|
||
| Ben de daha geniş katılımlı ve büyük bir Kurultay yapılsın isterdim ama kimsenin görüşüne katılmadan. Verilen programın taslak olduğu, ilaveler yapılacağı belirtmiş. Mevcut şartlarla yapılabileceğin en güzeli bence. Elbette büyük kurultaylar beklemek gibi bir hakkımız var ama biraz da insaflı ve anlayışlı olmak lazım. BU KURULTAYI DEVLETTEN SEÇİM YARDIMI, GEÇİM YARDIMI, ÖDENEK ALAN BİR PARTİ YAPMIYOR! Bir avuç samimi ÜLKÜCÜ yapıyor. Ve samimi olarak ifade ediyorlar: Maksadımız Başbuğumuzun Emanetine Sahip Çıkmaktır! Kısıtlı imkanlarıyla bunu geçen yıl başardılar da. İster katılın, ister katılmayın bu yıl da yapılacaktır aynı şekilde. ARKADAŞLARIMIZIN ANLAMAMAKTA ISRAR ETTİĞİ BİR HUSUS VAR! KURULTAYLARI PAZAR-PANAYIR, EĞLENCE-PİKNİK-KONSER HALİNE GETİRENLER SONUNDA İPTAL EDENLERDİR. BU GÜN DE BENZER KURULTAY ARAYANLAR VARSA BENCE YANLIŞ ADRESTELER. BEN GEÇEN YILKİ KURULTAYDA İLK KURULTAYIN TADINI ALDIM. NE ELİNDE BİRA ŞİŞESİ, SABAHA KADAR OKEY OYNAYANLAR VARDI NE DE PILISINI PIRTISINI TOPLAYIP GİDERKEN ARKASINDA AĞIRLIĞININ BEŞ MİSLİ PİSLİK BIRAKANLAR VARDI! KURULTAY GİBİ KURULTAYDI! A.. gelmezse ben de gelmem, B.. gelmezse ben de gelmem diyenler, gördüğüm kadarıyla kimseye ucu telli davetiye gönderilmiyor. Gelirseniz güç kazanırız ama gelmezsenz bu da büyük bir kayıp olmaz. Gelmediğiniz için üzülmeyiz, A'cılar, B'ciler niye gelmedi demeyiz. Bazı kardeşlerimiz yazmış. "Kimse gelmese bile ben tekbaşıma çıkıp çadırımı kuracağım ve Başbuğlu günleri hayal edeceğim." Ben bu kardeşlerimi, kurultay için yol yordam göstermeye çalışanlardan, kurultaya sponsor bahanesiyle bir takım isimlerin gölgesini düşürmeye çalışanlardan, ..... çok daha samimi buluyorum ve onlarla aynı şekilde düşünüyorum. Gürültüsüz patırtısız, poplu-arabeskli konser monser olmadan, unutulmaya-unutturulmaya başlanan TURAN aşkının tazelenmesi için TÜRK DÜNYASININ temsilcilerini dinlemek, açacakları çadırlarda kültürlerinden örnekler görmek istiyorum. Bu YETER! |
||
|
||
| Teşekkür ederim sayın Yamtar. | ||
|
||
| SEVGİLİ kardeşim (yamtar) Ben de daha geniş katılımlı ve büyük bir Kurultay yapılsın isterdim ama kimsenin görüşüne katılmadan. Verilen programın taslak olduğu, ilaveler yapılacağı belirtmiş. Mevcut şartlarla yapılabileceğin en güzeli bence. Elbette büyük kurultaylar beklemek gibi bir hakkımız var ama biraz da insaflı ve anlayışlı olmak lazım. BU KURULTAYI DEVLETTEN SEÇİM YARDIMI, GEÇİM YARDIMI, ÖDENEK ALAN BİR PARTİ YAPMIYOR! Bir avuç samimi ÜLKÜCÜ yapıyor. Ve samimi olarak ifade ediyorlar: Maksadımız Başbuğumuzun Emanetine Sahip Çıkmaktır! Kısıtlı imkanlarıyla bunu geçen yıl başardılar da. İster katılın, ister katılmayın bu yıl da yapılacaktır aynı şekilde. ARKADAŞLARIMIZIN ANLAMAMAKTA ISRAR ETTİĞİ BİR HUSUS VAR! KURULTAYLARI PAZAR-PANAYIR, EĞLENCE-PİKNİK-KONSER HALİNE GETİRENLER SONUNDA İPTAL EDENLERDİR. BU GÜN DE BENZER KURULTAY ARAYANLAR VARSA BENCE YANLIŞ ADRESTELER. başka ne deyimki agzına saglık...
BEN GEÇEN YILKİ KURULTAYDA İLK KURULTAYIN TADINI ALDIM. NE ELİNDE BİRA ŞİŞESİ, SABAHA KADAR OKEY OYNAYANLAR VARDI NE DE PILISINI PIRTISINI TOPLAYIP GİDERKEN ARKASINDA AĞIRLIĞININ BEŞ MİSLİ PİSLİK BIRAKANLAR VARDI! KURULTAY GİBİ KURULTAYDI! A.. gelmezse ben de gelmem, B.. gelmezse ben de gelmem diyenler, gördüğüm kadarıyla kimseye ucu telli davetiye gönderilmiyor. Gelirseniz güç kazanırız ama gelmezsenz bu da büyük bir kayıp olmaz. Gelmediğiniz için üzülmeyiz, A'cılar, B'ciler niye gelmedi demeyiz. Bazı kardeşlerimiz yazmış. "Kimse gelmese bile ben tekbaşıma çıkıp çadırımı kuracağım ve Başbuğlu günleri hayal edeceğim." Ben bu kardeşlerimi, kurultay için yol yordam göstermeye çalışanlardan, kurultaya sponsor bahanesiyle bir takım isimlerin gölgesini düşürmeye çalışanlardan, ..... çok daha samimi buluyorum ve onlarla aynı şekilde düşünüyorum. Gürültüsüz patırtısız, poplu-arabeskli konser monser olmadan, unutulmaya-unutturulmaya başlanan TURAN aşkının tazelenmesi için TÜRK DÜNYASININ temsilcilerini dinlemek, açacakları çadırlarda kültürlerinden örnekler görmek istiyorum. Bu YETER! |
||
|
||
| ağzına sağlık yamtar... duygulara tercüman bi yazı. | ||
|
||
| Selamün aleyküm...Arkadaşlar, kurultaya, benim gibi ilk defa katılacaklar için, Kayseriye ilk defa gelecekler için, Kurultay alanı, programların icra edileceği yer hakkında (otel mi, konferans salonumu? yoksa açık alanda mı yapılacağı, ve ulaşım durumları açıklanırsa faydalı olacağı kanısındayım....Teşekkürler, Allah yar ve yardımcınız olsun.. | ||