|
||
| ülküdaşlarım lütfen sitemizin daha çok tanınması ve bilinmesi için bildiğimiz veya girdiğimiz tüm milliyetçi ülkücü sitelere forumdan duyrular serbest alan yada yönetimden duyrular kısmına sitemizi tanıtırsanız bilmeyen ülküdaşlarımızıda tanımış olur sitemizi | ||
|
||
| bu konu hakkında ülkücü bi sitenin başkanıyla görüştüm.sitenin reklamını yapmak istedim.fakat site yöneticilerinin irtibata geçmesini söyledi.bu reklam konusunda site yönetileri izin alırsa bizde elimizden geleni yaparız. | ||
|
||
bu konu hakkında ülkücü bi sitenin başkanıyla görüştüm.sitenin reklamını yapmak istedim.fakat site yöneticilerinin irtibata geçmesini söyledi.bu reklam konusunda site yönetileri izin alırsa bizde elimizden geleni yaparız. ben bir çok siteye verdim site yöneticileri bişey demedi hatta destekledi |
||
|
||
Alıntı ben bir çok siteye verdim site yöneticileri bişey demedi hatta destekledi [/quote] verdiğiniz sitelerin ismini yazarmısınız?? |
||
|
||
| Yöneticilere duyrulur www.liselibozkurtlar.com sitesinin yöneticisiyim isterseniz banner takas yapabiliriz birbirimizin reklamını yaparız. Allaha emanet olun www.liselibozkurtlar.com adresinden iletişime geçebilirsiniz |
||