|
||
| Biz Değilmiydik Birlik Beraberliğe Canı Gönülden Bağlı Olmayı Savunan Neden Ayrılıyoruz? Biz Değilmiydik Ölünceye Kadar Başbuğumuzun Yolunda Yüremeye And İçen Neden Ayrılıyoruz? Biz Değilmiydik Vatan,Millet,Bayrak,Ezan Sevdasıyla Dolu Daha Nice Günlere Hep Birlikte Omuz Omuza Yürüyeceğimze Söz Veren Neden Ayrılıryoruz? Biz Değilmiydik Kendimizden Ufaklara Sevgiyle,Büyüklerimize Saygıyla Davranmamızı Her İhtimalde Bize Hatırlatan Büyüklerimizin Yolunda Yürüyeceğimizi Söz Veren Neden Ayrılıyoruz? Bana Bunların Cevabını Verirseniz Sevinirim Büyüklerim Çünkü Birgün Bu Nedenler İçinde Kaybolup Gitmekten Korkuyorum... Saygılarımla ![]() |
||
|
||
| değerli ülküdaşım erhan yazını birkac kez okudum vardığım sonuc bu soruları sen bize sormuyorsun..benim anladığım kadarı ile bu soruların mu hatabı başbuğ'un mirasına sahip cıkmayanlardır diye düşünüyorum.. bu soruların icinde kaybalocağım diyorsun bu soruların icinde kaybolma ..bu soruları sorki iyiyi kütü egriyi doğruyu bulasın. kutup yıldızlarına bak. birde kimin nerede durduğuna.. ayrıyeten siteni ziyeret ettim cabaların icin seni kutluyorum. sen tozduman icinde kaybolacak biri değil ,kaybolanlara yol göstermeye namzet bir kardeşimizsin . selam ve dualarımla | ||