|
||
| merak ettiği bir şey var başbuğun bir başka emaneti türk dünyası kurultayına başbakan sahip çıktı gibi haberler okudum ve bunlara yandaş olduğu bilinen gazeteler kurultayın iptalinden sonra tertip komitesinin çalışmalarını neden bu kadar yakından takip edip haberler yapmışlar.gazetecidir işini yapar diye düşündüm ama özellikle akp yanlısı kişiler neden bu kadar ilgililer anlamış değilim sizlere sormak istedim. | ||
|
||
| değerli kardeşim ;sormak, araştırmak, kafa yormak cidden kaygılı yüreklerin akıllı beyinlerin işidir..madem kafa yoruyorsunuz 10 yıldır Türk dünyası kurultayının ve iki yıldırda erciyes zafer kurultayının genel merkez marifetiyle ülkücülerin elinden neden alındığını ve alınmak istendiğini ve neden bazı mhp yöneticilerinin bu kurultaylara ilgisiz kaldıklarının cevabını bulmuş olmanız gerekir diye düşünüyorum...sorunuza gelince; ülkücülerin kendi aralarında tertiplemiş oldukları bu tip organizayonların arkasında ,önünde akp yi veya başka bir kuruluşu aramak ,ima etmek safdillik değilse en basit tabirle terbiyesizliktir, hadsizliktir. hic bir ülkücününde bu konuma düşeceğini zannetmiyorum illaki bu olayların arkasında bir güc ararayacaksanız o gücü ülkücünün imanında yüreğinde arayın derim..bilmem başka söze gerek varmı ? |
||
|
||
| syn kardeşim türkçü 112 senin ne demek istediğini anlıyorumda genel mrkz in engellediğin kurultaya sen bir ÜLKÜCÜ Olarak sahip çikmazsan bugün başbakan yarında başkaları sahip çıkar. ayrıca PAŞA BAŞKANIN sözlerinin tamamına katılıyorum.biraz cık DÜŞÜNCE lazım düşün bulursun. kim nederse desin ÜLKÜDAŞLARIM. KARDEŞLERİM. birlik olup bütün ÜLKÜCÜLERE OYNANAN OYUNLARI BOŞA ÇIKARMAMIZ LAZIM.HER İKİ KURULTAY da ALLAHIN İZNİYLE YAPILACAK. TIR... ALLAH'İM ÜLKÜCÜLERİN YARDIMCISI OLSUN.. ATO |
||
|
||
| yanlıs anladınız ben erciyes zafer kurultayine sahip cıkıyor demedim türk dünyası kurultayina sahip cıkıyormus dedim hatta bunların hiç birini ben demedim neden konusanlar böyle konusuyor dedim | ||
|
||
| sevğili ğönüldaşım türkçü 112 Yanlış anlama varsa kusura bakma özür dikerim. amma yine diyorum herşeyi çok araştır çok oku. inşallah kurultayda ğörüşmek dileğiyle ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN ATO |
||
|
||
| uyarınızı dikkate alacağım | ||
|
||
| ah begardaş vebal bilmeyen ayaklar baş olmuş başlar da ayak değerler ayak altında değerse PARA ülkücü TILSIMI bozuldu ne lider lider ne şsf şef nedekızılderili ocaklar tütmez oldu gençler başıboş herkes herkesle midesinden konuşuyor | ||
|
||
| sevğili Gönüldaşım (ötükenli ) duyğu ve düşüncelerine katılmakla biırlıkte bazı konular dediğin gibi değil. hiçbir zaman ayaklar baş olamaz. olmuş gibi görülür, ğörende bizleriz niçin ? araştırmayı sevmeyiz okumayı hiç sevmeyiz Gelelim para ÜLKÜCÜSÜNE OLMADI şimdi kendini bilen kişi parasıyla ÜLKÜCÜLÜK yapıyorsa O zaten ÜLKÜCÜ değildir. amma yinede ağzına YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KLORUSUN ve YÜCELTSİN sevğili ABİM MUSTAFA ASLAN ın sözleriyle TÜRKÜM BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR... |
||