|
||
| Sayın Başkanım bu seneki yapılacak olan Kurultay için izin girişiminde bulunuldumu,bulunulduysa ne deniyor veya bulunulmadıysa ne zaman bulunulacak, bu konuda gelişmelerden haberdar olursak iyi olacağını düşünüyorum, İnşallah bir sıkıntı çıkmazda insanlarımız rahatça kurultaya gelir ve kutlamalarını yaparlar. Allahın selamı üzerinizden eksik olmasın Allaha emanet olun |
||
|
||
| Valiliğe müracaata hazırlanıyoruz. Bu hafta içerisinde resmi müracaat yapılacaktır... | ||
|
||
| İzin verilmese bile geçen seneki gibi kendi aramızda birşeyler yapmaktan yanayım ama yapılması için elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum... | ||
|
||
| syn BAŞKAN sevğili ÜLKÜDAŞLARIM ben ankaradayım yapilması gereken birşey varsa emir telaki ederim. başım üstüne maddi veya manevi, BU kurultay yapılmalı inşallah herkesin istediği gerçek kurultay daha erken olursa bu yılki kurultayımız daha neşeli olacak. sayğı ve sevğiyle ALLAHA EMANET OLUN. ALLAHIM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN.... ATO |
||
|
||
syn BAŞKAN sevğili ÜLKÜDAŞLARIM ben ankaradayım yapilması gereken birşey varsa emir telaki ederim. Allah Razı Olsun...başım üstüne maddi veya manevi, BU kurultay yapılmalı inşallah herkesin istediği gerçek kurultay daha erken olursa bu yılki kurultayımız daha neşeli olacak. sayğı ve sevğiyle ALLAHA EMANET OLUN. ALLAHIM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN.... ATO Varlığınız yeter... Allaha Emanet Olunuz... ALLAHIM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN... |
||
|
||
| SYN; BAŞKAN SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN BU DÜNYADA YAPTIKLARINIZI ALLAHIM GERÇEK ALEM' DE KARŞINIZA ÇIKARSIN SAYĞILARIMLA ATO |
||