Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: ŞU GÜZEL YURDUMUN PAYLAŞIM PLANLARI

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 15.10.2008 01:56:05
                Selamünaleyküm Saygıdeğer kendini Türk hissedipte bu vatanı vatan olarak kabul eden ve bu vatanın bölünmesine müsade etmeyeceğim diyen dostlarım.
                Tv lerde izliyoruz ve şok oluyoruz, çünkü bu milletin vekaletini almış ve Yüce Türk Milletinin huzurunda namussu ve şerfi üzerine bu vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyacağına yemin edipte,şimdi bu vatanı bölme ve parçalama çabasında olan ve vatan toprağını parayı verene kim olursa olsun satan vekillere ne söylemek gerekiyor inanın bunu anlatmak gerçekten çok güç.
                Bu yapılanlara vatana ihanetmi dersin,vatan satmamı dersin,işbirlikçilikmi dersin yoksa kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarda verilen sözlerin yerine getirmemi dersin bilemiyorum.
                Uzun zaman önce bir arkadaş vardıdıda şöyle bir söz ederdi, Hedefi olmayan bir ülke ararsan örnek Türkiye derdi, ayrıca Dünyada ABD nin çıkarını kendi çıkarından önde düşünen tek devlet Türkiye derdi ve kendi ülkesine en çok hain yetiştiren ülkede Türkiye derdi. pekde haksız değilmiş gibi gözüküyor.
                Bu durumda bir an önce Türk Milletinin  titreyip kendine gelmesi için ve üzerine atılan ölü toprağını üzerinden atmasını ve uyanıp gerçekleri görmesi için herzaman Yüce Yaratandan temenni ve niyaz ediyorum.
                Allaha emanet olun saygıdeğer kendini Türk ve İslam olarak kabul eden can dostları. Unutmayınki Ne gidecek bir yurdumuz var nede bizi bizden daha çok sevecek başka bir millet var.

oguzsoylum 12.11.2008 01:05:20
               "Bu yapılanlara vatana ihanetmi dersin,vatan satmamı dersin,işbirlikçilikmi dersin yoksa kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarda verilen sözlerin yerine getirmemi dersin bilemiyorum"
                 Kapalı kapılar ardında verilen sözler ve yapılan alaşmalar gerğidir diyorum sevgili gönüldaım.Güzel bakan güzel görür derler ya....
                 Kalemini ve seni kutlar,selam ve sevgilerimi sunar,kabulünü arzederim.

Sayfa: [ 1 ]