Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultay İçin İmza Kampanyası

Konu: ERCİYES KURULTAYI YAŞATILMALIDIR

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 27.05.2009 05:23:12
                 Candan Gönüldaşlarım,ben geçen yılda Erciyese giden biri olarak mutlaka Bu ülkeyi Karşılıksız seven Gönüldaşlarıma diyorumki, Başbuğumuzun emaneti olan Erciyes Zafer Kurultaynı yaşatmak ve mirasına sahip çıkmak amacıyla Tüm Ülkücülerin mümkün olduğunca Erciyeste buluşmaya çağırıyorum.
                 Kucak dolusu selamlar ve sevgiler sunsuyorum.Allaha emanet olun

erciyes 27.05.2009 05:36:00
            Başbuğumuzun emaneti olan Erciyes Zafer Kurultaynı yaşatmak ve mirasına sahip çıkmak amacıyla Tüm Ülkücülerin mümkün olduğunca Erciyeste buluşmaya çağırıyorum.
                 Kucak dolusu selamlar ve sevgiler sunsuyorum.Allaha emanet olun...

BOZOKLU 01.06.2009 05:41:50
Başbuğumuzun emaneti olan Erciyes Zafer Kurultaynı yaşatmak ve mirasına sahip çıkmak amacıyla Tüm Ülkücülerin mümkün olduğunca Erciyeste buluşmaya çağırıyorum.
                 Kucak dolusu selamlar ve sevgiler sunsuyorum.Allaha emanet olun...

ilker 02.06.2009 14:05:56
                 Kucak dolusu selamlar ve sevgiler sunsuyorum.Allaha emanet olun

adramantc 02.06.2009 15:30:11
Şimdiye kadar kurultaya katılmak nasip olmamıştı, bundan sonra katılmak istiyorum, böyle kurultaylar yaşatılmalı ÜLKÜCÜ birliğin en yoğun olduğu yerlerdir böyle yerler.Kaldıki BAŞBUĞUMUZUN emaneti yaşayayalım ve yaşatalım lütfen.

tengiz 03.06.2009 05:10:58
Erciyes kurultaynı tarihe gömmek isteyenlere inat, ERCİYES KURULTAYINI YAŞATMAK HER ÜLKÜCÜNÜN NAMUS BORCUDUR...

Erciyes kurultayı bizlere BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'TEN mirastır.Türkeş'in mirasına sahip çıkmak ise her ülkücünün görevidir.Erciyes kurultayını sudan sebeplerle iptal ettirmek isteyen anlayışı reddediyoruz.

Erciyeste, Bizim orada toyumuz, düğünümüz, birlik ve beraberliğimiz pekiştirilecektir. ...

Erciyes Türk dünyasının toyudur.Türk milliyetçileri-Türkçüler-ülkücüler Toyumuz kutlu olsun..

Yeniden Türk Milliyetçiliği hareketi Erciyes zafer kurultayının sonuna kadar destekçisi olmaya devam edecektir...

Saygılarımla

www.y-tm.com

ilker 03.06.2009 08:23:51
sırf birileri istedi diye başbuğumuzun emanetini yarı yolda bırakamayız varsa işine gelen bıraksın biz bu ülkenin gerçek ülkücüleri gerçek milliyetçileri olarak erciyes zafer kurultayını sonuna kadar ve ne pahasına olursa olsun sürdüreceğiz

bozkurt_4242 11.06.2009 11:08:23
KURULTAY İNŞAALLAH DEVAM ETSİN

cCcSencCc 13.06.2009 14:43:28
DÖRT GÖZLE BU HABERİ BEKLİYORDUK HİÇ BİR GÜÇ HİÇBİR KUVVET KURULTAYI BİTİREMEYECEK  BİTMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ BİZ TÜRK ÜLKÜCÜLERİ OLRAK TÜRK GENÇLİĞİNİN ASENALRI OLRAK BUNA ASLA İZİN VERMİYORUZ VE 2 AĞUSTOSTA İNŞALLAH KURULTAYDA BULUŞACAĞIZ ŞİMDİDEN EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM.....................

Sayfa: [ 1 ]