|
||
| Kırıkkale ovası bozkurtların yuvası Ey Niğdelim,Ordulum çalın zafer havası SİVAS bizim canımız unutmam ki sivası Antalyalım afyonlum tek bir yürek oldunuz geldiniz kurultaya bize seref verdiniz..... .... Bizler Erciyes'te üsüdük Erciyes'te yandık Erciyes'te uykusuz kaldık velhasıl Erciyes'le Büyüdük .Bizim için bir sevdadır ERCİYES.Gecen yıl ki katılım az da olsa orada bu tadı aldık çünkü bizler ÜLKÜ'YE SEVDALI YÜREKLERİZ.Bu doyumsuz tadı yaşamaya sayılı günler kaldı Hazır mısınız sivas cadırı, hazırmısınız TÜRK DÜNYASI? ALLAH'ın izniyle yıne bu coşkuyla ülküye sevdalı yurekler bir atacak tekir yaylasında..görüşmek dileğiyle SELAMUN ALEYKUM |
||
|
||
| BOZKURT'LAR ERCİYES'İ TERKETMEYECEK... Yüregine kalemine sağlık SAĞOL (BU günler zor günler sabırla atlatmamız lazım) |
||
|
||
| Sizler de sağolun kolay gelsin cümlemize bizim gönlümüz rahat önemli olan nicelik değil niteliktir.Benim davam açık Allah davası Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan..... | ||
|
||
| Bu konuda bir adım atan Tüm ülküdaşlarımın gönlüne ve yüreğine sağlık,Allah hepsinden razı olsun, İmkanı olan gelebien gelsin, gelemiyende sağ olsun,gönlü mutlaka Erciyeste olacaktır. Hiç kimseyi geleceğim deyipte gelmedin diye kimse kimseye gönül koyması. Allahın selamı üzerinize olsun. | ||
|
||
| "EY TÜRK OĞLU Yeni bir ergenekon için neyi bekliyorsun?Gün bu gündür.Aziz vatanın dört bir yanı kalleşce pusularla cevrilmiştir.Ekmeğini yiyen içindeki hainler herbir yandan bütün kutsal değerlerine (dinine,milliyetine,bayragına vatanına)yunan gibi, rus gibi saldırmaktadır.HAYDİ ARTIK AYAĞA KALK VE BİR MÜSLÜMAN TÜRK gibi düşün.Bir TÜRK gibi davran.kutsallarına ALLAH RIZASI İÇİN SAHİP OL." BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ BAŞBUĞUM mekanın cennet olsun unutmayacağız...Yaşatacağız seni ve ülkümüzü |
||
|
||
| aLLAHIN İZNİYLE BEN DE VE GETİREBİLDİĞİM KADAR KİŞİYLE TÜRKÜN VE İSLAMIN KALBİNİN ATTIĞI BAŞBUĞUN MİRASI ERCİYESTE OLACAĞIM. | ||
|
||
''EY TÜRK OĞLU Yeni bir ergenekon için neyi bekliyorsun?Gün bu gündür.Aziz vatanın dört bir yanı kalleşce pusularla cevrilmiştir.Ekmeğini yiyen içindeki hainler herbir yandan bütün kutsal değerlerine (dinine,milliyetine,bayragına vatanına)yunan gibi, rus gibi saldırmaktadır.HAYDİ ARTIK AYAĞA KALK VE BİR MÜSLÜMAN TÜRK gibi düşün.Bir TÜRK gibi davran.kutsallarına ALLAH RIZASI İÇİN SAHİP OL." BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ BAŞBUĞUM mekanın cennet olsun unutmayacağız...Yaşatacağız seni ve ülkümüzü |
||