Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Tanışma

Konu: SELAM

Sayfa: [ 1 ]

adem_ayerdem 06.08.2009 09:03:37
ülkücü harekatı ülkücü diye deçinen birtakım şahsiyetler engelemeye çalışıyor  bunun en yakın örneyi BAŞBUĞUMUZDAN BİZE ARMAGAN OLAN ZAFER KURULTAYIMIZIN İPTAL EDİLMESİ  GARDAŞLAR ÜLKÜDAŞLAR DAVA BİZİM DAVAMIZ DAVA BAŞBUGUMUZUN DAVASI DAVA TURAN DAVASI YILMAK YOK YIKILMAK YOK  ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

06.08.2009 12:11:46
aleykümselam: sevgili gönüldaşım ADEM önce hoş geldin dedikten sonra, dava bizim davamız diyorsun çok güzel, evet dava

ÜLKÜCÜ
yüm diyenlerin davası HEDEFİMİZ TURAN   diyenlerin davası  Amma cumartesi akşamı

ERCİYES TEKİRDE niye 100 ,150 kişi vardı niye 30, 40 çadır vardı nerdeydi bu ÜLKÜCÜ ,yüm diyenler ?

kendimizi kandırmayalım! evet davamıza sahip çıkalım. ama nutukla değil icraat öyle değilmi...

sevgili kardeşim  dilek ve düşüncelerine katılıyorum. fakat çok çalışmamız lazım.

ALLAH'A EMANET OL

ALLAH'IM YARDIMCIMIZ OLSUN...

türkçü112 06.08.2009 14:01:52
aleykümselam: sevgili gönüldaşım ADEM önce hoş geldin dedikten sonra, dava bizim davamız diyorsun çok güzel, evet dava

ÜLKÜCÜ
yüm diyenlerin davası HEDEFİMİZ TURAN   diyenlerin davası  Amma cumartesi akşamı

ERCİYES TEKİRDE niye 100 ,150 kişi vardı niye 30, 40 çadır vardı nerdeydi bu ÜLKÜCÜ ,yüm diyenler ? kendimizi kandırmayalım! evet davamıza sahip çıkalım. ama nutukla değil icraat öyle değilmi...
sevgili kardeşim  dilek ve düşüncelerine katılıyorum. fakat çok çalışmamız lazım.

ALLAH'A EMANET OL

ALLAH'IM YARDIMCIMIZ OLSUN...

reis Allah razı olsun bu konuyu bende acacaktım ancak zamanın bekliyordum malum acımız büyük.sitede gelmeyen yoktu herkes geliyordu ama o ateş başında saydım 11 kişiydik ozan ariften yediğimiz lafta cabası başka bir yerde yine yazdım kurultay kalabalığı aramıyorum ama söz verip gelmemezlik olunca bu dokunuyor.ülküdaş böyle yaparsa biz daha ne kazıklar yeriz

C*GÜLİSTANC* 07.08.2009 05:39:46
Selamunaleykum ülküdaşlarım.Biz İnanıyoruz ki yine coşku ile kutlayacağımız erciyesler yakın.Burada niyetim nutuk atmak değil takip ediyoruz herşeyden haberdarız. Nacızane bir ricam olacak erciyeste yasananlar orada kalsın.Kol kırılır yen içinde kalır. Burada paylaşıp kımseyı karamsarlığa sevketmeyelım azmımız kırılmasın.Arif Hocamın ofkeside bizlerin iyiliği içindir.

İnan dostum can dostum güzel günler gelecek,
Çektiğin bu çileler elbet bir gün bitecek,
Bir meltem eser gelir kızgın yara üstüne
Acılar diner gelir GÜL yarınlar üstüne...
                                                         SAYGILAR...........

türkçü112 07.08.2009 07:51:16
hayır kimse karamsarlığa düşmesin kurultay alanının yine dolacağına inancım tam ancak erciyeste olan orada kalmasın buna hiç niyetim yok zaten kol kırılır yen içinde kalır düşücesinde olsaydık kurultay bitti dediklerinde tamam bitsin derdik.burada nutuklar atıldı gün geldi kimsecikler yok.sözün en büyük senet olduğunu kimse duymadımı

TUĞŞAD 09.08.2009 13:16:58
Bizlere BAŞBUĞ'umuzun Yadigarı Ve Partinin Birlik,Beraberlik Ve Gövde Gösterisi Olan Kurultaya İçerden Ve Dışardan Hangi Zihniyet,
Neden Engel Olmak İstiyor,
Acaba Emelleri Nedir Bu İnsan..?ların...?

E Hadi Dışardakileri Anladık,
Ama Ya İçerdekiler,
Onlar Kimin Kılıcını Sallamakla Meşguller Acaba.......!!!

adem_ayerdem 12.08.2009 14:44:23
sayın başkanım bende burda çok çalışmamız gerektiyini  ifade etmeye çalışdım yanlış ifade etmiş olabilirim sizlerin tekir yaylasında yaptıgınız  zafer kurultayından malesefki tv deki kalp kırızinden sonra haberimiz oldu dikat ederseniz sitenize ogün üyeoldum Allahın izniyle bundan sonra ne gerekiyorsa hazırız

BAŞKAN 12.08.2009 16:22:05
sayın başkanım bende burda çok çalışmamız gerektiyini  ifade etmeye çalışdım yanlış ifade etmiş olabilirim sizlerin tekir yaylasında yaptıgınız  zafer kurultayından malesefki tv deki kalp kırızinden sonra haberimiz oldu dikat ederseniz sitenize ogün üyeoldum Allahın izniyle bundan sonra ne gerekiyorsa hazırız
Teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Varlığınız bize güç veriyor... Sitemizi çevrenize tanıtınız. İnşallah 2010 Kurultayında görüşürüz... Selamlar...

Sayfa: [ 1 ]