|
||
| FİLİSTİN LİDERİNDEN ALÇAK TAVIR! Kıbrıs Rum kesimini ziyaret eden Filistin lideri Mahmud Abbas, Kıbrıs sorununda Rum tezlerini desteklediklerini açıkladı. Rum Yönetimi ise, Filistin’de temsilcilik açma kararı aldı. Kaynak: http://www.kerkukfeneri.com/haber_detay.asp?haberID=1089 |
||
|
||
| vatan namustur diyen milletelere hiç benzemeyen namusunu para karşılığı israile satanlara nasıl güvenilir.osmanlıyı satanların torunları şimdi cezasını çekiyor hiç birine acımıyorum | ||
|
||
| SEVĞİLİ Y.KURT Türkçü 112 sana katılıyor ve bir ekleme yapıyorum. VATAN NAMUSTUR SATİLAMAZ DEDİĞİMİZDE GÜLENLER in kaderi elli yıl sonra aynı olmasın dileğiyle ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN UNUTMAYALIM ; 1 2 ağustos erciyes tekir yaylasında ğörüşmek ümüdiyle |
||
|
||
müslüman katlediliyor kınıyoruz, degerli kardeşim haklısın lütfen 1 kere yaz yorumunu tartışılmayı bekleyen o kadar konu var ki...
öz be öz türk,kardeşimiz katlediliyor, kınıyoruz, neden başka bişeyler yapamayıp sadece kınamakla yetindiğimizi anlayamıyorum, biz kınarken onlar katletmeye devam ediyorlar, yani atı alan üsküdarı geçiyor, kınayınca ne oluyor hala anlamış değilim, biz neden kınanacak işler yapamıyoruz bunuda anlamış değilim. MADEM ÖYLE : yürekleri kan ağlarken kınamaktan başka birşey yapamayanlarıda ben kınıyorum. |
||