|
||
| Türk Kurultayı'ndan üzücü haber Heyecandan kalp krizi geçirip öldü 02.08.2009 14:04:04 ERCİYES Türk Dünyası Kurultayı'nda konuşma yapan Ahde Vefa Hareketi Dergisi sahibi ve Kurultay Tertip Komitesi Üyesi Paşa Tambay, kalp krizi geçirdi. Konuşma alanının arkasında Ozan Arif'in yanında kalp masajı yapılan Tambay, otomobille hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Erciyes Dağı'nın 2 bin 250 rakımlı Tekir Yaylası'nda bu yıl 2'ncisi yapılan Türk Dünyası Kurultayı'nın Tertip Komitesi üyesi Paşa Tambay, yaptığı konuşmada 2 yıldır kurultayın engellenmeye çalışıldığını söyledi. Kurultayı yapmak için önlerine çıkan engelleri aşamadıklarını anlatan Tambay, heyecanlandı. Konuşması bittikten sonra Ozan Arif'in yanına oturan Tambay, yaklaşık 15 dakika sonra kalp krizi geçirdi. Konuşma alanının arkasındaki çadıra götürülen Paşa Tambay'ın nabzının atmaması üzerine Turan Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali İhsan Öztürk, kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Görevliler bu sırada çadıra girenleri çıkartmaya çalıştı. Alanda ambulans ve sağlık görevlisi olmaması üzerine durumu ağırlaşan Paşa Tambay, özel bir otomobille hastaneye götürüldü. Ancak, hastanede de kurtarılamadı. Kayseri'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılmadığı 18'inci Zafer Kurultay'ı 2007 yılında yapıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 19'uncu Zafer Kurultay'ı iptal edilmişti. Zafer Kurultayı'nın iptal edilmesi üzerine başını Ahde Vefa Hareketi'nin çektiği grup, her yıl Türk Dünyası Kurultayı yapmaya karar vermişti. İlki geçtiğimiz yıl yapılan kurultaya Ozan Arif ile muhalif ülkücüler katılmıştı. http://www.kanaldhaber.com.tr/HaberDetay.aspx?haberId=48449&catId=32 |
||
|
||
| Bende oradaydım.Başımız sağolsun.Rahmetlinin mekanı cennet olsun. | ||
|
||
| kayserimizin ülkü devi PAŞA ABİMİZ hakka yürüdü, tüm ülkücü camianın başısağolsun. |
||
|
||
| Yanı başımızda oldu.Başımız sağolsun Mekanı cennet olsun. İnnalillahi ve inna ileyhi raciun |
||
|
||
| daha bugün sabah gördüm :(eline mikrofonu aldı çatır çatır konuştu:(. oraya bi ambulansı çok görenler elbet bunun hesabını vereceklerdir. hepimizin başı saolsun. mekanı cennet olsun. |
||
|
||
| İnnalillahi ve inna ileyhi raciun. MEDRESİ-İ YUSUFİYEDE birlikte eğitim gördüğüm ülküdaşıma yüce Allah '(cc) rahmet eylesin,mekanı cennet ,ailesinin ,sevenlerinin ve ülkücü camianını başı sağolsun. | ||
|
||
| başımız sağolsun:( | ||
|
||
| Allah rahmet eylesin... Su taktiri ilahiye bakin... Davasi, inanci, mücadelesi, ülküsü, sevdasi yolunda rahman ve rahime kavustu, son nefesini bu güzel ülkü ugruna verdi... |
||
|
||
| Allah rahmet eylesin.Ülkücü kardeşlerimizin başı sagolsun.Mekanı cennet olsun. | ||
|
||
| Son sözü "ALLAH" oldu. "Bir kez ALLAH deriz bir daha dönmeyiz" dedi. Bunları yazmak ne kadar zormuş... Mekanın Cennet olsun kırk yıllık dost! | ||
|
||
| İşte Ahde Vefa... Mekanın Cennet olsun. Tüm ülkücü camianın başısağolsun. İnnalillahi ve inna ileyhi raciun |
||
|
||
| Ülkü yolunda, Erciyes'in bağrında, gönül dostlarıyla Hakk'a yürüdün Koca Reis. Mekanın cennet, ruhun şad olsun! Tüm sevenlerine Allah'tan sabırlar diliyorum. |
||
|
||
| ruhu sad olsun bende oradaydım.kalp krızı esnasında yanındaydım.bır ulku devı daha ayrıldı aramızdan.onun bıraktıgı bayragı en guzel şekılde zırveye taşıcagız. allah mekanını cennet etsın.. kelımelerın kıfayetsız sozcuklerın yetmedıgı noktadayız.. başımız sagolsun.. |
||
|
||
| Allah rahmet eylesin... |
||
|
||
| OLMADI PASA DAYI.... BANA YANLIS YAPTIN,,,HANI GELECEK SENE BERABER CIKACAKTIK SENDEN KÜCÜK OLAN ERCIYESE,,, ERCIYES SENIN O BÜYÜKLÜGÜNÜ KISKANDI ,CEKEMEDI,,, BEN NAPARIM ERCIYESI SENSIZ BASBUGSUZ... ARTIK SENINDE EMANETIN OLDU BIZE ERCIYESTE HER SENE TOPLANMAK.. OLMADI PASA DAYI,,, BENI VE SENI SEVENLERI ÜZDÜN ZAMANSIZ GITTIN,MEKANSIZ GITTIN... HALA KULAKLARIMDA SESIN CINLIYOR... NEREDEN BILIRDIM BU YALANCI DÜNYADA SON KONUSMAMIZ OLACAGINI BANA YANLIS YAPTIN.... CENAZENEDE GELMEYECEGIM, CÜNKÜ BILIYORUM ORADA DAHA DÜNE KADAR SANA CEPHE ALAN YALAKALAR ,IKIYÜZLÜLER,DAHA ILERI GIDEREK SÖYLÜYORUM SEREFSIZLER OLACAKTIR...ONLARA TAHAMMÜL EDEMIYORUM ARTIK HAKKIM VARSA HELAL OLSUN.... HAKKINI HELAL EYLE.... CENNETTE BULUSURUZ INSAALLAH.... |
||