Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultay Şiirleri

Konu: KURULTAY İÇİN GİRİŞİMLER NE ALEMDE

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 23.06.2009 05:26:04
                 Sayın Başkanım bu seneki yapılacak olan Kurultay için izin girişiminde bulunuldumu,bulunulduysa ne deniyor veya bulunulmadıysa ne zaman bulunulacak, bu konuda gelişmelerden haberdar olursak iyi olacağını düşünüyorum, İnşallah bir sıkıntı çıkmazda insanlarımız rahatça kurultaya gelir ve kutlamalarını yaparlar.
                  Allahın selamı üzerinizden eksik olmasın Allaha emanet olun 

BAŞKAN 23.06.2009 11:27:47
Valiliğe müracaata hazırlanıyoruz. Bu hafta içerisinde resmi müracaat yapılacaktır...

cennettugba 24.06.2009 08:03:43
İzin verilmese bile geçen seneki gibi kendi aramızda birşeyler yapmaktan yanayım ama yapılması için elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum...

24.06.2009 15:45:06
syn BAŞKAN sevğili ÜLKÜDAŞLARIM ben ankaradayım yapilması gereken birşey varsa emir telaki ederim.
 başım üstüne  maddi veya manevi, BU kurultay yapılmalı  inşallah herkesin istediği  gerçek kurultay daha erken olursa  bu yılki kurultayımız  daha  neşeli olacak. sayğı ve sevğiyle ALLAHA EMANET OLUN. 
ALLAHIM ÜLKÜCÜLERİ  KORUSUN ve YÜCELTSİN.... ATO

BAŞKAN 24.06.2009 20:53:34
syn BAŞKAN sevğili ÜLKÜDAŞLARIM ben ankaradayım yapilması gereken birşey varsa emir telaki ederim.
 başım üstüne  maddi veya manevi, BU kurultay yapılmalı  inşallah herkesin istediği  gerçek kurultay daha erken olursa  bu yılki kurultayımız  daha  neşeli olacak. sayğı ve sevğiyle ALLAHA EMANET OLUN. 
ALLAHIM ÜLKÜCÜLERİ  KORUSUN ve YÜCELTSİN.... ATO

Allah Razı Olsun...
Varlığınız yeter...
Allaha Emanet Olunuz...
ALLAHIM ÜLKÜCÜLERİ  KORUSUN ve YÜCELTSİN...

25.06.2009 08:28:43
SYN; BAŞKAN SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN BU DÜNYADA YAPTIKLARINIZI 
 ALLAHIM GERÇEK ALEM' DE    KARŞINIZA ÇIKARSIN  SAYĞILARIMLA  ATO

Sayfa: [ 1 ]