Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Tanışma

Konu: SelaminAleyküm Kardeşlerim

Sayfa: [ 1 ]

makif 03.12.2008 17:00:57
Sizlere Kardeşlerim diye hitab ediyorum Çünkü Ülkücü kelimesini Kendime yakıştıramıyorum.Neden diye sorarsanız o kadar ulu bir fikre o kadar ulaşılması güç olan bu ideale Benim o naciz benliğim layık değil.Ama Çalışıyorum, Ülkücü olmak için uğraşıyorum.Ulaşamayacağımı biliyorum ama o umutla yaşıyorum.Kİ Başbuğum Bile zamanında dememişmidir Ben Daha ÜLKÜCÜ olamadım Diye.Peki bu siteye neden Üye oldum diye sorarsanız...Bu siteye MHP içierisinde şu an yönetimde kendini ülkücü sananlara inat olsun diye üye oldum.Ya sev ya terket sloganını kendine yakıştıramayanTeşkilata inat bu siteye üye oldum, farklılıkların farkında olarak bu ülkeyi yöneteceğiz diyen Bahçeli zihniyetine inat bu siyete üye oldum.elin PKK lısının elini sıkan edepsizliğin elini kırmak için bu siteye üye oldum.EN önemlisi Benim gibi Saf temiz Ülkücülüğü yaşamayı isteyen insanların varlığından haberdar olmak için bu siteye üye oldum.Kardeşlerim varlığınızla beni şereflendriyorsunuz.Allahım yar ve yardımcımız olsun.Mehmet AKİF Samsundan e-mail.(kutatgubilig@hotmail.com)Sürç-ü lisan eylediyse Af ola.Hertürlü eleştirinizi ve iyi niyetlerinizi bekliyorum.

BAŞKAN 04.12.2008 10:36:27
Ve aleyküm selam, hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz.

mhp_kursad 03.06.2009 10:23:38
Ve Aleyküm Selam...

ilker 06.06.2009 15:00:21
ve aleyküm selam

turkislamfedaisi 07.06.2009 08:48:06
Ve Aleyküm Selam.

Sayfa: [ 1 ]