|
||
| ÖNCELİKLE TÜM BU DAVAYA GÖNÜL VEREN TÜM ÜLKÜ DEVLERİNİN ALLAHIN RAHMETİ BEREKETİ SELAMI ÜZERLERİNE OLSUN.BEN BU DAVAYA GÖNÜL VEREN KAYSERİLİ BİR ÜLKÜCÜ OLARAK ERCİYES TÜRK DÜNYASI KURULTAYI NA SÜLALEMLE KATILACAĞIM.ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM İZİN KONUSU NE DURUMDA OZANIMIZLA GÖRÜŞÜLDÜ MÜ ?İLGİLİLERDEN AİLECE CEVAP BEKLİYORUZ.ORGANİZASYONDA DA HER ÜZERİMİZE DÜŞEN HER TÜRLÜ GÖREVİ ALMAYA HAZIRIZ.ALLAHA EMANET OLUN. | ||
|
||
| İzin için müracaat yapıldı. Desteklerinizi bekliyoruz... | ||
|
||
| DESTEĞE CANI GÖNÜLDEN HAZIRIZ ÇADIRLARI KURAR ÇIKTIKTAN SONRA KURMAYA BAŞLAYALIM.BU SENE ALLAHIN İZNİYLE KURULTAYIMIZI YAPALIM | ||
|
||
| BİDE ÜZGÜNÜZ BAŞLIĞINDA Bİ YAZI YAYINLANDI İZİN ALINAMADI SENEYE KALDI DİYOR.BU KONU HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUZ.Bİ DAHA BAŞVURULUR GEREKİRSE... | ||
|
||
| SELAMÜNALEYKÜM SEVĞİLİ GÖNÜLDAŞIM (ATİ ) 1-2 AĞUSTOSTA KURULTAYA AİLENLE ARKADAŞLARINLA KATIL BEN ( ANKARADAN) KATILACAĞIM, İNŞALLAH ALLAHIN İZNİ İLE KURULTAYI YAPACAĞIZ. ALLAH 'IM BU İŞE ĞÖNÜL VERENLERİN YARDIMCISI OLSUN. ALLAHA EMANET OLUN. ALLAHIM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN. ATO |
||
|
||
| değerli ülküdaşım ati; üzgünüz başlıklı yazı gecen senenin başlığı .yani o yazı gecen sene yazılmıştır. bügün itibarı ile başvuru yapılmıştır..inşallah izin alınır ..cadır kurmaya şu anda hic bir engel yoktur dileyen ülküdaşlarımız cadırlarını şimdiden kurabilirler..kurultay izini alınamasa bile (zayıfta olsa bir ihtimal ) gecen sene gibi panel adı altında bir araya gelmemizde hic bir kanuni sakınca yoktur. o şartlardada tüm ülküdaşlarımızı bekliyoruz..bu arada ozan arifte gelişmelerden haberdar olup o da cıkacak sonucu beklemektedir saygılar | ||
|
||
| ÇOK SEVİNDİM GÖNÜLDAŞLARIM İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE BU SENE VE HER SENE KURULTAYIMIZI YAŞATACAĞIZ. HEPİNİZLE ORDA GÖRÜŞÜRÜZ BEN CUMADAN ÇADIRLARI KURACAĞIM.ORDA TANIŞMA İMKANIMIZDA OLUR ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ ALLAHA EMANET OLUN. | ||
|
||
| Bİ DE BİR RİCAM OLACAK GEÇEN SENENİN VERİLMEYEN İZNİNİ YAYINLAMAZSANIZ İYİ OLUR YANLIŞ YÖNLENDİRME OLABİLİR. | ||