMANETSİNİZ.
                          YÜCE ALLAH BÜYÜK TÜRK MİLLETİ'Nİ KORUSUN VE YÜVELTSİN...

Sayfa: [ 1 ]