Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: DÜNYA BİR YANA, BİZ NE YANA

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 17.09.2008 04:12:50
                Selamünaleyküm, Saygıdeğer Gönüldaşlarım.Dün gazete ve Tv lere bakıyordum,Dünyada öyle önemli gelişmeler oluyorki, insanın ne zaman ne olacağı belli değil.Biryanda ABD nin dev şirket ve bankaları iflas ediyor, bir yanda Avrupanın çeşitli şirketleri el değiştiriyor, Dünya ne yapmalıyız diye gece gündüz durmuyor,bu krizi nasıl atlatalım diye bilgi alışverişinde.Birde bizin Vurdum duymazlara bakın, yok Deniz Feneri yok gazete ve medya rantı veya senin hırsızın benim hırsızımdan daha çok kazanç elde etti,benimki daha az mal edindi kavgasındalar.
                Yurdumun her yöresinde gün geçmiyorki, bir yanda şehitler,diğerbir yanda iflas eden iş yerleri kimsenin umurunda değil,dünyada biz ne kadar iyi yaşayabilirsek kardır sananlar, diğer biryanda güvenlik güçlerine teslim olmamak için bomba yüklü aracı patlatan terörüstün cenazesine bakın sanki ayrı bir devletmiş gibi, yenilir yutulur cinsten olmayan işler yapıyorlar.Biryanda Milletin İradesini alıp bu Ülkeyi yönetme hakkına sahip olanlar, nelerin peşinde anlaşılır gibi değil.Birde çıkıp olan bitenleri millete şikayet ediyorlar.
                Sanki bu olanları kendileri değilde Millet çözecekmiş sanıyorlar, bu güzel yurdum ne günlere kaldı Yarab sen bizlere bu Vatana ve bu Milletin hertürlü değerlerine sahip çıkacak insanlar göndermeni temenni ediyorum.
                Tüm Türk İslam Ülküsünü savunan ve  bu yolda mücadele edenleri Yüce Yaradan korusun ve yardımcısı olsun dileklerimle.Hepiniz Allaha  emanet olun Candan Gönüldaşlarım.hoşça kalın.

oguzsoylum 12.10.2008 02:19:26
          Sayın Mustafa bey,
         Bu güzel değrlendirmen çok güzel taşlar yerne oturmuş ve benim ekleyeceğim bir şey yok gönüldaşım.Ne demiş İbrahi Hakkı Hazretleri"Hak her şeyi hayreyler,Göerlim mevla neyler.Neylerse güzel eyler"Her şeyi rabbım en küçük ayrıtısına kadar değerlendirir ve ona göre hakettiğimizi verir.İnsam zekası bunun tamamını kavrayacak nitelikte
değildir.
          Sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum tün üm gönüldaşlara

Sayfa: [ 1 ]