|
||
| ülkücü hareketin sembolü haline gelen bu kurultayı kimsenin yıkmaya gücü yetmez CENABI ALLAH istemedikten sonra geçen sene az kişide olsa çok feyizli bir kurultay oldu.ancak bu sene ses getirmesi için kalabalık olmamız lazım bütün bozkurtları göreve çağırıyorum | ||
|
||
| ALLAHIN İZNİYLE ORADAYIZ,OZANIMIZINDA ORADA OLACAĞINI DUYDUM ÇOK SEVİNDİM,ÜLKÜCÜNÜN ESKİSİ YENİSİ OLMAZ KENDİNİ TÜRK VE ÜLKÜCÜ HİSSEDEN HERKES ORAYA GELMELİDİR, RAHMETLİ BAŞBUĞUMUZUN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM.TANRI TÜRKÜ KORUSUN.SELAM VE SAYGILAR SUNARIM.YAMTAR - POLATLI | ||
|
||
| ülküdaşlarım bir organizasyon yapıp kalabalık gitmemiz lazım biraz hainlerin gözü korksun mesele şudur elbette oraya gelen kişi sayısı nitelikli olduktan sonra önemli değildir. Türk milleti az kişi ile çok iş başarmıştır CENAB-I ALLAH'IN izni ile ancak erciyes gibi büyük bir kurultayın azınlıkla temsil etmesi hainlerin yüzünde tebessüm oluşturacaktır. onun için herkesi birlik olmaya çağırıyorum. | ||
|
||
| Allah kısmet ederse 'Türkeşçiler.net olarak bizde 'ERCİYES'te olacağız... Uyumayanbirisi...Bekir Akoğul |
||
|
||
| bekir AKOĞUL kardeşim..sizleri ve türkeşciler.org ' u kurultayımızda görmek bizlere güc ve şevk katacaktır. görüşmek dileğiyle... |
||
|
||
| bende 2 Ağustosda ordayım.BAŞBUĞUMUN emanetine sahip çıkalım hep beraber..... sivaslıyım bende ama muğlada yaşıyoruz biran önce görüşmek üzere. | ||
|
||
| sivaslı bozkurtlar olarak kurultay haberini yerel televizyonumuz rtv58de kurultaya 2-3 gün kala alt yazı olarak geçirmeyi ve haber olarak verdirmeyi düşünüyoruz herkes kendi şehrinde böyle bir uygulama yaparsa duymayanların haberdar olması kolaylaşır.sivas ülkücüleri her türlü hizmetinizde yanınızdadır ALLAH'a emanet olunuz | ||
|
||
| selamünaleyküm: BOZKURT 58 ALLAH'IM SİZLERDENDE RAZI OLSUN... SAĞOLUN ALLAH'A EMANET OLUN... Kaderimiz bu bizim, bize ülkücü denmiş, Cümle Ehl-i İslâm`ın derdi bize yüklenmiş, Vatanımın üstüne karanlık çökerlenmiş, Karanlığı yırtacak tan olsun kurultayın, Şen olsun ülküdaşım, şen olsun kurultayın. |
||
|
||
| ALEYKÜM SELAM BAŞKANIM sanki böyle anlamlı toplantıları kurultayları kısıtlı imkanlarla yapmak daha tatlı samimi geliyor insana. inanın şu an aldığım lezzet fakir bir insanın evinde ikram edilen çorba ile eşdeğerdedir. erciyeste yediğimiz pilavın lezzeti o iman dolu yüreklerin her pirinç tanesine tecelli etmesidir. erciyeste beraber pilav yemek ümidiyle ALLAH'A emanet olunuz | ||