|
||
| Selamunaleyküm dava arkadaslarim erciyes zafer kurultayimizn yeniden devam etmesini duyunca cok sevinindim allah siz degeril gönüldaslaimdan razi olsun tabi bizlerde yine eskisi gibi üzerimize düsern ne görev varsa yerine getirmeye variz bir ülkücü olarak yine cadirlarimiz olacak yine izinlerimizi erciyes zafer kurultayina ayarliyacayiz gecmisdeki gibi kim ne derse desin bu kervan yürüyecek allahin izniyle ben inaniyorum ki sunu kalbimde hisediyorum belkide eskisindende daha iyi olacak cünkü gercek davasina inanmis ülkücüler gelecek buda demek oluyorki kiminle yola yürüyecegimiz orda görülecek yüce rabbim bu kutlu sevdamizi dayim eylesin ülkücü ülkücünün gardasidir saygilarimla . AVUSTURYADAN SELAMLAR TÜM INANANLARA | ||
|
||
| Ve aleyküm selam... | ||
|
||
| Aleyküm selam, hoşgeldiniz. | ||
|
||
| aleyküm selam..birileri istedi diye kurultaya son vermek kadar mantıksız bişey olamazdı zaten..erciyeste olacaz yine bu sefer sayımız az olabilir ama yüreğimiz eskisenden daha büyük olacakkk |
||
|
||
| aleyküm selam sırf birileri istiyor diye biz davamızdan vaz geçmiycez başbuğumuzun emanetini kucaklıycaz aramıza hoş geldiniz | ||
|
||
| sevgili dadaş heyecanınızı , hissiyatınızı anlamamak mümkün değil.tabiki ülkücülük bir sevdanın adıdır,yıllarca bitmeyen bitmeyecek bir aşkın adıdır,asırlara taşınacak kutlu bir mücadelenin adıdır,bedeli ağır olan ve olabilecek zorlu bir kavganın adıdır . Türk milletini cağlar üzerinden sıcratarak uzay cağına taşımak adına verilen bu mucadelede bir saniye bile bizlerle birlikte olan bizim kardeşimizdir , mucadelesini buğünlere taşıyabilen ve başbuğumuza sadakatte ayağı tökezlemeyen herkes bizim ülküdaşımızdır...bu vesile ile kurultaya gelen, gelmeyen veyahut cok arzulamasına ragmen gelemeyen HERKES BİZİM ÜLKÜDAŞIMIZDIR. sebep ne olursa olsun ülkücüleri tasnif etmek doğru değil ,iyi ülkücü kötü ülkücü ayrımı incitici olur diye düşünüyorum. biz yapacaklarımıza bakalım tasnifi ve takdiri tarihe bırakalım derim sevgi dualarımla..PAŞA TAMBAY |
||
|
||
| Aleyküm selam, hoşgeldiniz. | ||