|
||
| AKP ile DTP ittifakı her alanda devam ediyor.DTP'li vekillerin mahkemeye götürülmemesi için anayasa değişikliği yapmaya karar veren AKP,DTP'lilerle sık sık biraraya geliyor.Bugün yapılan AKP'nin olağan kongresine DTP'li Sırrı Sakık'ta katılmıştır. | ||
|
||
| selamünAleyküm. sevğili ÜLKÜDAŞIM gayet normal değilmi ? benim için normal biri silahla bölmek istiyor biride neyidiği belirsiz fikriyle bölmek istiyor bu aziz VATANI Amma birgün , ALLAH bizede nasip ederse İKTİDAR ı hesabı ağır olacak. o gün belli olacak, kimlikleri ve neyüdikleri. ALLAH'A EMANET OLUN... ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN VE YÜCELTSİN ... |
||
|
||
selamünAleyküm. sevğili ÜLKÜDAŞIM gayet normal değilmi ? benim için normal biri silahla bölmek istiyor REİS O BİR GÜN HİÇ GELMİYOR ...... HÜKÜMET MİLLİYETÇİ HAREKET KAFİYESİNDEN BAŞKA BİR İŞ YAPILMADIKCA, BU SEFER OLACAK 500. HÜKÜMET MİLLİYETÇİ HAREKET KAFİYESİ DE DUYULUR AMA YİNE BOŞ ÇIKAR.
biride neyidiği belirsiz fikriyle bölmek istiyor bu aziz VATANI Amma birgün , ALLAH bizede nasip ederse İKTİDAR ı hesabı ağır olacak. o gün belli olacak, kimlikleri ve neyüdikleri. ALLAH'A EMANET OLUN... ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN VE YÜCELTSİN ... |
||
|
||
| selamünAleyküm: sevğili TÜRKçü 112 niçin bu kadar karamsarsınki ? ÜLKÜCÜ ye karamsarlık hiç yakışırmı ? BİZ ÜLKÜCÜLER ne zaman siz biz den kurtulduğu ğün İKTİDARDADIR ... kutlu yürüyüş yaklaşmakta belkide o Gün bu Gündür seni ve senin yaşındaki yavru kurtlara SELAM ve SEVĞİLERİMİ GÖNDERİYORUM... ALLAH' A EMANET OLUN ... ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN VE YÜCELTSİN ... |
||