Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: KURULTAY İLE İLGİLİ CEVAP BEKLEYEN SORULAR

Sayfa: [ 1 ]

ülküdaş 08.08.2009 08:41:27
Selamün Aleyküm ;değerli ülküdaşlarım kurultay da meydana gelen ve Paşa TAMBAY kardeşimizin kalp krizi geçirmesiyle ilgili açıklanması gereken sorular var diye düşünüyorum. Ülküdaşımın ölümü kalp krizindenmiş .Biz kadere iman etmiş kişileriz.Allah (cc) dan gelene razıyız. Ancak ;

-  küçük bir toplantıda dahi ,en az 1,-2 ambulans ve sağlık görevlileri görülürken ,kurultay da niçin yoktu ?
 - gazete haberlerine göre tertip komitesi tarafından  sağlık görevlisi veya ambülans istenmemiş deniyor.Bu sorulara acaba tertip komitesindeki kardeşlerimiz  cevap verdiler mi? bizleri de sitemiz aracılığıyla aydınlatılır iseler  memnun oluruz.

erciyes 08.08.2009 09:08:14
Selamün Aleyküm ;değerli ülküdaşlarım kurultay da meydana gelen ve Paşa TAMBAY kardeşimizin kalp krizi geçirmesiyle ilgili açıklanması gereken sorular var diye düşünüyorum. Ülküdaşımın ölümü kalp krizindenmiş .Biz kadere iman etmiş kişileriz.Allah (cc) dan gelene razıyız. Ancak ;

-  küçük bir toplantıda dahi ,en az 1,-2 ambulans ve sağlık görevlileri görülürken ,kurultay da niçin yoktu ?
 - gazete haberlerine göre tertip komitesi tarafından  sağlık görevlisi veya ambülans istenmemiş deniyor.Bu sorulara acaba tertip komitesindeki kardeşlerimiz  cevap verdiler mi? bizleri de sitemiz aracılığıyla aydınlatılır iseler  memnun oluruz.

Ve aleyküm selam,

T.C.
VALİLİK MAKAMINA
                        KAYSERİ

2 Ağustos 2009 Pazar günü 10.00 – 17.00 Saatleri arasında Erciyes Tekir yaylasında -Türk Dünyasında Kurultay- konulu panel ve Sanatçıların vereceği konserlerden oluşan  “Erciyes Türk Dünyası Kurultayı” adı altında bir program yapılacaktır.

Gereğini arz ederiz.

Ahmet Faruk ÇİMEN

Tertip Komitesi:

Ahmet Faruk ÇİMEN
Ali İhsan ÖZTÜRK
Erol BAYKALDI
Fatih ZORLUKİRİŞÇİ
Fikret ÖZCAN
Hüseyin BALCI
Paşa TAMBAY

Ekler:
   Tertip komitesine ait   -  Yerleşim yeri ve diğer adres belgesi
-   Nüfus cüzdanı fotokopisi
-   Adli sicil kaydı belgesi

Yukarıdaki dilekçe 6 Haziran 2009 da yazılmış ve birkaç gün sonra valilik makamına verilmiştir.

Hala olumlu ve olumsuz bir cevap komiteye verilmemiştir.

Aynı makamlar dilekçede olmamasına rağmen onlarca Jandarmayı göndermiştir.

Daha sonra belediyeye yazılan dilekçede de alt yapı hizmeti talep edilmiştir.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA
( Etüt Ve Projeler Daire Başkanlığına)
               KAYSERİ

02.08.2009 Pazar günü Saat:10-00 ile 17-00 arasında, Tekir yaylası güneyi- Koç dağı eteğinde yaklaşık 1000 kişinin katılımının beklendiği Türk Dünyası Kurultayı düzenleyeceğiz.
Kurultay alanın kullanımı ve wc, lavabo gibi ihtiyaçların karşılanması hususunda;
Gereğini arz ederim.                      

10.07.2009
                        Tertip Komitesi adına
                        Ahmet Faruk ÇİMEN

Tertip Komitesi;
Ahmet Faruk Çimen
Ali İhsan Öztürk
Erol Baykaldı
Fatih Zorlukirişçi
Fikret Özcan
Hüseyin Balcı
Paşa Tambay

PROGRAM

Saat: 10.00 Programın açılışı, Saygı duruşu ve istiklal marşı
Saat: 10.05 Açılış konuşması
Saat: 10.10 Konferans
      Şuayip ÖZCAN Avrasya Eğitimciler Birliği Genel Başkanı
      Prf. Dr. Nevzat Özkan
Saat: 12.00 Konser
      Ozan Arif
Saat: 17.00 Programın kapanışı

Sayın ülküdaş Bilgilerinize...

asi şafak 08.08.2009 09:46:52
KENDI IÇIMIZDEKİLER İSTEMEDI KI VALILIKTEN BUYUK ŞEHIRDEN BEKLEMEMIZ HATAYDI...AMA INATLA IMANLA GERÇEKLEŞTI BU KURULTAY UZUCUDE OLSA BIZ YARIM BIRAKILMIŞ BIR İŞİ BAŞARDIK.BIR MIRASA SAHIP ÇIKTIK..HER KEZE INAT..
BENDE ORADA O KUTLU DAVANIN YOLUNDA KEŞKE RUHUMU TESLIM EDEBILSEYDIM..

ülküdaş 10.08.2009 06:31:20

- gazete haberlerine göre tertip komitesi tarafından  sağlık görevlisi veya ambülans istenmemiş deniyor.Bu sorulara acaba tertip komitesindeki kardeşlerimiz  cevap verdiler mi? bizleri de sitemiz aracılığıyla aydınlatılır iseler  memnun oluruz.

Ve aleyküm selam,

T.C.
VALİLİK MAKAMINA
                        KAYSERİ

2 Ağustos 2009 Pazar günü 10.00 – 17.00 Saatleri arasında Erciyes Tekir yaylasında -Türk Dünyasında Kurultay- konulu panel ve Sanatçıların vereceği konserlerden oluşan  “Erciyes Türk Dünyası Kurultayı” adı altında bir program yapılacaktır.

Gereğini arz ederiz.

Ahmet Faruk ÇİMEN

Tertip Komitesi:

Ahmet Faruk ÇİMEN
Ali İhsan ÖZTÜRK
Erol BAYKALDI
Fatih ZORLUKİRİŞÇİ
Fikret ÖZCAN
Hüseyin BALCI
Paşa TAMBAY

Ekler:
   Tertip komitesine ait   -  Yerleşim yeri ve diğer adres belgesi
-   Nüfus cüzdanı fotokopisi
-   Adli sicil kaydı belgesi

Yukarıdaki dilekçe 6 Haziran 2009 da yazılmış ve birkaç gün sonra valilik makamına verilmiştir.

Hala olumlu ve olumsuz bir cevap komiteye verilmemiştir.

Aynı makamlar dilekçede olmamasına rağmen onlarca Jandarmayı göndermiştir.

Daha sonra belediyeye yazılan dilekçede de alt yapı hizmeti talep edilmiştir.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA
( Etüt Ve Projeler Daire Başkanlığına)
               KAYSERİ

02.08.2009 Pazar günü Saat:10-00 ile 17-00 arasında, Tekir yaylası güneyi- Koç dağı eteğinde yaklaşık 1000 kişinin katılımının beklendiği Türk Dünyası Kurultayı düzenleyeceğiz.
Kurultay alanın kullanımı ve wc, lavabo gibi ihtiyaçların karşılanması hususunda;
Gereğini arz ederim.                      

10.07.2009
                        Tertip Komitesi adına
                        Ahmet Faruk ÇİMEN

Tertip Komitesi;
Ahmet Faruk Çimen
Ali İhsan Öztürk
Erol Baykaldı
Fatih Zorlukirişçi
Fikret Özcan
Hüseyin Balcı
Paşa Tambay

PROGRAM

Saat: 10.00 Programın açılışı, Saygı duruşu ve istiklal marşı
Saat: 10.05 Açılış konuşması
Saat: 10.10 Konferans
      Şuayip ÖZCAN Avrasya Eğitimciler Birliği Genel Başkanı
      Prf. Dr. Nevzat Özkan
Saat: 12.00 Konser
      Ozan Arif
Saat: 17.00 Programın kapanışı

Sayın ülküdaş Bilgilerinize...

SAYIN YETKİLİ KARDEŞİM; Ben sağlıkla ilgili konularda gazetelerin yazdığı haberleri sizlere aktardım.Sizlerin verdiği dilekçelerde de (sağlıkla ilgili ) bu konuyu aydınlatacak bir açıklama yok. ANCAK EĞER SİZ TERTİP KOMİTESİ OLARAK BU DİLEKÇELERİ VERDİĞİNİZDE  o işlemler dilekçenizi alan yetkili makamlar tarafından temin edilmesi ( sağlık görevlilerinin bulundurulması  )  gerekiyorsa ve yapmadılarsa bunun kamuoyuna  açıklamasını istemiştım.

erciyes 10.08.2009 07:28:37
Dilekçemizde Jandarma ile ilgilide bir açıklama yok. Ancak onlarca Jandarma vardı alanda ve yetkililerin bu faaliyetin yapılması ile ilgili ya evet ya hayır cevabı vermeleri gerekmez mi? Gereginin yapılması ifadesi içerisine sağlık, güvenlik, altyapı vs. girmez mi?  valiliğin dilekçeye olumlu ya da olumsuz bir cevap vermesi gerekmez mi?

SAYIN YETKİLİ KARDEŞİM; Ben sağlıkla ilgili konularda gazetelerin yazdığı haberleri sizlere aktardım.Sizlerin verdiği dilekçelerde de (sağlıkla ilgili ) bu konuyu aydınlatacak bir açıklama yok. ANCAK EĞER SİZ TERTİP KOMİTESİ OLARAK BU DİLEKÇELERİ VERDİĞİNİZDE  o işlemler dilekçenizi alan yetkili makamlar tarafından temin edilmesi ( sağlık görevlilerinin bulundurulması  )  gerekiyorsa ve yapmadılarsa bunun kamuoyuna  açıklamasını istemiştım.

Sayfa: [ 1 ]