|
||
| TURAN KÜLTÜRÜNÜ ARAŞTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ KURULMUŞTUR! TÜRKİYE'DE ve TÜRKİYE DIŞINDA ŞUBE veya TEMSİLCİLİK AÇMAK İSTEYENLER LÜTFEN MÜRACAAT ETSİNLER. Müracaat: turankulturdernegi@gmail.com |
||
|
||
| sagolun tesekkurler..en kısa surede dernegınıze gıdecegım.. | ||
|
||
| Malatya'da Derneğimizin Şubesi Varmı Acaba, Varsa Adres Verirseniz Memnun Olurum. |
||
|
||
Malatya'da Derneğimizin Şubesi Varmı Acaba, Varsa Adres Verirseniz Memnun Olurum. Henüz yok... |
||
|
||
| HAYIRLI OLSUN...ERCİYESTE FORM DOLDURACAKTIM RAHMETLİ PAŞA BEYİN MALUM DURUMUNDAN DOLAYI UĞRAYAMADIM...YERİNİZİ SÖYLERMİSİN...EN KISA ZAMANDA GELECEĞİM...ALLAH UTANDIRMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... | ||
|
||
| selamünaleyküm: derneğin, vatana, millete, dine,devlete, hayırlı olmasını en içten dileklerimle yüce ALLAH' tan dilerim... hayırlı uğurlu olsun... ALLAH'A EMANET OLUN... |
||
|
||
HAYIRLI OLSUN...ERCİYESTE FORM DOLDURACAKTIM RAHMETLİ PAŞA BEYİN MALUM DURUMUNDAN DOLAYI UĞRAYAMADIM...YERİNİZİ SÖYLERMİSİN...EN KISA ZAMANDA GELECEĞİM...ALLAH UTANDIRMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... Sahabiye Mah. Çiğdem Sok. Çiğdem Apt. Kocasinan/ Kayseri |
||
|
||
| Hayırlı uğurlu olsun... Allah yardımcımız olsun!!! selam ve dua ile |
||
|
||
| ALLAH yardımcımız olsun gardaşlar ülküdaşlar (malümki kurt postu giğen çakal çok ) | ||
|
||
| bu sene okulu bitiriym kırşehiri almak isterim | ||