Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: REKLAM YOKMUŞ,AFİŞ YOKMUŞ ? SAHIDEN MI?

Sayfa: [ 1 ]

asi şafak 27.07.2009 20:46:59
ARKADAŞLAR ASLINDA HEPİMİZ BIRER ILAN GIBIYIZ..
SEVGILI GONULDOSTLARIM İLAN YOK AFİŞ YOK DEMEYIN SIZ DUYURUN HATTA DELIL OLARAK INANMAYANLARA SITEMIZI ÖNERIN..(bazı insanlar ozanımızın geldıgıne ınanmıyorlar çunku bahçelı bey bızı böyle uyuttu.)
senden bır başkası duyar ondan bır başkası ondan bır başkası derken mılyonlarca gonul bırarda buluşur.
vıdeo yaptım herkes duysun da gelsın dıye.sizde yapın veya kulaktan kulaga yayın.bu davada bana ne ihtiyaç var dıye düşünmeyın gonulumun dostları hepımıze ihtıyaç var.
bu davayı yaşatmak için hepımıze ihtıyaç var.
başbugumuzun miras bıraktıgı bu kutlu dava için elınızı taşın altına koyun...
hepınıze sevgıler saygılar... Gülümseme

Cuma KAYACIK 27.07.2009 21:29:00
Malesef öyle,,,ama bu duyurulmamasi icin bir sebeb degil artik,dünya kücüldü hepimizin evinde interi var neti var....msnlerimizde en az 200-300 kisi var hepisine email atsak..saniyede binlerce kisiye ulasiriz....bu benim fikrim..

Sayfa: [ 1 ]