|
||
| arkadaşlar bir kurultay diyip peşine düşmüssünüz başka bir yere baktığınız yok vatan satılıyor baslıgı var 2 günde 9 kişi bakmısi,ali, babacan denen bilmem ne atatürkü kücümsemiş 9 günde 12 kişi bakmıs.bunlarla ilgilenmiyorsanız adınız kurultaycı olur ülkücü olamaz.Allah a emanet olun | ||
|
||
| s.aleykum ulkudaslar bu yıl ik defa kurultaya katıldim sene ye isallah daha fazla kisiyle orad olarak kurultayı devam etdireceyiz 3 agustos zafer kurultayına ordakı havayı ordaki guzel ortamı hic bir yerde gormedim tatmadim burdan sadece ulkucu abilerime ve kardeslerime sesleniyorum eminim beni olumlu yonde anlarsiniz oncelikle hebimizx birer ulkucuyuz ulkucu olmamakla yetınmeyib vatan bayrak millet sevdali lariyiz ALPASLAN TURKEŞİN EVLATLARİYİZ siteye yaklasik 1 aydir uyeyım 1ay boyunca konusu ıcerıgı aynı olan yorumlar okuyorum bir ALLAH' in kulucikipta bir yol gosteren yok heb aynı konular heb aynı yorumlar bilmem kurultayin devam etmesini veya her hangi biseyin devam etmesini ve şöyle olmasini istiyoz diye yorumlar yabılıyor sadece, biz ise oldugumuz yerde duruyoz bu yorumlarla yerimizde sayıyoruz neden bi kişi cıkipta sunu8n su yontemlerle veya su yolda gidilip neler yabilmasi gerektigini solemiyonuz veya söyle yabsak bu yolda söyle olur boyle olmaz demiyoruz daha dogrusu boyle giderek bir icraat gosteremıyoruz hebinize tekrar selamlar a.e.olun hersey gonlunuzce olsun grszmek dileyigle tekrar CANKİRİLİ HAS BOZKURTLAR asikar(KAZİM EKŞİ) |
||
|
||
| sn alperen114 bir yanlışınız var heralde muhattaplarınızı yanlış yerde aramışsınız. adam satanlar, dava satanlar, itibarını satanlar, bilmem neyini satanlar, hele hele vatan satanlar bu sitede itibar görmez zaten. ne yapılmasını bekliyordunuz anlamadım. verilen listeler geçen dönemin listeleri atı alan üsküdarı geçmiş ne yapmamızı bekliyorsunuz? adamların ellerini ayaklarınımı, agızlarınımı bağlayalım? ne kadarda kolay olmuş ahkam kesmek, milletin derdi ülkücüye kefen biçmek... ülkücü değilsiniz neden? lidere teşkilata bağlı değilsiniz neden? bozgunculuk yapıyorsunuz neden? bize itaat etmiyorsunuz neden? biz iptal ediyoruz siz devam ediyorsunuz neden? akp onu satmış bunu satmış sunu satmış niye bakmadınız siz ülkücümüsünüz. adam Atatürke laf atmış siz ülkücü değilsiniz. ne yani bizmi adamı buraya oturtup al buralarıda sat dedik veya satan satmış göz yuman yummuş bu saatten sonra listeyi cebimizde gezdirsek değişen ne olacak biz kimlerin nereleri sattığını nelerini bilmem kimlere peşkeş çekildiğini kimlerin gaflet ve dalalet kimlerin hıyanet içinde bulunduklarının gayet farkındayız. buradaki duruşumuzda bundan ibaret. ne yapalım yani ''ben ülkücüyüm kardeşim bu vatan batsada benim elimde batsın sattırmam'' desem vazmı geçeceklerdi. yada bunu zamanında davasının ve ona biçilen vazifenin hakkını vermeyen dolayısıyle akp denilen zulümatın dogmasına sebeb olanlar bunu söyleme cesaretini gösterebilirlermiydi? galiba muhattabın biz değiliz sen en iyisi git, bizi herseferinde bozgunculukla suçlayan, biz bişeyler ters gidiyor dedikçe bizden iyimi biliyorsun diyen, teşkilata itaat etmeyenleri ülkücü olarak dahi görmeyen, futbol takımı kuracak kadar dahi görmeyenler, herseferinde teşkilatçılıklarını övenlerden hesap sor, kendi teşkilatımız, dolayısyla kendi yöneticilerimize uyarı yapma olanagımız olmadıgı gibi sn Başbakan ve sn Dışişleri başkanına yaptıklarına engel olabilme lüksümüzde yok. sadece kalben karşı geliyoruz. bunların hesabını soracak, seçmene anlatacak makam da burası değildir. lütfen yazınızıda düzeltiniz akp nin faliyetlerinden ülkücüler nasıl sorumlu tutulabilir ve siz ne hakla başka bir sıfat takma cesareti buluyorsunuz. biz fert olarak yapabileceklerimizi yapıyoruz zaten ama bunlar siyasilerin sorunu. gücün yetiyorsa git onlardan hesap sor. alacagın cevaba razıysan.... |
||