Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Sivas

Konu: ERCİYES BOZKURTLARI TEK YÜREK OLDUNUZ....

Sayfa: [ 1 ]

C*GÜLİSTANC* 27.07.2009 02:30:44
Kırıkkale ovası bozkurtların yuvası
Ey Niğdelim,Ordulum çalın zafer havası
SİVAS bizim canımız unutmam ki sivası
Antalyalım afyonlum tek bir yürek oldunuz
geldiniz kurultaya bize seref verdiniz.....
....
Bizler Erciyes'te üsüdük Erciyes'te yandık Erciyes'te uykusuz kaldık velhasıl Erciyes'le Büyüdük .Bizim için bir sevdadır ERCİYES.Gecen yıl ki katılım az da olsa orada bu tadı aldık çünkü bizler ÜLKÜ'YE SEVDALI YÜREKLERİZ.Bu doyumsuz tadı yaşamaya sayılı günler kaldı Hazır mısınız sivas cadırı, hazırmısınız TÜRK DÜNYASI?
ALLAH'ın izniyle yıne bu coşkuyla ülküye sevdalı yurekler bir atacak tekir yaylasında..görüşmek dileğiyle SELAMUN ALEYKUM

27.07.2009 02:47:52
  BOZKURT'LAR ERCİYES'İ TERKETMEYECEK...  

Yüregine kalemine sağlık SAĞOL

(BU günler zor günler sabırla atlatmamız lazım)

C*GÜLİSTANC* 27.07.2009 02:59:07
Sizler de sağolun kolay gelsin cümlemize bizim gönlümüz rahat önemli olan nicelik değil niteliktir.Benim davam açık Allah davası Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan.....

MUSTAFA ALPERENOĞLU 27.07.2009 05:48:17
                Bu konuda bir adım atan Tüm ülküdaşlarımın gönlüne ve yüreğine sağlık,Allah hepsinden razı olsun, İmkanı olan gelebien gelsin, gelemiyende sağ olsun,gönlü mutlaka Erciyeste olacaktır. Hiç kimseyi geleceğim deyipte gelmedin diye kimse kimseye gönül koyması. Allahın selamı üzerinize olsun.

C*GÜLİSTANC* 27.07.2009 10:57:25
"EY TÜRK OĞLU
Yeni bir ergenekon için neyi bekliyorsun?Gün bu gündür.Aziz vatanın dört bir yanı kalleşce pusularla cevrilmiştir.Ekmeğini yiyen içindeki hainler herbir yandan bütün kutsal değerlerine (dinine,milliyetine,bayragına vatanına)yunan gibi, rus gibi saldırmaktadır.HAYDİ ARTIK AYAĞA KALK VE BİR MÜSLÜMAN TÜRK gibi düşün.Bir TÜRK gibi davran.kutsallarına ALLAH RIZASI İÇİN SAHİP OL."
                                                                              BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ
BAŞBUĞUM mekanın cennet olsun unutmayacağız...Yaşatacağız seni ve ülkümüzü

Muşlu 27.07.2009 13:50:59
aLLAHIN İZNİYLE BEN DE VE GETİREBİLDİĞİM KADAR KİŞİYLE TÜRKÜN VE İSLAMIN KALBİNİN ATTIĞI BAŞBUĞUN MİRASI ERCİYESTE OLACAĞIM.

C*GÜLİSTANC* 29.07.2009 15:01:41

''EY TÜRK OĞLU
Yeni bir ergenekon için neyi bekliyorsun?Gün bu gündür.Aziz vatanın dört bir yanı kalleşce pusularla cevrilmiştir.Ekmeğini yiyen içindeki hainler herbir yandan bütün kutsal değerlerine (dinine,milliyetine,bayragına vatanına)yunan gibi, rus gibi saldırmaktadır.HAYDİ ARTIK AYAĞA KALK VE BİR MÜSLÜMAN TÜRK gibi düşün.Bir TÜRK gibi davran.kutsallarına ALLAH RIZASI İÇİN SAHİP OL."
                                                                              BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ
BAŞBUĞUM mekanın cennet olsun unutmayacağız...Yaşatacağız seni ve ülkümüzü

Sayfa: [ 1 ]