Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: BİR GARİP ANADOLU

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 30.06.2009 01:59:10
                Selamünaleyküm Saygıdeğer Gönüldaşlarım, sözlerime başlarken biraz vaktinizi alacağım için kusura bakmayın, Şu güzelim yurdumun üzerinde oynanan oyunlara bakınca insanın aklı duruyor, Devleti yönetenleri Tv lerde izliyoruz Gündemi izliyoruz, hiç kimse hata kabul etmiyor,hep hatayı karşıda arıyor, kimse bu durumu düzeltmek için kılını kıpırdatmıyor,sen şunu dedin ben bunu dedim, senin adamın yanlış yapıyor benim adamıda yaparsa ne olur gibilerden akla hayale gelmeyen demeçler, almış başını gidiyor, herkes bir belge sunuyor belgenin aslı yok, kimse nasıl bir oyun içinde olduğunun farkında değil, ha bire konuşuyorlar hergün gündem değişiyor, bu ülkeyi yönetenler işsizlik almış başını gidiyor, insanlar işsiz kalıyor veya aldığı ücretle geçinmek için akla hayale gelmeyen cambazlık yapıyor kimin umurunda.
                 Her gün yeni gündem yeni belgeler insanların kafası karışıyor veya karıştırılıyor, insanlar kime inanacağına şaşırmış durumda,sanki bir boşlukta dönü duruyor, dönmenin etkisiyle sanki sarhoş olmuş,öylece dolaşıyor duruyor
                 Güzel Anadolumun üzerinde gözü olanlar hergün yeni oyunlar sahneye koyuyor, bizim gönlü saf insanlarımızda inanıyor. Allahtan tek dileğim aklını ve zekasını güzel ve hayırlı işlerde kullanan bir neslin, yani başkalarının oyununa gelmeyen nesillerin yurdumun idaresine getimesini temenni ve niyaz ederim.
                 Allaha emanet olun,Allahın selamı üzerinize olsun, Hoşça kalın

TURAN 30.06.2009 16:33:02
Ve aleyküm selam...

Sayfa: [ 1 ]