Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => DESTEK OLUNUZ

Konu: DİNDAR CUMHURBAŞKANI YALANI...

Sayfa: [ 1 ]

kursatalp_67 22.08.2008 05:37:08
ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN ÇANKAYA KÖŞKÜNDE BAHREYN KRALI İÇİN CUMHURBAŞKANI BİR YEMEK VERMİŞTİR.YEMEĞE DAVET EDİLEN HERKES KATILMIŞTIR.DAVETLİLERDEN BİRİ DE PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE VE YARDIM VE YATAKLIK EDEN VE ÖĞRENCİLİK YILLARINDA KANDİLDE HEM SİYASİ HEM DE ASKERİ EĞİTİM ALMIŞ SONRA İİSTANBUL DA POLİSİN DEHAP İLÇE BİNALARININ BİRİNDE BİRİNDE YAPTIĞI BİR OPERASYONDA YAKALANIP HAPSE ATILMIŞ,ŞU ANKİ CUMHURBAŞKANININ DA İÇİNDE BULUNDUĞU PARTİ SAYESİNDE HAPİSTEN ÇIKIP MECLİSE GİREN SEBAHAT TUNCELDE BULUNMAKTADIR.MERAK ETTİĞİM NOKTA ŞU CUMHURBAŞKANI SEÇİMLERİNDE SÖZDE DİNDAR CUMHURBAŞKIN SEÇTİRMEDİLER DİYE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRANLAR ACABA DİNDAR DEDİKLERİ CUMHURBAŞKANIN ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİNİ KÖŞKTE AĞIRLAMASINI NASIL KARŞILADILAR?YALNIZ BU İLK OLAYI DEĞİLDİR CUMHURBAŞKANININ.GÖREVE GELDİĞİNDEN BERİ NE KADAR TÜRK DÜŞMANI YAZAR,GAZETECİ,SPORCU,İŞADAMI,SİYASETÇİ VARSA KÖŞKTE AĞIRLAMIŞTIR.AMA AĞIRLADIKLARININ İÇİNDE HİÇ ATATÜRKÇÜ.MİLLİYETÇİ,VATANSEVER,ULUSALCI İNSANLAR YOKTU.ÇÜNKÜ ADAMLARIN NİYETLERİ BELLİ.BU VATAN ÜZERİNDE BAĞIMSIZ,ÖZGÜR,İSTİKRARLI VE ATATÜRKÜN DEYİMİYLE "BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM VE BU ÜLKEYİ KURAN FİKİR İSE TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR" FİKRİYATININ OLMADIĞI BİR ÜLKE İSTİYORLAR.SORUYORUM SİZE BU ADAMLARIN YILLARDIR ÜLKEYİ PARÇALAMAYA ÇALIŞAN APO PİÇİYLE FARKI NEDİR?ADAMIN GÖRÜŞLERİ TEKER TEKER HAYATA GEÇİRİYORLAR.GEÇEN AÇIKLAMA YAPMIŞTIR PİÇ OĞLU PİÇ AKP VE ÇEVRESİ BENİM GÖRÜŞLERİMİ HAYATA GEÇİRİYOR DİYE.GÖRÜN HEY DİNDAR BİR PARTİ DİYE AKP OY VERENLER.GÖRÜN DAHA DA BUNLARI GERÇEK MÜSLÜMAN ZANNEDİP DE BUNLARI SAVUNANLAR.GÖRÜN DE BİRAZ ARLANIN.BİRAZ AKILLANIN YOKSA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK HABERİNİZ OLA.YÜCE RABBİM TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN...

turkislamfedaisi 23.08.2008 04:55:13
Amin!

oguzsoylum 25.08.2008 07:07:03
Sevgiye saygıya fazlasıyla değer Ülküdaşlatım.Allahın nuru üzerinize düşsün diyerek başlıyorum.Önceden belirteyim ki beyin kanaması geçirdim.Belkide cümleleri düzgün kluramayabilirim,fakat ne anlatmak istediğmi sizle benim anlatımımdan iyi anlayacağınızdaneminim.
    Ülküdaşlarım dindar cumhurbaşkanı baştan başa palavra.Cumhur başkanını dşindar olup olması tamamen kendinilgilendirir.Anck yaptığı uygulamalar biz doğrudan ilgilendirir.Cumhurbaşkanın daha sorumlu davranması gerekirdi.Kayanın arkasına yatarak vatan evlatlarını takır takır öldüren bir örgütün sanığını bence mşillet veki olamaz ya olsa dahi c.başkanı davet etmemeliydi.Çünkü o şahıs millete düşman nasıl millet vekilki olur.Bu ülkede herkes sorumluluğunu bilse iyi olur diye düşünüyorum.bunlar palavradır.Bunlar milleti kandırmacadır.Bunlar çifte standarttır.hatırlanacağı üzre M.Ali AĞCA salıverilince kıyameti koparanlar şimdi sus-pus oldular.M.Ali AĞCA kaç tane Türk askeri öldürdü acaba?Bir Türk vatandaşı olarak diyorum ki kişinin kıldığı namaz kendini ilgilendirir .Fakat kamu görevlisi ise yaptıklar tüm Türk milletini ilgilendirir.Her kes sorumlu olduğu görevin idraki ile hareket etmelidir.

Sevgi ve saygı ile kalın.Allaha emanet olunuz.

DrAkmaz 26.08.2008 12:33:46
Alıntı
Allahın nuru üzerinize düşsün diyerek başlıyorum.Önceden belirteyim ki beyin kanaması geçirdim.Belkide cümleleri düzgün kluramayabilirim,fakat ne anlatmak istediğmi sizle benim anlatımımdan iyi anlayacağınızdaneminim.

oguzsoylum geçmiş olsun.

Alıntı
    Ülküdaşlarım dindar cumhurbaşkanı baştan başa palavra.Cumhur başkanını dşindar olup olması tamamen kendinilgilendirir.Anck yaptığı uygulamalar biz doğrudan ilgilendirir.

Bu hassas noktayı Türküm diyen herkes iyi kavramalı. Sizin de ifade ettiğiniz gibi bilhassa icraatı bozuksa bize ne cumhurbaşkanının dininden. Artık "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" düsturu ile hareket etmeliyiz.

MUSTAFA ALPERENOĞLU 29.05.2009 04:50:57
              Söylediklerinde sonuna kadar Haklısın ve sanada katılıyorum,ama bunu kime anlatacaksın,birisine bahsetmeye kalksan,kıskanmayın iftira atmayın, diyorlar işte yazılanlar ve Tv de söylenenler diyorsun,bir gün önce Tv  de söyleneni unutuyorlar. Ne zamanki kafası iyi bir taşa çarparsa belki uyanır ama İnşallah iş işten geçmez, temmenim budur.Kucak dolusu selamlar.Allaha emanet olun

mhp_kursad 03.06.2009 10:30:59
ulkudaslar,,,,

gun gelecek hepsı hesap verecek....

olcay 02.07.2009 19:03:47
Arkadaşlar,önce iğneyi kendimize batıralım.
MHP lideri, yönetimi ve milletvekilleri çok mu doğru ki başkalarını tenkit ediyorsunuz....
Lider ve etrafındaki şakşakçı ve avantacı yöneticiler,yasal kurultayı bile Çin usulu tehditlerle yapmamaya çalışırken dünyada kendilerinden başka 'dürüst' insan olmadığı görüntüsünü vermeye çalışıyorlar.
Önce aramızdan bunları temizleyip Milliyetçi Hareketi normal yoluna koymalı, Milletimize,Türk Dünyası devletlerine ve diğer ülkelere güvence vermeliyiz.

suphan61 04.07.2009 04:44:39
Ehh.. MHP nin başında bahçeli olunca, meydanı boş buldular,tabii...

mayilmaz 09.09.2009 22:18:41
ÜSTE GÖK ÇÖKMEDİKÇE ALTTA YER YARILMADIKÇA SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR. EY TÜRK!TİTRE VE KENDİNE DÖN

yalnızkurt5835 04.10.2009 07:45:48
kişinin dindarlığı kendini ilgilendirir ama  dindar insan vatanına toprağına BAYRAĞINA sahip çıkar vatansız milletin dinide olmaz  örneği rusyada yaşanmadımı hangi türk hangi müslüman yada hangi dinden kişi dinini yaşayabildi yada yaşatabildi  topraklarımız metre metre yahudilere satılırken hangi dindarlıktan bahsediyorsunuz [/color]

YAVUZ 03.11.2009 17:37:08

BUNDAN ÖNCEKİDE EŞİNİN BAŞI KAPALI OLAN MİLLETVEKİLLERİNE TEK KİŞİLİK AÇIK OLANLARA İKİ KİŞİLİK BALO (ne demekse artık) DAVETİYESİ GÖNDERİYORDU. EY BENİM YÜCE MİLLETİM. AÇ GÖZÜNÜ ARTIK. BÜYÜĞÜMÜZÜN DEDİĞİ GİBİ ''AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ''
BİRİ LAİK'İM DEDİ GELDİ ............ GİTTİ, BİRİ MÜSLÜMANIM DEDİ GELDİ........... GİDECEK İNŞAALLAH.
KİŞİ LAİKLİKTEN, MÜSLÜMANLIKTAN ÖNCE İNASAN OLMALI, ADAM OLMALI ADAM...
 AMA BUNLARDA İNSANLIK NE GEZER, ADAMLIK NE ARAR....

BAHTIN AÇIK OLSUN YÜCE MİLLETİM.

ALLAH' EMANETSİNİZ ÜLKÜDAŞLARIM.......

Sayfa: [ 1 ]