Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => DESTEK OLUNUZ

Konu: Erciyes Türk Dünyası Kurultayı'nın olabilmesi neler yapabiliriz?

Sayfa: [ 1 ]

cennettugba 24.06.2009 08:16:10
Arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

ilker 22.07.2009 03:11:49
bence ne kadar çok kitleye ulaşabilirsek o kadar iyi  güzel reklam & afişler tv ve gazete radyo yayın organlarında yer almamız çünkü hedef kitlenin bir çoğu kurultayın yapılmayacağını sanıyor  sesimizi duyurmamız lazım

22.07.2009 03:20:38
 selamünaleyküm:  sevgili kardeşlerim, bu konuda ilker kardeşime katılıyorum.Hedef kitleye ulaşabilmemiz için elinde imkanı bulunan kardeşlerimiz yardımcı olurlarsa
memnun oluruz.
Allah'a Emanet Olun.

ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN VE YÜCELTSİN..

ati_ati 22.07.2009 05:25:58
sizinle itibata geçmek istiyorum afiş pankart basılması konusunda sponsor konusunda... bulabileceğimize inanıyorum sponsor prasıyla bunları halldebiliriz. zaman kısıtlı

22.07.2009 09:50:54
sizinle itibata geçmek istiyorum afiş pankart basılması konusunda sponsor konusunda... bulabileceğimize inanıyorum sponsor prasıyla bunları halldebiliriz. zaman kısıtlı
MENMUN OLURUM

4066 24.07.2009 15:32:14
arkadaşlar kurultay sadece 2 ağustosta mı

24.07.2009 15:52:31
Evet bir günlük program. Program 2 Ağustos 2009 Pazar günü gerçekleştirilecektir. Türk Dünyası Kurultayına Bütün Ülküdaşlarımız gibi Ülkücü sanatçılar da davetlidir. Katılıp Kurultayımızı renklendirirlerse elbette seviniriz. Bu faaliyet bir KONSER değil bir KURULTAY olduğu ve zaman olarak da bir günle sınırlı olduğu için KÜLTÜR ve SANATın KÜLTÜR kısmını Konuşmacılarımız SANAT Kısmını da ozanımızın sohbeti dolduracaktır

kartal_mustafa 21.11.2009 22:25:05
Sevgili kardeslerim araniza yeni katildim kayseriliyim ama yurt disinda almanyada yasiyorum elimden ne gelirse4 yaparim saygilar devam etmesi hepimizin temennisi saygilar

erciyeskurdu38 24.11.2009 02:58:49
ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAM OLSUN.OZANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ HERKESİN GÖZÜ,KULAĞI YİNE ERCİYESDE OLACAK.İLK İŞİMİZ İZİN SORUNUNU HALLETMEK.DAHA SONRA GÜZEL BİR ORGANİZASYON YAPIP AFİŞ VE REKLAMLARLA HALKIMIZA DUYURULMAK.GELECEK SANATÇIKARIMIZI OZANIMIZIN HALLEDECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK.DAVET EDİLECEKLER ARASINDA ÖZELLİKLE AHMET REYİZ YILMAZ,HAKKI ŞAFAK SES,RAMİZ ONGUN,KORAY AYDIN,YUSUFİYELİLER BAŞKANI AHMET YILMAZ GİBİ İSİMLER ÇOK ÖNEM TAŞIR.TANITIM İŞİNİN EN AZ BİR AY ÖNCEDEN BAŞLAMASI LAZIM Kİ BU YIL GİBİ HABER ULAŞMAMIŞ KİMSE KALMASIN.HER YIL OLDUĞU GİBİ AĞUSTOS AYININ İLK PAZARI ERCİYESDE BULUŞMAK ÜZERE.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

Turkmeneli 01.02.2010 13:54:12
Bu sene katilmak icin ve sitelere haber vermek icin elimden gelen herseyi yapacagim Allahin izniyle~!

ALİ KAYA 02.02.2010 01:19:02
Arkadaşlar kurultayımızın adı "Erciyes Türk Dünyası Kurultayı" bu başlık altında yazılarınızı yazarsanız sevinirim.

Işbara Alp 14.03.2010 14:11:45
sevgili ülküdaşlarım sanırım genel merkezden bu konuda bi hareket yada destek yok biz burada kitleleri harekete geçirip genel merkeze imza  yada dilekçe versek talepte bulunsak  yardım ederlermi sizce benim çok fazla bilgim yok genel merkezden bi destek yoksa ülküdaşlar olarak kitleleri harekete geçirelim her ildeki ilçedeki ülküdaşım afiş bastıramasa bile kulaktan kulağa facebookta msn gibi yerlerde ülkücü kardeşlerime ulaşıp destek istemeli sayıyı artırmalı böylece kurultayda gövde gösteriside yapabiliriz TÜRK lerin özelliği teşkilatçı olmaları değilmi onun için en basit şekildede olsa teşkilatlanmalıyız diye düşünüyorum...

Sayfa: [ 1 ]