Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: DÜNYADA NELER OLUYOR BİZ NE YAPIYORUZ

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 26.09.2008 05:30:34
                Selamünaleyküm Saygıdeğer gönüldaşlarım, Bu günlerde Dünyada ne kadar önemli Ekonomik Kriz olduğunu ve bu durumdan nasıl az zararla kurtuluruz mücadelesi veriyor Dünya Devleri.Allah aşkına bizimkilerin yaptığı uğraşıya bakın, Yok Deniz Feneri yok Ergenekon yok efendim senin hissen ve şirketin nelere tanık oluyoruz inanılır gibi değil, bu ülke hala ayakta duruyor ya inanın Türkiye çok büyük bir ülke imiş Dış düşmanlar ve içerdeki işbirlikçileri bu ülkeyi hala yıkamadılar,her şey gün ışığı gibi ortrda halkımıza bakıyorum,hiç umurunda değil ülke ve bazı değerler, benim karnım doysun gerisi önemli değil diyorlar.
                Ne toprak satışı,ne tesislerin ve yıllarca alınteri ve tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı ile yapılan Milli değerlerimizin haraç mezat elden çıkmasına gülüp geçiyorlar,sadece benim karnım doysun gerisi boş diyorlar.
               Bende bu düşüncede olanlara diyorumki Vatanı olmayanların ne Dini,Ne Bayrağı ve Nede Namusu olmaz, yani bunları koruyamaz, her fert üzerine düşeni yapmak mecburiyetinde, yoksa bu Vatan için Her karış toprağını kanı ile sulayarak Bu vatanı bize emanet eden Şehitlerimize hesap veremezler.
               Burada Tüm Türk İslam aleminin Kadir gecesi ve mübarek Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.Allaha emanet olun. Hoşça kalın

ilker 26.09.2008 14:17:33
yazınız çok güzel olmuş teşekkür ederim size tamamen katılıyorum deniz feneriyidi yok şuydu yok buydu bunlar tamamen ört pas etmeye çalış örtü misali alttan kriz geçiyor ama vatandaşın bir  çoğu duymuyor bence varya; o deniz feneri akp nin  yaptıklarının yanında tamamen el feneri gibi kalır

Sayfa: [ 1 ]