Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Türkiye Gündemi

Konu: AKP-DTP İTTİFAKI

Sayfa: [ 1 ]

ALİ KAYA 03.10.2009 03:21:39
AKP ile DTP ittifakı her alanda devam ediyor.DTP'li vekillerin mahkemeye götürülmemesi için anayasa değişikliği yapmaya karar veren AKP,DTP'lilerle sık sık biraraya geliyor.Bugün yapılan AKP'nin olağan kongresine DTP'li Sırrı Sakık'ta katılmıştır.

ATO 04.10.2009 15:40:20
selamünAleyküm. sevğili ÜLKÜDAŞIM gayet normal değilmi ? benim için normal biri silahla bölmek istiyor

biride neyidiği belirsiz fikriyle bölmek istiyor bu aziz VATANI Amma  birgün ,

ALLAH bizede nasip ederse İKTİDAR ı  hesabı ağır olacak. o gün belli olacak,

kimlikleri ve  neyüdikleri. ALLAH'A EMANET OLUN...

ALLAH'IM  ÜLKÜCÜLERİ  KORUSUN VE YÜCELTSİN
...    

türkçü112 05.10.2009 08:34:25
selamünAleyküm. sevğili ÜLKÜDAŞIM gayet normal değilmi ? benim için normal biri silahla bölmek istiyor

biride neyidiği belirsiz fikriyle bölmek istiyor bu aziz VATANI Amma  birgün ,

ALLAH bizede nasip ederse İKTİDAR ı  hesabı ağır olacak. o gün belli olacak,

kimlikleri ve  neyüdikleri. ALLAH'A EMANET OLUN...

ALLAH'IM  ÜLKÜCÜLERİ  KORUSUN VE YÜCELTSİN
...    
REİS O BİR GÜN HİÇ GELMİYOR ...... HÜKÜMET MİLLİYETÇİ HAREKET KAFİYESİNDEN BAŞKA BİR İŞ YAPILMADIKCA, BU SEFER OLACAK 500. HÜKÜMET MİLLİYETÇİ HAREKET KAFİYESİ DE DUYULUR AMA YİNE BOŞ ÇIKAR.

ATO 07.10.2009 12:19:19
selamünAleyküm: sevğili TÜRKçü 112 niçin bu kadar karamsarsınki ? ÜLKÜCÜ ye  karamsarlık hiç  yakışırmı ?

BİZ ÜLKÜCÜLER ne zaman siz biz den kurtulduğu ğün  İKTİDARDADIR ...  kutlu yürüyüş  yaklaşmakta

belkide o Gün  bu Gündür  seni ve senin yaşındaki yavru kurtlara  SELAM ve SEVĞİLERİMİ GÖNDERİYORUM...

ALLAH' A EMANET  OLUN ...

ALLAH'IM  ÜLKÜCÜLERİ  KORUSUN  VE YÜCELTSİN ...

Sayfa: [ 1 ]