|
||
| (YENİ ÇAĞ GAZETESİNDEN ALINTI ) Türkeş’in hatırası yaşatılacak MHP Genel Merkezi’nin kararıyla son verilen Erciyes Kurultayı, oluşturulan komitenin gayretiyle, gerçekleştirilecek Erciyes Türk Dünyası Kurultayı’nın 2 Ağustos’ta Erciyes Tekir Yaylası’nda yapılacağı belirtildi. Düzenleme Komitesi Üyesi Paşa Tombay, yaptığı açıklamada, MHP eski Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in vasiyetini yerine getirmek amacıyla 2 Ağustos’ta Erciyes Tekir Yaylası’nda düzenleyecekleri kurultaya çok sayıda katılım beklendiğini söyledi. Çok sayıda davetli Tombay “Kurultaya Ozan Arif, Esat Kabaklı, İsmail Türüt ve Osman Öztunç da katılacak” dedi Düzenleme Komitesi Üyesi Paşa Tombay, “Türk dünyasından çok sayıda temsilciyi de davet ettik” dedi. MHP Genel Merkezi, her yıl Ağustos ayında Erciyes Tekir Yaylası’nda düzenlenen “Erciyes Zafer Kurultayı” nın geçen yıl artık yapılmamasına karar vermişti. Merhum Alparslan Türkeş’in de katılımıyla ilki 1990 yılında Erciyes Dağı Tekir Yaylası’nda düzenlenen “Erciyes Zafer Kurultayı” nın sonuncusu 2007’de yapılmıştı. |
||
|
||
| pasa dayi benim ismimi unutmus bende orda olacam insaallah | ||
|
||
| Değerli ülküdaşlarım..basınla ilişkiler faaliyetlerinizi duyurmak acısından ne kadar elzemse bir o kadarda tehlikelidir.. bazen cok yanlış anlaşılabilecek ifadeler eklenmekte veya cıkarılmaktadır..iki örnek vereceğim. 1- ali ihsan başkana ;resmi olarak bu organizasyonla MHP nin alakası varmı diye soruluyor oda tabiki yok diyor ama haberde sorulan soru atlanıp ali ihsan öztürk bu organizasyonun MHP ile alakası yok dedi yazılıyor.. şayet soru bu organizasyonun MHP lilerle alakası varmı olsaydı cevap tabiki var olacaktı..cünki bu organizasyonu tertipleyenlar ve oraya katılan ülküdaşlarımız MHPli değilmi...? 2-(KURULTAYIMIZIN DAHA ANLAMLI GECMESİ İCİN ASRIMIZIN DEDE KORKUTU OZAN ARİF BAŞTA OLMAK ÜZERE COK DEĞERLİ SANATCILARIMIZ ESAT KABAKLI, OSMAN ÖZTUNC VE İSMAİL TÜRÜT’ ÜN VE TÜRK DÜNYASINDAN TEMSİLCİLERİN KATILIMINI SAĞLAMAYA YÖNELİK CALIŞMALARIMIZIN DEVAM ETTİĞİNİ SAYGIYLA KAMUOYUNA DUYURURUZ) bizlerin basına verdiğimiz metin bu...şimdi bu metine göre bizler( OZAN ARİF dışında ) diğer sanatcılarımızdanda söz almışız ve katılacaklarını teyit ettirmişiz sonucu cıkmıyormu..? biz katılımlarını sağlamaya yönelik calışmalarımız devam ediyor diyoruz onlar katılacaklar diye yazıyorlar..buda diğer sanatcılarımıza biraz emri vaki gibi olurki hic yapmadığımız aklımızın ucundan gecmeyen ve hakkımız olmayan bir davranış diye düşünüyorum... değerli sanatcılarımızın ve ülküdaşlarımızın doğru bilgilenmesi acısından bu acıklamayı zaruri gördüğümüzü acıklamak istiyoruz cuma kardeşime gelince : seni unuturmuyuz cuma kardeş sen bizim ilk gözağrılarımızdansın..seni biz gönlümüze koyduk . diğer telaşlar böyle hatalar yapmamıza sebep oluyor..senden ve adını zikretmeyi unttuğumuz tüm ülküdaşlarımızdan özür diliyorum başımızın tacısınız... |
||
|
||
| AYDINLATICI BILGILERINIZ İÇİN TESEKKUR EDERIZ..BEN GONULDEN INANIYORUM Kİ 21.YY DEDEKORKUTU OZANIMIZIN ARDINDAN BIR ÇOK SANATÇI GONULDASIMIZ KURULTAYIMIZA KATILACAKTIR.BENIM INANCIM BU YONDE KURULTAYDA GORUSMEK DILEGIYLE EMEGI GEÇEN KALBI TÜRKEŞ DOLU HER FERDE SAYGILARIMI SUNUYORUM RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... | ||
|
||
| bu açıklamadan dolayı teşekür ederim yanlış anlamaların önüne geçmek lazım. | ||
|
||
| Allah nasip ederse bende orda olucağım. | ||