Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: BU HALE GETİRENLERE YAZIKLAR OLSUN

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 23.10.2008 02:24:42
                Selamünaleyküm saygıdeğer Ülküdaşlarım,Bu gün şu güzel ülkemizin düştüğü duruma değinmek istiyorum İnanın Tv leri izlerken tansiyonumuz tavan yapıyor,bir kaç çaplcunun yaptıkları tekrar tekrar göstererek,insanları ayrışırmak için  ne gerekiyorsa onu yapıyorlar, yani Türk Milleti üzereinde müthiş bir PSİKOLOJİK savaş sürdürüp, Türke  aşağılık  kompleksi duyması için baskı yapıyorlar ve ne yazıkki üzerine ölü toprağı serilmiş bu büyük Türk Milletinin büyük çoğunluğu her nedense durumdan çok menmun görünüyorlar. İşte bende bunu kabullenemiyorum, inşallah yanılırımda ben haksız çıkarım ama gidişat korkutuyor beni, birileri yurdumun çeşitli yerlerinde Demokratik hak bildirisi açıklıyor ardından çocukları öne atıp ortalığı savaş alanına çeviriyorlar, olay yapanlar çocuk olunca güvenlik güçleri eli kolu bağlı seyrediyorlar.
                Kardeşim çocukla ne uğraşıyorsunuz talimatı verenler o bildiriyi okuyanlar o olayların emredicileridir daha ne duruyorsunuz veya ne faili arıyorsunuz, gerkeni yapınsana, yoksa iş çığırından çıkınca bu durumu kimse durduramaz olan yine masum halka olur.
                Sen Devletsi gerekeni yapman gerekiyor, iç ve dış işbirlikçileri tesbit edip,gerekeni yapın,yok gücümüz yetmiyorsa çıkıbda büyük devletiz diye hava atmayalım,yada gerekeni yapalaım kardeşim.
                Kısaca Ya Devlet Başa,Ya Kuzgun Leşe diyorum.
                Daha fazla başınızı ağrıtmadan diyorumki bu güzide Ülkeyi layıkıyla sahilenecek ve yönetecek İnsanların bir an önce gönderilmesini Yüce Yaratandan Temenni ediyor,Allaha emanet olun  ve Hoşça kalın.

Sayfa: [ 1 ]