Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: SAKIN KURULTAYA GELMEYİN..!!

Sayfa: [ 1 ]

paşatambay 27.07.2009 17:01:40
DEĞERLİ ÜLKÜDAŞLARIM  ..  Malumunuz üzere bu aralar il, ilce kongreleri devam etmektedir.. şayet ilce yönetimlerinde yer almak istiyorsanız veya ilce , il delegesi olmak istiyorsanız sakın kurultaya gelmeyin...i
l binasına rahat girip cıkıyor ve orada az cok itibar görüyorsanız aman ha kurultaya gelmeyin...
Ben haklı haksız bilmem uyarım hazır olan kalabalığa diyorsanız..ne olur kurultaya gelmeyin...
Cıncık boncuk satacaksanız,stand falan kapatacaksanız..cadırlarda kafa demliyecekseniz...zarayla havaya kalkan ellerinizi        ferdiyle tokuşturacaksanız, arkanıza beş on kişi takarak şekil ,kolpa yapacaksanız..emeğinize yazık ..gelmeyin kurultaya ..
Şayet oralarda görünmeniz dükkanınıza giren cıkan müşteriyi azaltacaksa .dünyalığınıza engel olacaksa riske girmeye değmez...!! bizleri nasıl olsa iki tatlı sözle kandırırsınız..siz öbür tarafı idare edin...gelmeyin kurultaya..
Önünde takla atacağınız ,arabasının tozunu sileceğiniz,milleti yara yara yol acacağınız sözde büyük teşkilat adamlarıda olmayacak...yinede siz bilirsiniz amma.. bence gelmeyin kurultaya..
Aslında siz: sizi tarif ettiğimi anladınız yormayın beni.. uzattırmayın daha..mindersiz kalırsınız gelmeyin kurultaya..

Kimler gelmeli..kimler gelecek derseniz...sen geleceksin ÜLKÜDAŞIM  !! sen gelmelisin ÜLKÜDAŞIM...Yoksulluğunu ve yalnızlığını bir nişan gibi ömür boyu taşımayı göze almış, vermeyi her zaman vermeyi şeref bilmiş, ahdim ,namusumdur  diyerek hic bir kahpe rüzgarın önünde eğilmemiş, şeyhinin eğilmesinde keramet aramayıp kılıcıyla onu düzeltmeye baş koymuş , ÜLKÜCÜ lüğün şeref olduğunu idrak edip ondan taviz vermeyi şerefsizlikle bir tutmuş..yaşın , cinsiyetin, bölgen, tahsili n ve konumun ne olursa olsun...sen gelmelisin ÜLKÜDAŞ ım..gayret göstermelisin ,caba sarf etmelisin..belkide zorlanacaksın ama mutlaka gelmelisin..tüm cabalarına rağmen gelemezsende .. yüreğini gönder ..gönlünü gönder.. sevgini gönder bize..üzülme.. senin yerinede diz vururuz biz BAŞBUĞUN huzurunda..

asi şafak 27.07.2009 20:31:53
BENIM İÇİN SORUN YOK GONULDASIM BEN BAHÇELI GELDIGINDEN BERI NE PARTIYE NE OCAGA GIDERIM..
GITSEM BILE PARTIDEN İHRAÇ EDILECEGIMI BILIYIM YINEDE GELIRIM..BAŞBUGUM EMANETI..
BU DAVA YEŞERECEKSE KOLTUK SEVDALILARI BIRAKIP SEVDASINI ASIL SEVDALARINA SARILMALILAR KOLTUKLARINA DEGIL.. Utandım

Cuma KAYACIK 27.07.2009 21:25:35
ah ah pasa abi..gelmek icin can atiyoruzda malumunuz....gelemiyoruz iste...ALLAH nasib ederse seneye insaalah...saygilar ellerinde öperim

28.07.2009 03:15:32
BOZKURT'LAR ERCİYES'İ TERKETMEYECEK...   

Yüregine kalemine sağlık SAĞOL... PAŞA   BAŞKAN...

(BU günler zor günler sabırla atlatmamız lazım)

Sayfa: [ 1 ]