Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: MECLİSTE pkk İSTEMİYORUZ

Sayfa: [ 1 ]

Ozan Erbabi 23.05.2009 10:37:28

(İLGİLİ MAKAMA)

Dinlesin hâkimler, duysun savcılar;
Mecliste pkk istemiyoruz.
Artık sona ersin diye acılar,

Biz sessiz kaldıkça itler azıyor,
Almış haritayı sınır çiziyor.
Devletse şehide mezar kazıyor,

Hem koca devlete açtılar savaş,
Hem aynı devletten alırlar maaş.
En çok bu zoruma gider arkadaş,

Başka bir dil ile öter ağızlar,
Duysa, Atatürk’ün yüreği sızlar.
Terk etsin orayı bütün kansızlar,

Dağları yarattım sandı Ermeni,
İninden başkente indi Ermeni.
Soyadı Türk amma kendi Ermen,

Doldu teröristle bütün köşeler,
Resmen isyan eder gayrı maşalar.
Nerde tank yürüten şanlı paşalar?

Kurdu tezgâhını kirli localar,
Otuz beş bin evde tütmez bacalar.
Aydın geçinenler, züppe hocalar!

Türk’ün feryadını duyun vekiller,
İçtiğiniz and’a uyun vekiller.
Her şeye “he” diyen sayın vekiller,

Kâğıda bakarak nutuk atanlar!
Saadet taciri, refah satanlar!
Halkçılık oynarken halk aldatanlar!

Ampule güvenen, oldu güneşten,
Geçmesin sakın ha sonra iş işten.
Medet bekleyenler TRT Şeş’ten!

Memleket düşmeden harap ve bîtap,
ERBABİ derdini eyledi hitap.
Direk Çankaya’dır en son muhatap,

03 / 05 / 2009
OZAN ERBABİ - KAYSERİ

BAŞKAN 23.05.2009 11:09:30

(İLGİLİ MAKAMA)

Memleket düşmeden harap ve bîtap,
ERBABİ derdini eyledi hitap.
Direk Çankaya’dır en son muhatap,

03 / 05 / 2009
OZAN ERBABİ - KAYSERİ

09.07.2009 10:05:19
Selamünaleyküm. sevğili ÜLKÜCÜ Kardeşlerim belki okumadınız bu yazıyı
ÜLKÜCÜNÜN SESİ  YENİÇAĞ   09  07  2009

PERVASIZ TEKLİF

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül’ün “İyi şeyler olacak”  söyleminden sonra eteğindeki taşları dökmeye başlayan DTP, sözde Kürt sorununun çözümü için baklayı ağzından çıkardı. Gül’e sunulacak küstah raporda İspanyol BASK modeli önerildi.

Neler var neler!
AHLAKSIZ tekliflerin yer aldığı raporda ‘demokratik özerklik projesi’ öneriliyor. Buna göre eyalet sistemine geçilecek, Türkiye 7’ye bölünecek, teröriste genel af gelecek, doğal zenginliğin paylaşım yetkisi belediyelere bırakılacak. 

DTP’li başkanlardan Köşk kuşatması
Rapor öncesi çalışmaları da ihmal etmeyen DTP, partili 98 belediye başkanının katılımıyla Diyarbakır İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı. Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir, randevu istediklerini ve randevu gerçekleşirse Gül’e talep ve beklentilerini ileteceklerini söyledi.

DTP: Türkiye 7 ayrı eyalete bölünmeli
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “iyi şeyler olacak” çıkışından cesaret alan DTP, sözde Kürt
sorununun çözümü için ahlaksız bir teklif hazırladı. Küstah raporda Bask modeli önerildi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, sözde Kürt sorununun çözümü konusunda  “iyi şeyler olacak” açıklamasını samimi bulan DTP, hazırladığı raporda Bask modeli istedi. DTP’liler eğer Çankaya Köşkü’nden randevu alabilirlerse raporu Cumhurbaşkanı Gül’e sunacak. DTP, hafta sonunda Mersin’de yaptığı kampın ardından Kürt sorununun çözümü için önerilerini bir rapor haline getirdi. DTP, ahlaksız tekliflere yer verilen raporda demokratik özerklik projesi hayata geçirilmesini öneriyor. Bu, eyalet sistemine geçilmesi, Türkiye’nin 7 bölgeye ayrılması önerisi olarak da dile getiriliyor.

Neler var neler
Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi bir başka madde olarak yer alıyor. Bu maddenin alt başlığında ise doğal zenginliklerin paylaşım yetkisinin belediyelere bırakılması öneriliyor. DTP, etnik köken vurgusu yapılmadan Anayasa’da dil ve eğitim özgürlüğünün güvence altına alınmasını isterken bu konuda Irak Anayasası’na atıfta bulunuyor.  İspanya’daki “Bask Modeli” nin uygulanmasını ve bu kapsamda genel af getirilmesi, “İskoç Modeli” nin incelenmesi ve İmralı ile dolaylı görüşmeler yapılması da DTPnin önerileri arasında yer alıyor.

Bask modeli nedir
Bask Bölgesi, İspanya’nın kuzeyindeki özerk bölgedir. Resmi dilleri Baskça ve İspanyolcadır. Bölge kendi içinde emniyetini Ertzaintza denilen polis teşkilatı ile sağlamaktadır. Terör örgütü ETA bu bölgede yıllardır bağımsızlık için kan dökmüş ancak başarılı olamamıştır. Bask bölgesini İspanya’dan koparmak için 41 yıldır terör eylemi yapan ETA’nın bu ülkede tıpkı DTP gibi parlamentoda temsil edilen Batasuna adlı legal bir partisi mevcut.

Çankaya’dan randevu bekliyorlar
DTP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le randevunun gerçekleşeceğine inandığını söyledi. Baydemir, 98 DTP’li belediye başkanının katılımıyla Demokratik Toplum Partisi (DTP) il binası önünde düzenlenen basın açıklamasında, Çankaya Köşkü’nden istenen randevuya değindi. Baydemir, “Randevunun gerçekleşeceğine inanıyoruz. Randevu gerçekleşirse sayın Cumhurbaşkanına tüm insanlarımızın talep ve beklentilerini aktarma imkanına sahip olacağız” diye konuştu.

Kimler katılacak
Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmenin gerçeklemesi durumunda heyette Baydemir’in yanı sıra Batman Belediye Başkanı Necdet Atalay, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal, Iğdır Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş, Mardin İl Genel Meclisi Başkanı Nazım Ok ve Muş İl Genel Başkanı Abdulbaki Alp’ın yer alacağı bildirildi.

Haber: Selda Öztürk KAY

turkislamfedaisi 09.07.2009 11:35:09
Yüreğinize sağlık... Devamını bekliyoruz.

SAYGILAR

BOZDOĞAN 09.07.2009 15:26:04
   Mecliste, Çin'de PKK'lıyla göbek atan vekil de istemiyoruz.

Tıkla PKK'lıyla Vekil!in göbek şovunu izle

Not: Göbek şovundan bir gün sonra Doğu Türkistan'da katliam başladı!

09.07.2009 15:45:10
selamünaleyküm  syn BOZDOGAN  d.türkistandaki  vahşetide
ONUN  YAPTIĞINI SÖYLE BARİ
kardeşim hata hatadır  vakil yanlış yapmıştır 
İNŞALLAH  ERCİYESTE  görüşelim.
ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN...

BOZDOĞAN 09.07.2009 16:01:06
   Aleyküm Selam Syn ATO,
   Dünyanın neresinde olursa olsun bir TÜRK'ün ayağına taş değse vekillerimiz sorumluluk hissetmelidir!  Acısı dindirilemezse vekiller sorumluluk hissetmelidir. Biz onları meclise pkk'lıyla göbek atsın diye mi yolladık? Önce tarihi öğrensinler, iç ve dış politika ile ilgili strajiler geliştirsinler Türkiye ile Türk Dünyasının arasındaki ilişkileri güçlendirsinler diye yolladık! Türk'e düşman ülkelerin sinsi politikalarına karşı uyanık olsunlar diye gönderdik. Bunların Göktürk Hakanı Bilge Kağan'dan haberi yok mu? Asırlar öncesinden günümüze seslenmiş, Çinlilere karşı dikkatli olunması hususunda. "Gidin onlarla alem yapın, göbek atın!" dememiş.  
Alıntı
ONUN  YAPTIĞINI SÖYLE BARİ

Onu ben söylemedim ama sen söylüyorsun!

Alıntı
kardeşim hata hatadır  vakil yanlış yapmıştır  

Burada ne demek istediğini de tam olarak anlayamadım. Hem yanlış yapmıştır diyorsun hem de savunmaya mı çalışıyorsun? Bir mesaja cevap yazmadan önce iyice düşünmek ve dikkatli yazmak lazım.
   Vatandaş hata yapabilir, devlet adamının hata yapmak gibi bir lüksü yoktur! Vatandaşın hatası kendisini bağlar ama devlet adamının hatası bütün milleti etkiler! Lütfen dikkat edin sayın ATO.

10.07.2009 11:21:22
selamünaleyküm sevğili kardeşim BOZDOĞAN Syn gönüldaşım benim derdim  O vekili savunmak
asla olamaz benim dedim oynanan  oyunu görmek  ÜLKÜCÜYL'e pkk lıyı yanyana gösterip başka
senaryolar ortaya koymak  TÜRK e  ve CUMHURİYET e düşman  odaklar  (seni tenzih ederim )
bir hafta ısıtıp ısıtıp  halkın önüne kodular  orada  cumhurbaşkanı  var niçin ona tek satır  tek kelime  yok.?
onun için oynanan oyunda  o vekil  gibi fiğüran olmamalıyız. sevğili kardeşim.
haber 30 06 2009 yeniçağ ) manşetten verdi ilk kınamayı ben yaptım. aynı gün  yutes orğ sıtesinde yıne kınadım
benim söylemek istediğim budur...
(onların değirmenine su taşımıyalım)    ÜLKÜCÜYÜM  TÜRKÜM  BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR

BOZDOĞAN 12.07.2009 18:52:50
    Değerli Kardeşim ATO, yine cevap yazmışsın...

Diyorsun ki:
Alıntı
benim derdim  O vekili savunmak asla olamaz benim dedim oynanan  oyunu görmek  

Ben de ortada bir oyun görüyorum: "Göbek Oyunu". Bunun haricinde benim göremediğim ama senin gördüğün oyun nedir?

Alıntı
ÜLKÜCÜYL'e pkk lıyı yanyana gösterip başka senaryolar ortaya koymak

Bu senaryolar nedir?

Alıntı
cumhurbaşkanı  var niçin ona tek satır  tek kelime  yok.?

Cumhurbaşkanı da pkk'lıyla göbek atmış mı? (Bu olmamış, çocukların savunması gibi olmuş. "Tamam ben hata yaptım ama Ahmet de oradaydı, ona da kızın" gibi olmuş)

Alıntı
onun için oynanan oyunda  o vekil  gibi fiğüran olmamalıyız

Hem yukarıda  
Alıntı
ÜLKÜCÜYL'e ...
"Ülkücü" olrak belirtiyorsun hem de "figuran" diyorsun. "Ülkücü", figüran olur mu? Hadi gariban bir vatandaş, dünya meselelerinden haberdar değil, böyle bir oyunda figüran olabilir ama bir Ülkücü vekil hiç figüran olur mu? Olursa ne yapmak lazım? Aferin mi demek lazım? "Cumhurbaşkanı da oradaydı"mı demek lazım?

Alıntı
haber 30 06 2009 yeniçağ ) manşetten verdi ilk kınamayı ben yaptım. aynı gün  yutes orğ sıtesinde yıne kınadım benim söylemek istediğim budur...

Neyi kınadın Sevgili Kardeşim, Vekili mi? Eğer öyle ise bana neden

Alıntı
selamünaleyküm  syn BOZDOGAN  d.türkistandaki  vahşetide
ONUN  YAPTIĞINI SÖYLE BARİ
kardeşim hata hatadır  vakil yanlış yapmıştır  
İNŞALLAH  ERCİYESTE  görüşelim.
ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN...
böyle bir cevap yazdın? Yok haberi kınadıysan "Vekiller figüranlık yapabilir ama millet bunu duymasın" mı diyorsun?

Alıntı
onların değirmenine su taşımıyalım

Ben "onlar"ı bilmem kardeşim. Ben "Biz" i bilirim. Bizde de ne "artist" ne "figüran" ne de "başkasının değirmenine su taıyan dolap beygiri" var. Varsa bizden değildir! Bunların ifadesi bile Ülkücü ağıza yakışmaz! Ülkücü ağıza yakışmayan bir başka şey de bozuk TÜRKÇE. Ülkücü herşeyden önce iyi okumalı ve doğru yazmalıdır.

İsmini hatırlayamadığım bir yazar demiş ki:

"Türk önce Türklüğünü bilmelidir.
Bilmelidir ki İLİ-TÖRESİ bozulmasın..
Türk, Türklüğünü bilmelidir ki..
TANRI da TÜRK’Ü KORUSUN.."

Allah'a emanet olun.

13.07.2009 11:53:26
OYUNA BAK…

Sanki MHP vitrini üzerinden bir proje geliştiriliyor, yeniden Türkiye düzeni için!..
Milli inisiyatif, global bakışa göre (!) düzenleniyor ve bu yapı da alet mi
ediliyor!!?
“Gel bakalım Hasip!” li muhabbetler, Erciyes Kurultaylarının iptali v.s. gibi oldu bitti uygulamalar ardından gelen bir Çin işi cinlik çok çarpıcı!..
Bakın “orada” ne olmuş!!.
MHP Manisa Milletvekili, Abdullah Gül’ün Çin seyahatine davetli olarak katılıyor, heyet Urumçi bölgesinde verilen yemekte bir araya geliyor, içlerinde DTP’li milletvekili de var. Sonrasını MHP’li Orhan’dan öğreniyoruz; “Yemekte Türk ve Uygur müziklerinin çalındığı bölümde, Çinli yetkililer Cumhurbaşkanı Gül’ü piste davet etti.
Cumhurbaşkanımız bu talebi gülümseyerek nazikçe geri çevirdi. Ancak salonda bulunan      

milletvekillerinden piste çıkmalarını rica etti. Ben de Cumhurbaşkanımızın bu isteğini yerine getirdim.”
Sonrası ilginç. MHP’li vekil bir anda pistte DTP’li vekille karşılıklı göbek atar hyale geliyor..! Ama daha ilginci bu sahne Çankaya Köşkü Basın Merkezi tarafından görüntüleniyor!.. DTP’li ile karşılıklı oynadığının tespit edilmesini, MHP’li Orhan fark ediyor ve sinirleniyor. Orhan’ı,
Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever sakinleştiriyor!... Sever’in, görüntülerin yanlış anlaşılmalara sebep olacağından endişe eden Orhan’a, “Bu görüntüler Türkiye’deki barış ve kardeşlik ortamını pekiştirecek. Kimse endişe etmesin” diyor ve görüntüler tv’lere servis edilip Türk Milletinin gözüne sokuluyor!..
Bahçeli’nin Çankaya Köşkü’ne çıkışına destek olduğu Gül’ün basın merkezi ne yapmış, yorumu size ait.
Bahçeli’nin hali tavrı da...

NOT; yazının tamamı yutes orğ sitesinde  yazan BEHİÇ KILIÇ

KORKUTATA 14.07.2009 08:29:07
   Sayın ATO, Sayın BOZDOĞAN yazılarınızı zevkle okuyoruz. Kırıcı, rencide edici olmamak şartıyla gündemdeki meseler tartışılmalıdır.
   Allah'a Emanet Olunuz.

BOZDOĞAN 14.07.2009 08:36:47
  Sayın KORKUTATA,
   Elbette burada bizi ilgilendiren gündemdeki meseleleri tartışacağız. Tabi seviyeyi düşürmeden. Böyle bir devirde yaşayıp da hala "Ülkücüyüm" diyebiliyorsa bir insan ben onu kırmam, alkışlarım. Başta Sayın ATO olmak üzere hiçbir Ülkücünün tırnağını değişmem dünyaya.
   Allah'a Emanet Olunuz.

14.07.2009 11:39:55
ben ÜLKÜCÜ doğdum bu yoldan asla
dönmedim dönmemde münkün değildir
makasla kestiler beni makasla
kopmadım kopmamda münkün değildir

arif bunu herkes iyi bilmeli
ne şimdi ne sonra nede ezeli
ben BAŞBUĞDAN başka bir lider eli
öpmedim öpmemde münkün değildir

ozan ARİF

ALLAH'IM ÜLKÜCÜLERİ KORUSUN ve YÜCELTSİN