|
||
| Vatana ve millete hizmet yolu şerefli bir yol olduğu kadar,çok da tehlikeli, zahmetli bir yoldur.Hele Türkiye gibi büyük bir cihan imparatorluğundan bir bölge devleti haline gelen bir ülkede, çeşitli güçlerin menfeaat çalışmalarının ve örtülü saldırılarının ısrırapları içinde bunalan bir toplumda devlete ve millete hizmet etmek büyük bir zaim,sebat ve coşkuya ihtiyaç gösterir. Gün olur, memleketi parçalamak ve sömürgeye elverişli duruma getirebilmek için tertiplenen cinayetler ve suç teşkil eden çeşitli hareketler marifetli eller tarafından ustaca; devletine, milletine, samimiyetle hizmet etmeye çalışanlara maledilerek baltalamaya çalışılır. Gün olur, yalan ve iftiralarla, fitne saçan propagandalarla, milletine hizmet için çırpınan ÜLKÜCÜ memleket evlatları birbirine küstürülür, birbirinden ayrılır, bölünür, parçalanır. Gün olur, devletın yanında olmak büyük suç gibi gösterilir ve devletin yanında yer alan en büyük suçlular kabul edilerek idamları istenir. Gün olur, devletin milli ordusuna, polisine, jandarmasına, istihbaratına yardımcı olmak, en büyük cürüm olarak ilan edilir.Canileri, suçlulara ihbar etmek ''muhbir'' diye damgalanır ve aşağılanır. Gün olur, memleketteki kanlı anarşiyi önlemek için anayasada yer almış olan sıkıyönetim ilanını isteyenler ''suçlu'' diye gösterilerek idam isteğiyle mahkemeye verilir. Gün olur, devlete hizmet çalışmalarında elinden tuttuğun, en büyük makamlara çıkardığın insanlar, yağlı bir kemik için hırlamaktan çekinmez.Gün olur, yaşının sayısı kadar kitap okumamış kimseler bile yerli yersiz konuşur. Gün olur, zulümler, işkenceler, insanları insan yapan ''vefa'' gibi, ''dostluk'' gibi, ''analık'' gibi, ''babalık'' gibi, ''kardeşlik, arkadaşlık'' gibi yüksek duyguları törpüler, eritir, yok eder. İşte, ufukları karartan bütün güçlüklere karşı daima Allah'a sığınmak ve millete güvenmek lazımdır.HER ŞEYE rağmen ahlak yolundan, iman yolundan, hukuk yolundan sapmaksızın millete, devlete, vatana hizmet çalışmaları sürdürülmelidir.Milliyetciler, Ülkücüler birbirini kucaklayarak, el ele verip birleşmelidirler.Türk milletinin beklediği hizmet ancak birlik ve bütünlük içinde sağlanabilir.... Evet her şeye rağmen.... HER ŞEYE RAĞMEN BÜTÜN ÜLKÜCÜLER BİRLEŞMELİDİRLER!... BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ YAPILACAK OLAN İL VE GENEL KONGRE SECİMLERİ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNSALLAH.Kavgadan tehirli günleri hep birlikte yaşamışta olsak ,muradı görülmemiş dünlerimiz olsada, Gün bu gündür.kayıp günleri yaşatmanın solan yaprakları canlandırmanın vatanımıza DÖNDÜK İŞTE DÖNDÜK diyebilmenin zamanı gelmedi mi!! SAYGILAR.... |
||
|
||
| VE SONRA........ Kimseyi üzmedik, kimseyi kırmadık inan, Kimseden koltuk,makam bir ikbal beklemedik. TÜRKEŞÇİ, ÜLKÜCÜYÜZ bundan başka yol mu var, Yalakalık yapmadık, düğme iliklemedik. ..... ...... ..... Ayrıldık ALLAH(c.c) için, yolumuz kutlu olsun, Başbuğumuz TÜRKEŞ'tir, bahtımız açık olsun. Kurtuluşa tek çare ahtımız açık olsun, Gaipten kurtarıcı dileyip beklemedik. .... ..... ..... Ruhla beden birlikte iktidar olmazsa, ÜLKÜCÜ iktidarda siyaset yapamazsa, Müreffeh TÜRKİŞYE'yi böylece kuramazsa, Ruhsuz iktidarlara,çanak tutmayız dedik R.AYDEMİR..... Bir serzeniş belkide benimki bizimki.... TAVANA TABANDAN belki içerleme.Ya da bir başbuğ sevgisidir.İşte sizle olmama hepside bir nedendir.Ne de olsa ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ÖZ KARDEŞİDİR. saygılarımla.... |
||
|
||
| Geceyi gündüze katarak emek harcayarak, ter dökerek kendi düşünce eserlerini Meydana getirecek ve Türk Milletini kökünden koparmadan, ilimde, sanatta kanatlandırıp, çağlar üzerinden uçuracak gerçek aydınlara muhtaç bulunmaktayız. Tarihin seyri içinde Türk Milletinin kudretli ve muhteşem bir yaşantısı vardır. Bugünkü düşkün durumundan çekip çıkarmak, iyiye doğru hızla yöneltmek gerekir. Bunun için sadist İslav marksizmini kopya etmeğe veya soğuk Anglo-Sakson kapitalizmine sarılmağa lüzum yoktur. Bize başka bir yol, bir üçüncü yol gerekmektedir. Bu üçüncü yol, dünya proletaryası diktatöryasını kurma üzerine bir tekme vurup, tüm olarak Türk Milletinin güçlendirilmesini amaç edinen bir millî ülkü olmalıdır. Materyalist, sömürücü kapitalizmi yıkarak, toplumsal adaleti ve Türk Milletinin toplum olarak bir hızda kalkınmasını sağlayacak yüzde yüz yerli, yüzde yüz millî bir doktrin olmalıdır. Bu doktrinin ruhu:’’her şey Türk Milleti için, Türk’e doğru ve Türk’e göre’’ ilkeleri olmalıdır. Bugün milletin ileriye yürütülmesinde karşılaşılan büyük güçlük, aydın geçinen zümrenin çoğunda görülen çıkarcılık ve bozgunculuktur. Fakat toplumların karanlıkları yırtmasını sağlayan cesur, inançlı insanların her yerde bulunabilmesi, geleceğimiz hakkında ümit vericidir. Ben, üçüncü yolu açmış bulunuyorum. Türkiye’yi kurtaracak olan yeni yolu işaret ediyorum. Dokuz Işık bayrağını her çeşit fırtınaya karşı açmış, dalgalandırıyorum. Şimdi bu bayrağın altına, Türk Milleti için hiçbir çıkar düşünmeden çalışacak, ter dökecek ülkücüleri çağırıyorum. Milleti için, devleti için, ülküsü için asla almayı düşünmeden, daima vermeyi ve her şeyini vermeği göze alan fazilet savaşçılarını çağırıyorum. Şöhret, şan duygusuna esir olmadan ve hiçbir şeyden korkmadan, feragatle mücadele edecek savaşçıları çağırıyorum. Türk Milletini ilmin önderliğinde yeni ufuklara doğru uçurmak için ayağa kalkmağa çağırıyorum. Ben Türk Milletini, Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan Demokrasi'ye, rüşvet ve hile ile çiğnenen, çiğnetilen Hukuk düzenlerine, ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum. Ben sizi, Türklük gurur ve şuuruna, İslam Ahlak ve Faziletine, yoksullukla savaşa, Adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası Hak Yolu’na, Hakikat Yoluna, Allah Yoluna Çağırıyorum." BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ. ‘’Nizamı alem ülküsü için bir gül bahçesine girercesine ölüme gidenlere sahip çıkmaktır.’’ diyen rahmetli PAŞA TAMBAY’IN nezdinde tüm ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZE, bu ülkü uğrunda mücadele eden DAVA ADAMLARINA, BAŞBUĞUN ilkelerine, velhasıl BİR MÜSLÜMAN TÜRK GİBİ düşünenlere bağlı kalmaktır AHDE VEFA diyerek burada sunmak istedim arzuhalimi… SAYGILARIMLA..... |
||