Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Burdur

Konu: Keşke dememek için Haydi Kurultayımızda Toplanalım

Sayfa: [ 1 ]

fikretim07 22.05.2009 00:23:13
Merhaba,

Bildiğiniz gibi Yıllardır gelenek halinde Erciyes Dağının Eteklerinde Tekir yaylasında Toplanan Türk Dünyası kurultayı geçen yıl Yaptırılmadı, Kurultayı toplamak isteyen büyüklerimize türlü engeller çıkarıldı, diğer şehirlerdne gelen otobüslerin yaylaya çıkarılmayacağı, yaylanın Güvenliksiz olduğu, gibi haberler yayıldı. Kurultayın yapılmayacağı Türk Milleitne geç duyurulduğu için zaman darlığından dolayı yeterli bir teşkilatlanmada sağlanamayınca geçen yıl maalesef Kurultaya katılamadık ama Başta Sayın büyüğümüz Ozan Arif olmak üzere bir avuş gönüldaşımız her türlü zorluğa rağmen yinede Türk Bayrağını Tekir Yaylasında dalgalandırdılar, biz burdayız diyebildiler zaten Ülkücülük de bu değilmi asırlardır Türk Milliyetçileri her türlü engeli yara yara, Türk Bayrağını Sonsuza dek göklerde dalgalandırmaya çalışmıyor mu? Her türlü ihanete rağmen Türk Milletinin varlığını İlelebet Payidar kılmak için mücadele etmiyorlar mı?
Ben geçen yıl Tekir yaylasına gidemediğim ve Göklerde dalgalanan Türk Bayrağının direğinin bir kenarından da ben tutup sonsuza kadar özgürce dalgalanacaksın diyemediğim için çok üzüntülüyüm, keşke orda olsaydım.

Sevgili Türk Milliyetçileri benim gibi sizde bir daha Keşke, dememek için haydi 02 Ağustos 2009  tarihinde Erciyesin eteklerinde Tekir yaylasında Türk Dünyasının Zafer Kurultayında buluşalım. Başbuğumuzun da dediği gibi Türk Dünyası Zafer Kurultaylarını, bir gün mutlaka  Altaylar'da Tangrı Dağlarında ve Çin Seddinde de Toplayabilmek temennisi ile saygı Sevgi ve Selamlarımı sunarım.

Tangrı Dağları Kadar Türk
Hira Dağı Kadar Müslüman
Koçaş Kadar Kozağaç'lıyız

Gemlikli Kürşad 22.05.2009 03:48:55
   Bütün Türk Milliyetçilerine ve Ülkücülere selam olsun..Ben sitenize bugün üye oldum ve Erciyes zafer kurultayının yapılmamasından(MHP tarafından) büyük üzüntü duymuştum...Ben kendi adıma sürekli Milliyetçi yayınları takip etmeye çalışırım ama maalesef geçen yılki 19.cu Kurultay çalışmasından haberim olmadı.Herhalde gözümden kaçmış olmalı ve sizleri gerçekleştirmeye çabaladığınız organizasyondan ötürü kutlarım.Milliyetçiler olarak Erciyesten vazgeçilmesinin nedenlerini anlayabilmiş değiliz ne olduda bu kurultay yapılmıyor..Türkiyenin bütün sathında Milli birliği sağlayıp Misakı_ı Milli sınırlarınamı eriştik.Milliyetçi düşünce Türkiyede hakimmi oldu,Milli devletimizi tehdit eden düşünceleri ve eylemleri etkisiz halemi getirdikte Erciyes Zafer Kurultayından vazgeçtik..Rahmetli Başbuğumuz bizlere Altay(Tengri) Dağlarında buluşmamızı hedef göstermişti..Anlamadığım Kızılelmanın ilk merhalesi başarıyamı ulaştı..Ben kişilik olarak MHP dışında bir partiye oy vermedim vede asla vermeyeceğim ama maalesef teşkilatlarımız bugün sağlıklı çalışmıyor..Kurtlar vadisi özentili gençler Ocaklarımızda Ülkücü olduklarını zannediyor.Bir kısım gençlerimizde Atsızcılar olarak sanal alemde örgütleniyor ve her iki gruba baktığımdada Türk ırkına ve Töresine yakışmayacak tavır ve davranışlar görüyorum.Bunun baş sorumlusu MHP ve sayın lideridir sonrada bu durumdan bizler sorumluyuz..Diyeceğim odurki yetişen yeni neslimiz bu durumda oldukça Erciyes ve memleketin diğer yerlerinde yeniden şuurlanma ve doğuş Kurultaylarına herzamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır...Saygılarımla.

Sayfa: [ 1 ]