Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Tanışma

Konu: SELAMÜN ALEYKÜM

Sayfa: [ 1 ]

ali 24.04.2009 02:04:58
SEVGİLİ GÖNÜLDAŞLARIM;

KURULTAY HAKKINDA GÖSTERMİŞ OLDĞUNUZ HASSASİYETİ ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM.RAHMETLİ BAŞBUĞUMUZ BİZE EMANETİ OLAN ZAFER KURULTAYININ DEVAM ETMESİ İÇİN ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMALIYIZ .KARINCA KARARINCA HER AĞUSTOS AYINDA YANIMIZA GÜCÜMÜZ YETTİNCE GÖNÜLDAŞIMIZI ALIP BULUŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ....BİR KONUDA SİTEMİZ HAKKINDA YETERİNCE BİLGİSİ YOK ÜLKÜDAŞLARIMIZIN TANITIMI İÇİN GEREKLİ GAYRETİ GÖSTERLİM LÜTFEN BURAYA ÜYE OLAM HERKES MAİL YOLU İLE İRTİBATTA OLDUĞU ARKADAŞLARINI HEBARDAR EDER VE ONLARDANDA AYNI HASSASİYETİ İSTERSE BAYAĞICA YOL KATEDERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM KALIN SAĞLICAKLA ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

BAŞKAN 24.04.2009 16:29:45
Ve aleyküm selam...

Bu görev hepimize düşmektedir. Hasasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz...

turkislamfedaisi 25.04.2009 03:34:46
Ve Aleyum Selam Ülküdaşım Hoşgeldin...

MUSTAFA ALPERENOĞLU 27.04.2009 02:09:55
                                 VE ALEYKÜMSELAM

Sevgili Gönüldaşım güzel bir konuya değinmişiniz ama bunu arkadaşlarımıza söylediğimiz zaman büyük çoğunluğu bu hareketin sanki mualif bir hareketmiş gibi anlaması ve olumlu bakanlarında tamam bakar üye oluruz demelerine rağmen pek ilgi göstermedikleri görülüyorki,ben bu konuda bazı karamsarlığa düşmeye başladım.
         Bu işlerin bir avuç kişiyle ne kadar devam edeceğini kestiremez oldum,sözlerimden vazgeçtiğim anlaşılmasın,ömrüm tettiğince ve Allahtan bir engel olmazzsa gelmeye çalışacağım.
         Gönüldaşlarımız daha duyarlı olmalarını bekliyorum.Allaha emanet olun ve Hoşça kalın     

BAŞKAN 27.04.2009 11:07:08
İnşallah elbirliği ile Başbuğumuzun bu mirasını yaşatacağız...

erciyes 21.05.2009 03:37:51
Ve Aleyum Selam Ülküdaşım Hoşgeldin...

rasim davarcı 22.05.2009 14:39:37
ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ HASSASİYET İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EYLERİM. GERÇEKTEN BU ERCİYES KURULTAYI TÜRK MİLLİYETCCİĞİLİNİN ONURU VE NAMUSU HALİNE GELMİŞTİR BUNU GERÇEKLEŞTİRMEK ZORUNDAYIZ BUNU YAPMAK BİZE HERZAMAN GURUR VERİR VE RAHMETLİ BAŞBUĞUMUZUN KEMİKLERİ SIZLAMAZ SAYGILAR ALLAHA EMANET OLUN

24.05.2009 03:33:10
selamunaleykum.gönüldaşlarım Unutmayalım ki Hepimiz Birer Türk Bayrağıyız Bu bayrağa sahip çıkmak için el birliği yapmamız gerekiyor.,Türk; Türkiye ve Turan Sevdalıları . Inadına Başbuğ Alparslan Türkeş, Inadına MHP, inadina Ülkücü, Inadina Turanci Inadına Türkcü--- ADAMIN ADAMI DEGIL, KUTLU DAVAMIN ADAMIYIM. bu davaya gönül verenler. elbette fikrini zikrini bu gibi sitelerde ortaya koyacak, hani son nefes son nefere karad dediğimiz gibi yeminimizi hatırlamak yeter .bu fikri ortaya koyanda sağolsun destegini verende.Cümle türk islam alemini selamlıyor bu davada ne gerekiyorsa,  ben varım diyorum ,erciyes kurultayı bizim icin umre gibiydi dost arkadaş türk islam aleminin birliği beraberliğiydi.inşallah bu yıl cuma namazını erciyeste türk ülkücüleriyle kılmayı nasip eylesin
YÜCE ALLAH TÜRK İSLAM ALEMİNİ KORUSUN

Sayfa: [ 1 ]