Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: GEÇMİŞ RAMAZAN BAYRAMINIZ

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 06.10.2008 03:49:18
                Selamünaleyküm,Yüce Türk İslam alemi,geçmiş olan Ramazan Bayramınızı Candan kutlamak istiyorum ama, yüreğimden gelmiyor, Çünkü Türk Milletinin yüreğine kor düştü cayır cayır yanarken,Bayram yapmak kimin hattine, Tabiki benim bu bahsettiğim millet Kendini Türk Hisseden ve kendini insan sınıfında görenler işçin geçerli.
                Niçin bu kadar şehidi veren bir Ülke daha yoktur Dünyada. Atalarımız Ayıdan post Gavurdan dost olmaz demişler,bizim aymaz ve vurdum duymazlar hala,yok ABD veya İsrail istikbarat vercekmişde bizde kendimizi koruyacakmışız efendim,Göle su gelene kadar Kurbağanın gözü patlarmış derler,birde Kuda sormuşlar boynun niye kalın diye oda kendi işimi kendim yaparım demiş,daha ne diyeyim kardeşim.
                Biz başkasında medet bekleyeceğimize kendi işimizi kendimiz yapmamız gerek yoksa gün günden kötüye gider. Efendim ABD,AB veya İsrail kızacakmış,kardeşim sen titre ve kendine dön adam gibi adam ol kim kızarsa kızsın  biz kendimize yeteriz onun bunun desteğine ve yardımına ihtiyacımız yok. Ama bizi bu hale getiren bu Ülkeyi yönetme vasfı olmayan ve durumlara gelmemiz vesile olan yöneticiler utansın. İçimiz çok dolu ama dahada ileri gitmek istemiyorum.Erdem olan anlar diyor ve kendini Türk hisseden Yüce Millete canı gönülden başsağlığı diliyoum.
                Yüce yaratandan bu Ülkeyi layıkıyla yönetecek gerçek insanları bir an önce göndermesini diliyorum ve Allah'ın selamı üzerinize olsun.Hoşça kalın

Sayfa: [ 1 ]