Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: GÜZEL YURDUMUN HEBA EDİLEN KIYMETLERİ

Sayfa: [ 1 ]

MUSTAFA ALPERENOĞLU 08.09.2008 02:49:42
                Selamün Aleyküm, Candan Gönüldaşlarım.Bu gün değişik bir konuya değinmek istiyorum, gerçi anlatacağım durumları bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Ben yinede bir hatırlatma yapayım diyorum.
                Geçmiş günlerde bir Tv proğramı izlerken,bazı konuşmacıların değindiği konulardan birkaçını sizlere anlatmaya çalışacağım.Yurdumuzun Şırnak bölgesideki meşur Gabar Dağı komple Çinko Madeni imiş,bunu Tv deki konuşmacı anlatıyor. Dört ton topraktan bir ton Çinko elde ediliyormuş, biz bu madeni ham olarak,Biri İngiliz diğeri  Avusturya veya Avustralya olabilir yalan olmasın iki ülkeden biri olmak üzere iki şirkete verilmiş,ocakları işletiyorlar. Ham madenin tonunu 100 dolara satıyoruz bu şirketlere, Çinkonun Tonunu 4500 dolara alıyoruz diyor sayın konuşmacı. Buna benzer Bor madeni Toraks Madeni ve niceleri.Bu madenlerimizi yarı mamul haline getirsek ondan sonra satsak idda ediyorum ki Ülkemiz şu andaki durumundan 10 kat daha yüksekte olur.
               Bu durumu normal vatandaş olarak biz idrak ediyoruzda,Bu güzelim Yurdumuzu yönetenler idrak etmiyorlarmı, bir garip çelişkidir gidiyor.Bu durumları bu büyük Türk Milletine aleni bir şekilde anlatacak idareciler ne zaman gelir acaba diye düşünüyorum ve uyanmamakta direnen Yüce Türk milletine,(UYAN,TİTRE VE KENDİNE GEL) diyorum. Yüce yaratan bu ülkenin geleceğine ve bütünlüğüne inananlara yar ve yardımcı olsun.
              Allah'ın selamı daima üzerinize olsun Candan Gönüldaşlarım.Hoşça kalın

oguzsoylum 08.09.2008 06:11:04
Sayın ALPERENOĞLU ve saygıya değer Ülküdaşlarım Selamunaleylüm.
Takip ediyorum.Güzel önemli konulara değiniyorsunuz.Titreyip ve kendimize dönmemizi istiyorsunç.Haklısın ama bizde titreyip kendimize dönecek hal kalmadı.Çünkü biz biz olmaktan çıktık.Biz bize benzerken,biz başkalarına benziyoruz.Cenabı Allah buyurmuyormuéKişi sevdiğiyle haşrolacak"Biz başkalarıyla haşroluyoruz ve bu sıkıntılar ondandır.Ülküdaşım endişe ve özüntümüz aynı.Zaten 12 Eylülden sonra büyük bir değişim yaşadı ülkemiz,bir çoğumuzda buna ister istemez uduk.Bu gün ülkemizde Türk olmakla Türk vatandaı olmanın aynı şey oldğu kabul görür oldu yükseklerde.Değerli Necdet SEVİNÇ abimiz vardı hatırlarsanı(yaşınızı bilmiyorumda ondan öyle söyledim)o şöyle diyordu bir konuda.AGOP'ta vatandaş ama...........Anlayan anladı sanırım.Selam ve dua ile kalın.Sayın Alperen oğlu ADANA'lıya benziyorsunuz:adanalıysanız yazışalım.Profilden meil adresini bulabilirsin

MUSTAFA ALPERENOĞLU 10.09.2008 03:16:08
                Sayın Oğuzsolum,değerli kardeşim.ben Hatay Dörtyolluyum, Dörtyol'da Çukurova topraklarında olduğu için  Adana,Osmaniye Mersin,Ceyhan,Kozan,Dörtyol ve diğerleri tabiki aynı yörenien insanlarıyız, gerçi benim için kendini Türk olarak hisseden her soydaşım aynıdır. Fakat Aynı yörenin insanlarınında ortak paydası daha çok oluyor tabiki. Saygı değer Ülküdaşım,ben Hatay Dörtyol Devlet Hastanesinde Ayniyat Saymanı olarak görev yapmaktayım, yaşımda elli oldu, bir çok olaylara şahit olduk bu güne kadar ama bundan sonra nelere şahit olacağız onuda Allah bilir.  Zaman neleri gösterir bilemem, Değerli Kardeşim tabiki yazışmak,görüşmek ve tanışmak isteim.Dünyada gerçek dost bulmak inanın günden güne zorlaşıyor.Bunun hep farkındayız,ama yinede doğrulardan ve dürüstlükten ömürboyu ayrılmayacağım. Allahın selamı üzerinize olsun.Hoşça kalın.

Sayfa: [ 1 ]