Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: ERCİYES TÜRK KURULTAYINDA BULUŞALIM

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 07.06.2009 05:13:41
                Selamünaleyküm Candan Ülküdaşlarım, Ben geçen yıl yani 2008 de Erciyes Türk Kurultayına katılan biri olarak bütün Ülküdaşlarımı bu yılda buluşmaya çağırıyoum, tabiki Tertip komitesinin gerekli izinleri ve tedbirleri almaları koşuluyla, Hiç bir Ülkücünün bu vatana ve başkalarına zarar gelmesini isteyeceğini zannetmiyorum, onun için buraya gelecek Ülküdaşlarımın sadece Yüce Başbuğumuzun Emanetine sahip çıkmaları amacıyla gelmeleri herhangi bir aytışma ve fitne çıkarmak amacı güdeceklerine ihtimal vermiyorum ve olmazda. Benim bildiğim kadarıyla Ülkücü olmak bu ülkeyi karşılıksız sevmek ve sadece Yurdumuzun huzurlu olmasını ve bölünmez bütünlüğünü istemek ve temenni etmektir diyorum,daha başka değerlerde var ama fazlada meşgul etmek istemiyorum,bu doğrultularda ve komitenin de gerekli izni alıp,almadığını duyurması durumunda olumlu bir sonuç alınırsa, Ülküdaşlarımı Erciyes Türk Kurultayında buluşmaya davet ediyorum. Yurdumun Güneyinden Kucak dolusu sevgiler,Saygılar ve Selamlar Yolluyorum. Allahın  Selamı Üzerinize Olsun,Allaha Emanet Olunuz

CcCGökhanCcC 07.06.2009 05:51:47
www.liselibozkurtlar.com olarak bu ERCİYES TÜRK KURULTAYINın yapılmasından gurur duyarız ve gerekli yerlere duyurarak herkese haber vermeye çalışırız ve inşallah kurultayda buluşuruz...Başbuğumuzun değerlerine sahip çıkacağız Allah'ın izniyle.

Sayfa: [ 1 ]